Ζωή και φροντίδα 360PRO

ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ MIELE ΓΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΣΚΕΥΩΝ ΚΑΙ ΙΜΑΤΙΣΜΟΥ Θα είμαστε δίπλα σας σε κάθε βήμα του σχεδιασμού ενός έργου νέας κατασκευής ή ανακαίνισης: από τις οικονομικές μελέτες σκοπιμότητας, τον σχεδιασμό στο σημείο, την ένταξη των υπεργολάβων, ακόμα και την εγκατάσταση και τη συντήρηση.

Με βάση την πολύχρονη εμπειρία της η Miele Professional ανέπτυξε πλυντήρια ρούχων και πιάτων που είναι σε θέση να αντιμετωπίσουν αξιόπιστα τη βρομιά και τους παθογόνους οργανισμούς. Αυτό επιβεβαιώνεται από ανεξάρτητα ινστιτούτα όπως το wfk – Ινστιτούτο Εφαρμοσμένης Έρευνας, το οποίο υποβάλλει τακτικά τις συσκευές μας σε εξονυχιστικό έλεγχο.
 

 

Central Laundry

Εσωτερική πλύση

Όταν πρόκειται για την φροντίδα του προσωπικού ιματισμού, μιλάμε για κάτι παραπάνω από καθαριότητα: πολλοί ένοικοι θεωρούν μια σχολαστικά σιδερωμένη μπλούζα ή ένα φρεσκοπλυμένο πουλόβερ ένδειξη εκτίμησης.

Και όμως ρούχα κατασκευασμένα από διάφορα υλικά δεν αποτελούν τη μόνη πρόκληση της φροντίδας του ιματισμού. Κάθε μέρα υπάρχει μεγάλος όγκος σεντονιών, πετσετών και υφασμάτων που πρέπει να διαχειριστεί αποτελεσματικά, ακόμα και τα μολυσμένα είδη ιματισμού δεν αποτελούν σπάνια περίπτωση.

Η Miele Professional προσφέρει μια ποικιλία αξιόπιστων και εξαιρετικά αποδοτικών πλυντηρίων ρούχων, ώστε να εξυπηρετηθούν οι επιμέρους ανάγκες. Λόγω των πολυάριθμων ειδικών προγραμμάτων οι συσκευές αυτές ανταπεξέρχονται στις προκλήσεις όλων των ειδών υφασμάτων και λεκέδων.

Μαζί με τα μοντέλα εμπρόσθιας φόρτωσης, τα πλυντήρια καθαρής-ακάθαρτης πλευράς που εγκαθίστανται σε διαφραγματικούς τοίχους είναι ιδανικά για κέντρα φροντίδας ηλικιωμένων: φόρτωση και εκφόρτωση της ακάθαρτης και καθαρής πλευράς αντίστοιχα, μαζί με τη χρήση των προγραμμάτων απολύμανσης, διασφαλίζουν την τήρηση των αυστηρότερων κανόνων υγιεινής όπως αυτοί ορίζονται από την Ένωση Εφαρμοσμένης Υγιεινής και το Ινστιτούτο Robert Koch.

Τα σιδερωτήρια καθώς και το άψογο φινίρισμα για ρούχα outdoor ολοκληρώνουν το εύρος της ποικιλίας των ολοκληρωμένων λύσεων της Miele professional.

Central Cleaning

Επιχειρήσεις καθαρισμού

Οι μονάδες φροντίδας ηλικιωμένων δέχονται πολλούς επισκέπτες συνέχεια. Αυτό αποτελεί σημαντική πρόκληση για την ομάδα διαχείρισης των εγκαταστάσεων. Με την Miele Professional ο χώρος υποδοχής, οι διάδρομοι και τα δωμάτια είναι πάντα στην εντέλεια.

Με μεγάλη ευκολία χύνονται κάτω ροφήματα κάνοντας τα πατώματα πραγματικά επικίνδυνα. Τότε είναι που χρειάζεται επαγγελματισμός. Οι συσκευές MOPSTAR έχουν αναπτυχθεί ειδικά για τη διαχείριση υποδομών και είναι ιδιαίτερα κατάλληλες για σφουγγαρίστρες και πανιά καθαρισμού.

Μετά την έναρξη του προγράμματος, το φορτίο υποβάλλεται σε μια πατενταρισμένη διαδικασία στυψίματος. Στη φάση στυψίματος απομακρύνονται οι χοντρές βρομιές και το βρόμικο νερό.

Αυτές οι συσκευές συνδυάζουν τις διαδικασίες πλυσίματος και αποκατάστασης που περιλαμβάνουν τη χρήση απολυμαντικού ή απορρυπαντικού σε έναν και μόνο κύκλο. Αυτό εξοικονομεί πολύτιμο χρόνο και αποτελεί τεράστια βοήθεια για την ομάδα διαχείρισης εγκαταστάσεων.

