Χέρια κάνουν μασάζ σε πρόσωπο πελάτη.

Συνιστώμενες λύσεις για εγκαταστάσεις σπα, ευεξίας και αθλητισμού

Αρχική σελίδαΚλάδοιΦιλοξενίαSpa και ευεξίαΠροτάσεις προϊόντων για εγκαταστάσεις σπα και ευεξίας
Ποικιλία πλυντηρίων πιάτων διάφορων τύπων: με σύστημα φρέσκου νερού, τύπου καμπάνα και με σύστημα tank

Λύσεις τεχνολογίας πλυντηρίων πιάτων για εγκαταστάσεις spa, ευεξίας και αθλητισμού

Η υγιεινή καθαριότητα είναι η κορυφαία προτεραιότητα για σκεύη, μαχαιροπίρουνα και ποτήρια. Το σύστημα Miele 360PRO, που περιλαμβάνει πλυντήρια πιάτων, εξαρτήματα, χημικά υλικά καθαρισμού πιάτων, αλλά και service, αποτελεί μια επαγγελματική λύση που καλύπτει ένα μεγάλο εύρος απαιτήσεων. Η Miele Professional προσφέρει το κατάλληλο πλυντήριο πιάτων για κάθε εργασία και κάθε ποσότητα σκευών.

Λύσεις τεχνολογίας φροντίδας ιματισμού για εγκαταστάσεις spa, ευεξίας και αθλητισμού

Οι επισκέπτες στις σάουνες, τους χώρους αισθητικής και τα γυμναστήρια ενός spa αποζητούν το ίδιο πράγμα: περιποίηση. Η απαλότητα και εξαιρετική ποιότητα σε μπουρνούζια, παντόφλες και πετσέτες χεριών παίζει σημαντικό ρόλο, και η Miele Professional μπορεί να εγγυηθεί τις υψηλότερες προδιαγραφές.

Οι επισκέπτες ενός σπα αντιλαμβάνονται γρήγορα εάν οι πετσέτες που τους δόθηκαν είναι φτιαγμένες από υψηλής ποιότητας υλικά, αν είναι απαλές κι αν μυρίζουν φρεσκάδα. Για να παρέχετε πάντοτε μια τέτοια εμπειρία, τα υφασμάτινα είδη πρέπει να καθαρίζονται με επαγγελματικό τρόπο.

Σε ένα σπα, παρέχονται συχνά πετσέτες χεριών για λόγους υγιεινής. Για την αφαίρεση των ρύπων χωρίς να παραμένουν κατάλοιπα και για τη διατήρηση της υφής και του σχήματος του υφάσματος, τα πλυντήρια ρούχων Miele Professional προσφέρουν ειδικά προσαρμοσμένες λύσεις. Η άριστη ποιότητα που απαιτείται εξασφαλίζεται μέσω ειδικών προγραμμάτων που έχουν αναπτυχθεί ακριβώς για αυτόν τον σκοπό.

Μάθετε περισσότερα σχετικά με το ολοκληρωμένο σύστημά μας γι' αυτόν τον κλάδο

Μαζί με την υγιεινή και την καθαριότητα, οι πελάτες, για να νιώσουν ότι βρίσκονται σε καλά χέρια, χρειάζονται υψηλό επίπεδο άνεσης και εξαιρετικά αστραφτερά αποτελέσματα. Από τα μπουρνούζια μέχρι τις πετσέτες, τα λευκά είδη λουτρού πρέπει να είναι πάντοτε απαλά και ευωδιαστά. Τα ποτήρια και τα μαχαιροπίρουνα στο μπιστρό πρέπει να αστράφτουν. Οι συσκευές Miele Professional βοηθούν σημαντικά να επιτυγχάνονται αυτοί οι στόχοι στον κλάδο ευεξίας.