Νοσοκομεία & Κλινικές

Λύσεις για Νοσοκομεία & Κλινικές

Υγιεινή σε κάθε τομέα

Ισχύς, ασφάλεια και αποδοτικότητα

Για πάνω από 50 χρόνια, η Miele Professional συνεργάζεται στενά με ιατρούς, ειδικούς υγιεινής και κατασκευαστές εργαλείων για την ανάπτυξη λύσεων καθαρισμού-απολύμανσης για κλινικές. Σημαντικό αποτέλεσμα αυτής της συνεργασίας είναι το σύστημα που προσφέρει κύκλο εργαλείων χωρίς αδυναμίες. Τα πλυντήρια-απολυμαντές, τα πλυντήρια για περιέκτες και τροχήλατες βάσεις, οι αποστειρωτές και οι απολυμαντές στρωμάτων προσφέρουν τέλειο καθαρισμό-απολύμανση και εξαιρετική αποδοτικότητα του κεντρικού τμήματος προμήθειας αποστειρωμένων υλικών. Η Miele Professional διαθέτει πλυντήρια πιάτων φρέσκου νερού με τελικό ξέβγαλμα υψηλής θερμοκρασίας και πρόγραμμα θερμικής απολύμανσης για γρήγορο και υγιεινό καθαρισμό σε κουζίνες θαλάμων. Τα πλυντήρια ρούχων Miele Professional καθαρίζουν με προγράμματα απολύμανσης σύμφωνα με τις απαιτήσεις του HTM 01-04. Παρέχουν τα προαπαιτούμενα για τον καθαρισμό-την απολύμανση μολυσματικού ή δυνητικά μολυσματικού ιματισμού σε νοσοκομεία. Τα πλυντοστυπτήρια υψηλής απόδοσης με χωρητικότητες κάδου 160 έως 320 l επιτρέπουν τον διαχωρισμό της καθαρής από την ακάθαρτη πλευρά σε όλους τους χώρους και πληρούν τους κανονισμούς πρόληψης ατυχημάτων BGR 500*, που υιοθετούνται σε οργανισμούς που ασχολούνται με τον υγιεινό καθαρισμό-την απολύμανση προβληματικού ιματισμού.

Μάθετε περισσότερα για το "Υγιεινή σε κάθε τομέα" Ισχύει μόνο για τη Γερμανία.

Παραπομπές

Ένα κέντρο δεξιοτήτων ιατρικής

Στην υπηρεσία των ασθενών και της επιστήμης. Το AMC δημιουργήθηκε από τη συγχώνευση των Binnengasthuis και Wilhelmina Gasthuis, δύο πανεπιστημιακών κλινικών με ιστορία αιώνων, με την ιατρική σχολή του Πανεπιστημίου του Άμστερνταμ. Έτσι δημιουργήθηκε η απαραίτητη βάση για τον επιτυχή συνδυασμό περίθαλψης ασθενών, επιστημονικής έρευνας και ιατρικής εκπαίδευσης.

Μάθετε περισσότερα για το "Ένα κέντρο δεξιοτήτων ιατρικής"

Υπηρεσίες πρώτης τάξης με γνώμονα τον άνθρωπο

Το νοσοκομείο AZ Jan Palfijn στη Γάνδη έχει μια μοναδική ιστορία που καλύπτει σχεδόν οκτακόσια χρόνια. Ιδρύθηκε το 1228 ως επιχορηγούμενο νοσοκομείο με σκοπό την περίθαλψη ατόμων που είχαν ανάγκη, ωστόσο σήμερα είναι ένα σύγχρονο κέντρο βασικής αλλά και πρωτοποριακής ιατρικής περίθαλψης.

Μάθετε περισσότερα για το "Υπηρεσίες πρώτης τάξης με γνώμονα τον άνθρωπο"

Σύγχρονη ιατρική και ισχυρή δέσμευση

"Εσείς πιστεύετε, εμείς φροντίζουμε" είναι το μότο του νοσοκομείου St. Mary's στη Σεούλ. Εδώ συνδυάζεται η ιατρική υψηλότατου επιπέδου με έναν βαθύτατο σεβασμό προς την ανθρώπινη ζωή. Αυτό σημαίνει ότι στους ασθενείς παρέχεται ολοκληρωμένη περίθαλψη η οποία είναι υποδειγματική από κάθε άποψη.

Μάθετε περισσότερα για το "Σύγχρονη ιατρική και ισχυρή δέσμευση"