Εταιρεία

Αρχική σελίδαΕταιρεία

Εταιρεία

Η κατευθυντήρια αρχή μας είναι η υψηλή ποιότητα – πάντα καλύτερα (Immer Besser) ο κοινός μας στόχος. Είμαστε ο μοναδικός κατασκευαστής που δοκιμάζει τα προϊόντα του για διάρκεια ζωής άνω των 30.000 ωρών λειτουργίας. Είτε πρόκειται για αναλυτικά καθαρά γυάλινα σκεύη εργαστηρίου ή καθημερινά φρεσκοπλυμένα ρούχα για τους φιλοξενούμενους: Η κατευθυντήρια αρχή μας, μας οδήγησε στο να αναπτύσσουμε για πάνω από 115 χρόνια τις καλύτερες λύσεις για τους πελάτες μας, ώστε να προσφέρουν, σε αντάλλαγμα, τα καλύτερα αποτελέσματα στους δικούς τους πελάτες.

Σημαντικοί λόγοι για Miele Professional

Ποιότητα Miele Professional

Ποιότητα στην οποία μπορείτε να βασίζεστε: οι συσκευές Miele Professional αναπτύσσονται από μηχανικούς της Miele, και τα προσεκτικά επιλεγμένα εξαρτήματά τους παράγονται κυρίως στα κέντρα τεχνογνωσίας της εταιρείας μας στη Γερμανία και άλλες Ευρωπαϊκές χώρες. Για εμάς, η γερμανική κατασκευαστική τεχνολογία σημαίνει πρωτίστως ότι εξετάζουμε τις λεπτομέρειες με πολύ μεγάλη προσοχή. Επίσης, ότι καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια ακόμα και για τη μικρότερη βελτίωση.

Αυτό σημαίνει ότι μπορούμε να εγγυηθούμε κορυφαία διάρκεια ζωής των προϊόντων και 100% ποιότητα σε ό,τι κάνουμε, αντίθετα με οποιονδήποτε άλλον στον τομέα μας.

 

Αποδοτικότητα Miele Professional

Το πλεονέκτημα απόδοσης της Miele Professional σας αποζημιώνει μακροπρόθεσμα. Αν λάβετε υπόψη τα έξοδα σε όλη τη διάρκεια ζωής των προϊόντων μας, θα δείτε πόσο οικονομική είναι η λειτουργία των συσκευών μας. Η γερμανική κατασκευαστική τεχνολογία συνεπώς μεταφράζεται και σε κορυφαία απόδοση για τους πελάτες μας: μεγάλη διάρκεια ζωής και χαμηλή κατανάλωση νερού και ενέργειας, σε συνδυασμό με γρήγορες και αξιόπιστες διαδικασίες και ανθεκτική τεχνολογία χωρίς προβλήματα.

 

Miele Professional service

Όποιες και αν είναι οι απαιτήσεις από τις συσκευές μας, δεν υπάρχει περίπτωση να μην εντυπωσιάσουν η ισχυρή απόδοση και η αντοχή των στιβαρών κατασκευών των συσκευών μας. Όλα τα προϊόντα μας υπόκεινται σε τελική δοκιμή και είναι έτοιμα για καθημερινή χρήση μόνο όταν περάσουν όλες τις δοκιμές με επιτυχία. Λειτουργούν και λειτουργούν και λειτουργούν, ώστε οι πελάτες μας να έχουν τη δυνατότητα να συγκεντρωθούν στην εταιρεία τους. Άψογα αποτελέσματα με σιγουριά.

 

Εργονομία Miele Professional

Οι συσκευές Miele Professional προσφέρουν πολυάριθμες έξυπνες λειτουργίες και μπορούν να προσαρμοστούν στις ανάγκες κάθε μεμονωμένης περίπτωσης. Πολλές διαδικασίες εκτελούνται αυτόματα, αλλά η ελευθερία επιλογής των παραμέτρων του προγράμματος είναι που κάνει τις συσκευές μας να λειτουργούν τόσο γρήγορα και διαισθητικά. Οι απλές οδηγίες χρήστη στις οθόνες κειμένου απαντούν σε όλες σας τις ερωτήσεις και εξασφαλίζουν τη σταθερή εμπιστοσύνη και ασφάλεια του χρήστη.