 

 

Central Dishwashing Room

Κεντρική αίθουσα πλυσίματος πιάτων

Τα καθαρά σκεύη θα έπρεπε να είναι τόσο αυτονόητα όσο και τα ορεκτικά που ακολουθούνται από το κυρίως γεύμα και στη συνέχεια το επιδόρπιο. Η Miele Professional διασφαλίζει μια ομαλή διαδικασία καθαρισμού.

Ανεξαρτήτως του αριθμού των ατόμων που φροντίζετε: την ώρα του φαγητού η ευχάριστη ατμόσφαιρα είναι αναπόσπαστο μέρος για να νιώθουν οι ένοικοι άνετα. Αυτό συμπεριλαμβάνει αστραφτερά πιάτα, ποτήρια και φλιτζάνια καθώς και άψογα πλυμένα τραπεζομάντηλα.

Οι αυστηρότεροι κανόνες υγιεινής δεν είναι διαπραγματεύσιμοι σε ιδρύματα φροντίδας και σε χώρους όπου συμπράττουν πολλά ευπαθή άτομα. Ακόμα και σε ώρες αιχμής όλα λειτουργούν ομαλά με την Miele Professional. Όταν πρέπει να πλυθούν μεγάλες ποσότητες σκευών σε σύντομο χρονικό διάστημα το πλυντήριο πιάτων tank είναι το σύστημα που πρέπει να επιλέξετε.

Ανεξάρτητα για το εάν πρόκειται για ελεύθερο πλυντήριο πιάτων τύπου καμπάνα ή εμπρόσθιας φόρτωσης, με κύκλους που η ταχύτητά τους μπορεί να φτάσει τα 47 δευτερόλεπτα, τα σκεύη είναι έτοιμα προς χρήση πάλι άμεσα. Έτσι εξασφαλίζονται τέλεια αποτελέσματα και όλα αυτά με την αξεπέραστη ποιότητα της Miele.

Local Tea Kitchen

Μικρός χώρος κουζίνας

Αποκεντρωμένοι μικροί χώροι κουζίνας σε μονάδες φροντίδας ηλικιωμένων έχουν διπλό σκοπό: διασφαλίζουν ότι τα γεύματα σερβίρονται ανεμπόδιστα και είναι επίσης χώροι όπου συναντιούνται και κοινωνικοποιούνται οι ένοικοι. Και χάρη στο συνολικό σύστημα και τις συσκευές της Miele εξυπηρετούνται και οι δύο σκοποί.

Εγκαθιστώντας επαγγελματικά πλυντήρια πιάτων στους μικρούς χώρους κουζίνας διασφαλίζετε τις καθημερινές ποσότητες που πλένονται από τους ενοίκους και ότι αυτοί έχουν πρόσβαση σε καθαρά σκεύη. Οι συσκευές συχνά έχουν εύκολο χειρισμό, ώστε να τις χρησιμοποιούν μόνοι τους ακόμα και οι ένοικοι.

Επιπλέον, οι ένοικοι μπορούν να βοηθήσουν ενεργά στην μικρή κουζίνα, για παράδειγμα προετοιμάζοντας λαχανικά και ψήνοντας μπισκότα μαζί.

Εδώ δεν σερβίρονται μόνο γεύματα που έχουν ετοιμαστεί στην κύρια κουζίνα σε ατομικά πιάτα, αλλά η μικρή κουζίνα είναι επίσης ένας χώρος όπου μπορούν να διοργανωθούν μικρές γιορτές και δίνει την ευκαιρία στους ενοίκους να ασχοληθούν με απλές δουλειές.

Πλυντήρια πιάτων φρέσκου νερού που πληρούν τους αυστηρούς κανόνες υγιεινής, λειτουργούν εξαιρετικά διασφαλίζοντας ότι τα σκεύη θα είναι έτοιμα προς χρήση πάλι σύντομα, γεγονός που αποτελεί σπουδαίο συναίσθημα και για τους ενοίκους και για το προσωπικό.

 

 

Sustainability

Βιωσιμότητα

Η ανάπτυξη και λειτουργία συσκευών σύμφωνα με τις αρχές της προστασίας του περιβάλλοντος αποτελεί εδώ και πολύ καιρό μέρος της εταιρικής φιλοσοφίας της Miele.

Πρώτον και κύριον η στρατηγική βιωσιμότητας της Miele βασίζεται στις παρακάτω αξίες: ακεραιότητα,
αίσθηση ευθύνης απέναντι στους ανθρώπους και το περιβάλλον, συνέχεια και τέλος ποιότητα.

