Δύο χέρια παίζουν με ένα πολύχρωμο παιχνίδι.

Λύσεις για παιδικούς σταθμούς και σχολεία

Καθαριότητα και υγιεινή – γρήγορα, αξιόπιστα, αποτελεσματικά

Οι παιδικοί σταθμοί, τα κέντρα ημερήσιας φροντίδας και άλλες εγκαταστάσεις παιδικής μέριμνας είναι χώροι όπου τα παιδιά και οι νέοι πρέπει να νιώθουν ασφάλεια, σιγουριά και φροντίδα. Οι λύσεις της Miele Professional παρέχουν εγγυημένη ασφάλεια σε κοινόχρηστες κουζίνες, γωνιές θαλπωρής και χώρους ύπνου. Οι λύσεις μας καταστέλλουν τα μικρόβια και άλλες πηγές μόλυνσης, εξασφαλίζοντας υγιεινή καθαριότητα και προστατεύοντας την υγεία και την ευημερία των μικρών μας.

Βρείτε την τέλεια λύση

Το ολοκληρωμένο σύστημα Miele Professional για παιδικούς σταθμούς και σχολεία

Υγιεινή χωρίς συμβιβασμούς

Όταν είναι θέμα υγιεινής – προκλήσεις σε παιδικούς σταθμούς και σχολεία

Εσωτερικά πλύση ιματισμού

Ένα εσωτερικό σύστημα φροντίδας ιματισμού με συσκευές Miele Professional σάς προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα

Service

Γνωρίζατε ότι το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της Miele λαμβάνει συνεχώς κορυφαίες βαθμολογίες για τις εξαιρετικές επιδόσεις του εδώ και πολλά χρόνια;

Παιδιά παίζουν σε μια φουσκωτή πισίνα με μπάλες.

Απόλυτη ασφάλεια: Υγιεινή σε εκπαιδευτικά ιδρύματα

Είτε πρόκειται για κυλικείο σχολείου είτε για παιδικό σταθμό, πρέπει πάντα να βασίζεστε στην υγιεινή! Αυτά είναι μέρη συνάθροισης πολλών ενηλίκων και παιδιών. Πρέπει να διασφαλιστεί ότι όλα τα σκεύη κουζίνας και μαχαιροπίρουνα είναι υγιεινά καθαρά. Η επανεπεξεργασία για λόγους υγιεινής βοηθάει στην αποφυγή και αποτροπή μολύνσεων.

Συνιστώμενα προϊόντα

Οι ειδικές συσκευές μας για παιδικούς σταθμούς και σχολεία προσφέρουν άψογα αποτελέσματα καθαρισμού και υγιεινής. Βρείτε τα ιδανικά προϊόντα για τις δικές σας ανάγκες.

Χρειάζεστε εξατομικευμένες συμβουλές;

Χρειάζεστε συμβουλές σχετικά με το πώς να εξασφαλίσετε τη βέλτιστη υγιεινή ή θέλετε να μειώσετε τα έξοδά σας; Σας προσφέρουμε λύσεις προσαρμοσμένες στις δικές σας ανάγκες. Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε περισσότερα!

Πολυμέσα και στοιχεία λήψης
Ακολουθήστε μας