 

Miele Professional service

Το service μας ξεκινάει πριν ακόμη από την παράδοση των προϊόντων, χάρη στην προσεκτική ανάλυση των αναγκών σε συνδυασμό με τον προγραμματισμό της διαδικασίας και τους λεπτομερείς υπολογισμούς αποδοτικότητας. Μαζί με τους πελάτες μας αναπτύσσουμε ειδικούς σχεδιασμούς για μεμονωμένες περιπτώσεις. Έτσι προκύπτει ένα σύστημα βάσει των αναγκών σας το οποίο εγγυάται ασφαλείς διαδικασίες. Το προσωπικό μας είναι πάντοτε στη διάθεση των πελατών μας κατά τις εργάσιμες ώρες. Χάρη στα εξατομικευμένα προγράμματα εξυπηρέτησης που περιλαμβάνουν συμβόλαια συντήρησης, προσφέρουμε προληπτική συντήρηση. Η επιθεώρηση, το service και η συντήρηση οδηγούν σε ασφαλή και αξιόπιστη λειτουργία, στη διατήρηση της αξίας της συσκευής και συνεπώς στη διασφάλιση της επένδυσής σας. Ωστόσο, στην περίπτωση που συμβεί κάτι, το πλήρες δίκτυο service της Miele Professional είναι σε θέση να ανταποκριθεί εξαιρετικά γρήγορα. Στον τομέα της ιατρικής τεχνολογίας αυτό σημαίνει 24 ώρες την ημέρα, 365 ημέρες τον χρόνο, σε ορισμένες περιοχές.

Φιλοσοφία

Η Miele Professional επικεντρώνεται στην κατασκευή εμπορικών προϊόντων για τομείς που χρησιμοποιούν επαγγελματικά πλυντήρια πιάτων, για τον τομέα επαγγελματικής τεχνολογίας ιματισμού, και την εργαστηριακή, οδοντιατρική και ιατρική τεχνολογία. Επιθυμία της Miele είναι, να είναι η πρώτη επιλογή στα καινοτόμα προϊόντα υψηλής ποιότητας με εξαιρετική απόδοση καθαριότητας και υψηλές απαιτήσεις υγιεινής.

Ιστορικό

Για περισσότερα από 90 χρόνια, τα προϊόντα επαγγελματικής χρήσης είναι άλλος ένας τομέας επιτυχίας της Miele and Cie. KG. Στην αρχή υπό τη μορφή μεγάλων πλυντηρίων ρούχων, στη συνέχεια ήρθαν τα πλυντήρια πιάτων, και από το 1960 τα ιατρικά προϊόντα. Από το 2000 και μετά η Miele Professional εξελίχθηκε από απλό κατασκευαστή προϊόντων σε πάροχο συστημάτων για επαγγελματικές λύσεις.

Διοίκηση

Στη διοίκηση της Miele Professional επικεφαλής είναι ο Δρ. Christian Kluge.

 

Επιχειρηματική ανάπτυξη

Κατά το οικονομικό έτος 2022 η εταιρεία πέτυχε πωλήσεις ύψους 5,43 δισ. ευρώ. Αυτό αντιστοιχεί σε αύξηση κατά € 591,0 εκατ. ή 12,2%. Στη Γερμανία, ο κύκλος εργασιών ανήλθε σε 1,47 δισ. ευρώ. Στις 31 Δεκεμβρίου 2022, ο Όμιλος Miele απασχολούσε περίπου 23.300 άτομα παγκοσμίως, εκ των οποίων 11.900 στη Γερμανία.

Βιωσιμότητα

Για τη Miele, η βιωσιμότητα κατοχυρώνεται μέσα από τις αξίες και τις παραδόσεις της εταιρείας και είναι το απόλυτο θεμέλιο για τη μακροχρόνια επιτυχία. Η Miele είναι μέλος του οργανισμού βιωσιμότητας των Ηνωμένων Εθνών που ονομάζεται Οικουμενικό Σύμφωνο και έχει υπογράψει τον «Χάρτη της Ποικιλομορφίας». Η Miele δημοσιεύει έκθεση βιωσιμότητας κάθε δύο χρόνια.