Αρτοποιός ρίχνει αλεύρι επάνω στο ψωμί.

Λύσεις για μικρές επιχειρήσεις

Επαγγελματική τεχνολογία για την κάθε σας μέρα

Η αποτελεσματική και οικονομική φροντίδα υφασμάτων και πολλών ογκωδών φορτίων αποτελεί σημαντικό παράγοντα στις μικρές εμπορικές επιχειρήσεις. Οι απαιτήσεις είναι πολύπλευρες και απαιτούν ευέλικτη απόδοση υψηλού επιπέδου. Η καταξιωμένη σειρά «Μικροί Γίγαντες» αποτελεί αποδοτική λύση για τον χειρισμό διαφορετικών υφασμάτων και επίμονων λεκέδων. Τα «συμβατικά» πλυντήρια φτάνουν γρήγορα στα όριά τους, όταν έχουν να αντιμετωπίσουν βουνά ρούχων, συχνές πλύσεις και επίμονους λεκέδες. Το αποτέλεσμα είναι η μη αποδοτική χρήση ενέργειας και περιττά έξοδα για ηλεκτρισμό, νερό και απορρυπαντικό, μεγάλη φθορά των εξαρτημάτων και άρα, υψηλό κόστος επισκευών. Η σειρά «Μικροί Γίγαντες» είναι η επαγγελματική λύση για τον χρήστη που εκτιμά την αξιόπιστη ποιότητα και την κερδοφόρα εξοικονόμηση δαπανών και χρόνου. Η Miele Professional καλύπτει τις διαφορετικές απαιτήσεις των ποικίλων ειδών προς πλύση σε μικρές εμπορικές επιχειρήσεις, χάρη σε ένα ισχυρό χαρτοφυλάκιο επαγγελματικών πλυντηρίων πιάτων.

Βρείτε τέλειες λύσεις συστήματος

Αστραφτερά αποτελέσματα γρήγορα και αξιόπιστα

Αρτοποιεία και ζαχαροπλαστεία

Παρέχουμε επαγγελματικές συσκευές για χρήση σε αρτοποιεία και ζαχαροπλαστεία.

Κρεοπωλεία

Ανταποκρινόμαστε στις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι κρεοπώλες με ισχυρό χαρτοφυλάκιο επαγγελματικών συσκευών.

Κομμωτήρια και ινστιτούτα αισθητικής

Ανακαλύψτε τις λύσεις μας για επανεπεξεργασία υφασμάτων σε κομμωτήρια και ινστιτούτα αισθητικής.

Αθλητικοί όμιλοι

Πάντα υπάρχει ο επόμενος αγώνας – και σίγουρα αυτό ισχύει για τα αθλητικά ρούχα.

Eργαστήρια

Επαγγελματικά προγράμματα για ειδικές απαιτήσεις στο εργαστήριο.

Service

Γνωρίζατε ότι το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της Miele λαμβάνει συνεχώς κορυφαίες βαθμολογίες για τις εξαιρετικές επιδόσεις του εδώ και πολλά χρόνια;

Συνιστώμενα προϊόντα

Τα ρούχα τα οποία είναι λερωμένα με λίπος, αλεύρι και λάδι, καθώς και τα ογκώδη φορτία μπορεί να αποτελέσουν σύντομα μια σημαντική πρόκληση. Βρείτε τα ιδανικά προϊόντα και λύσεις για τις εφαρμογές σας.

Χρειάζεστε εξατομικευμένες συμβουλές;

Θέλετε να βελτιώσετε την ποιότητα του καθημερινού κύκλου επανεπεξεργασίας ή να μειώσετε τα έξοδα της επιχείρησής σας; Σας προσφέρουμε λύσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας: επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε περισσότερα!

Πολυμέσα και στοιχεία λήψης
Ακολουθήστε μας