Οι μηχανικοί της Miele λαμβάνουν πάντα υπόψη τους όχι μόνο τις λειτουργίες του προϊόντος αλλά και τον σκοπό χρήσης τους. Για παράδειγμα η εταιρία προσφέρει εδώ και κάποιο χρονικό διάστημα ένα στεγνωτήριο που λειτουργεί με αντλία θερμότητας ως εναλλακτική λύση του ηλεκτρικού θερμαντικου στοιχείου. Άλλα στεγνωτήρια μπορούν να λειτουργήσουν εξοικονομώντας κόστος και ενέργεια χρησιμοποιώντας υπολειπόμενη θερμότητα από μονάδα συμπαραγωγής ηλεκτρισμού και θερμότητας ή τηλεθέρμανση, γεγονός που επιτρέπει την εξοικονόμηση ενέργειας που καταναλώνουν οι κλασσικές συσκευές μέχρι 90%. Φυσικά και το ζεστό νερό που χρειάζεται για τα πλυντήρια ρούχων μπορεί να θερμανθεί με την ίδια μέθοδο.

Τα είδη ιματισμού που έχουν καθαριστεί επιμελώς με βιώσιμα μέσα δεν αποτελούν απλώς σπουδαία διαφήμιση για κάθε νοικοκυριό. Βοηθάνε επίσης στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ενοίκων σε μονάδες φροντίδας και περίθαλψης, πέραν του ότι ένα καλοσχεδιασμένο σύστημα 360PRO σαν και αυτό συμβάλλει στην προστασία του περιβάλλοντος.

Self Service

Self Service

Δίπλωμα ρούχων, τοποθέτηση σκευών στα ντουλάπια ή απλά η προετοιμασία μιας κούπας καφέ: οι ένοικοι μονάδων φροντίδας πάντα προσπαθούν να κάνουν το μέγιστο δυνατό χωρίς βοήθεια – όπως ακριβώς και στο σπίτι τους. Και η Miele είναι κάτι παραπάνω από πρόθυμη να βοηθήσει ώστε να υπάρχει αυτάρκεια δημιουργώντας προϊόντα φιλικά προς τον χρήστη.

Η Miele Professional υποστηρίζει αυτήν την επιθυμία για αυτονομία: τα πλυντήρια ρούχων, πιάτων και στεγνωτήρια με οθόνες αφής φιλικές προς το χρήστη είναι πανεύκολα στη χρήση.

Με τους νέους μικρούς γίγαντες η Miele Professional έχει αναπτύξει μια γενιά συσκευών που έχουν σχεδιαστεί για να εξυπηρετούν απόλυτα τις ανάγκες μικρότερων νοικοκυριών και ομάδων. Χάρη στην καινοτόμα τεχνολογία προσφέρουν μικρούς κύκλους που απαιτούν μόνο 49 λεπτά πλύσης και 36 λεπτά στεγνώματος.


Οι εκδόσεις μοντέλων των μικρών γιγάντων είναι εξοπλισμένες με σύγχρονα στοιχεία χειρισμού με οθόνη κειμένου σε πολλές γλώσσες. Το περιστροφικό χειριστήριο προσφέρει μέγιστη λειτουργική ασφάλεια. Επιπλέον, τα πλυντήρια ρούχων και τα στεγνωτήρια μπορούν να εξοπλιστούν με συστήματα κερματοδέκτη. Με τον τρόπο αυτό οι ένοικοι μονάδων φροντίδας μπορούν να συνεχίσουν να πλένουν μόνοι τους τα ρούχα τους, εφόσον το επιθυμούν.

 

 

 Desinfektion via Steckbeckenspüler

Απολύμανση

Καθαρές λύσεις λόγω της 55χρονης εμπειρίας στην τεχνολογία της ιατρικής.

Η Miele Professional εξυπηρετεί τις ειδικές απαιτήσεις σε μονάδες φροντίδας ηλικιωμένων γιατί είναι απόλυτα εξοικειωμένη με τις καθημερινές διαδικασίες καθαρισμού και φροντίδας.

Οι άρρωστοι ένοικοι και όσοι χρήζουν φροντίδας, χρειάζονται απεριόριστη υποστήριξη και προσοχή. Miele Professional για αξιοπιστία στην υγιεινή.

Μην επιτρέπετε την ανάπτυξη παθογόνων: αυτό θα έπρεπε να είναι το σλόγκαν τόσο για μονάδες φροντίδας ηλικιωμένων όσο και για νοσοκομεία. Για σημαντικές εφαρμογές αναφορικά με την υγιεινή, η Miele Professional έχει αναπτύξει μια σειρά εξαιρετικά αποδοτικών συσκευών όπως πλυντήρια απολύμανσης για ιατρικό εξοπλισμό. Οι συσκευές αυτές αποτρέπουν την εξάπλωση ιών και βακτηριδίων προστατεύοντας όχι μόνο τους ασθενείς αλλά και το νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό.

Ένα παράδειγμα για αυτές τις συσκευές της Miele Professional είναι τα πλυντήρια σκοραμίδων. Ανάλογα με το μοντέλο, κάποιες από τις συσκευές επιτρέπουν την επιλογή προγράμματος με πανεύκολο τρόπο ή έχουν λειτουργία (ημιαυτόματου) αυτόματου ανοίγματος πόρτας για ακόμα καλύτερη υγιεινή. Τα πάντα για την υγεία και την ευημερία.