Συνιστώμενες λύσεις για σχολεία και παιδικούς σταθμούς

Λύσεις τεχνολογίας πλυντηρίων πιάτων για σχολεία και παιδικούς σταθμούς

Στις εγκαταστάσεις φροντίδας παιδιών υπάρχουν υψηλές απαιτήσεις υγιεινής. Τα καινοτόμα συστήματα φρέσκου νερού δεν καθαρίζουν απλώς τα σκεύη, τα μπιμπερό και τα σκληρά πλαστικά παιχνίδια – τα αντικείμενα αυτά απολυμαίνονται σε θερμοκρασίες που φθάνουν έως και τους 93°C.
Η διαισθητική πλοήγηση, τα σύντομα προγράμματα και η οικονομική χρήση των πόρων διασφαλίζουν άνετο χειρισμό και αποτελεσματική καθαριότητα. Για ξέγνοιαστο παιχνίδι κάθε μέρα. Στα ξενοδοχεία και τα εστιατόρια δίνεται εξαιρετική σημασία στα πεντακάθαρα σκεύη και ποτήρια, όπως και στα καθαρά και αστραφτερά μαχαιροπίρουνα. Επιπλέον, είναι αναγκαίο να τηρούνται τα αυστηρότερα πρότυπα υγιεινής αλλά και οικονομίας. Η Miele Professional προσφέρει το κατάλληλο πλυντήριο πιάτων για κάθε ανάγκη και για κάθε ποσότητα σκευών.

Λύσεις τεχνολογίας φροντίδας ιματισμού για σχολεία και παιδικούς σταθμούς

Τα πλυντήρια και στεγνωτήρια της Miele Professional εγγυώνται σχολαστική και υγιεινή καθαριότητα χάρη στα προγράμματα θερμικής και θερμοχημικής απολύμανσης που διαθέτουν. Οι μεγάλοι κάδοι και τα μεγάλα ανοίγματα παρέχουν επίσης αρκετό χώρο για να φορτώσετε ακόμη και μεγάλα αντικείμενα όπως τα στρώματα των παιδιών.
Χάρη στα ειδικά προγράμματα απολύμανσης, προλαμβάνετε την περαιτέρω μετάδοση των μικροβίων και μπορείτε να αποφύγετε τις εστίες επιδημίας.

Μάθετε περισσότερα σχετικά με το ολοκληρωμένο σύστημά μας γι' αυτόν τον κλάδο

Εγγυημένη υγιεινή πληρώντας παράλληλα όλες τις νομικές απαιτήσεις και εξασφαλίζοντας μέγιστη προστασία ενάντια στους παθογόνους μικροοργανισμούς – Οι λύσεις της Miele Professional για παιδικούς σταθμούς και κέντρα ημερήσιας φροντίδας