Ρομποτική χειρουργική

Robotvario

Η λύση της Miele για τον καθαρισμό-απολύμανση των ρομποτικών εργαλείων - Το νέο σύστημα καθαρισμού-απολύμανσης ROBOTVARIO της Miele Professional συνδυάζει ένα ειδικά σχεδιασμένο κάνιστρο, ένα νέο πρόγραμμα καθαρισμού-απολύμανσης και τα κατάλληλα χημικά υλικά καθαρισμού.

Καθαρισμός-απολύμανση ρομποτικών εργαλείων

Η πολυπλοκότητα των εργαλείων ρομποτικής που χρησιμοποιούνται στη μικροεπεμβατική χειρουργική θέτει υψηλές απαιτήσεις ως προς τον ασφαλή και αξιόπιστο καθαρισμό-απολύμανσή τους. Το νέο σύστημα καθαρισμού-απολύμανσης ROBOTVARIO της Miele Professional συνδυάζει ένα ειδικά σχεδιασμένο κάνιστρο, ένα νέο πρόγραμμα καθαρισμού-απολύμανσης και τα κατάλληλα χημικά υλικά καθαρισμού. Έτσι η Miele Professional προσφέρει μία καινοτόμο λύση για τον ασφαλή και αποτελεσματικό καθαρισμό και απολύμανση των ρομποτικών οργάνων.

Το κάνιστρο E 428 το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί στα πλυντήρια απολυμαντές Miele PG 8536 ενδείκνυται για τον καθαρισμό έως και 6 εργαλείων με στέλεχος. Για κάθε ένα από αυτά τα εργαλεία διατίθενται δύο συνδέσεις που εξυπηρετούν στην ξεχωριστή έκπλυση της μονάδας ελέγχου και του εσωτερικού του στελέχους και της κρίσιμης περιοχής με την απόληξη.

Η διαδικασία


Το νέο πρόγραμμα καθαρισμού-απολύμανσης το οποίο διαρκεί μόλις λιγότερο από μία ώρα δεν απαιτεί πρόπλυση. Όλα τα ρομποτικά εργαλεία γεμίζουν αρχικά για μισή ώρα με τα συνιστώμενα από τη Miele απορρυπαντικά όπου διασπώνται τα οργανικά υπολείμματα. Στη συνέχεια και πριν από τη σύνδεση του εργαλείου στο Ε 428 ακολουθεί η προαιρετική αφαίρεση χονδροειδών και/ή πηγμένων υπολειμμάτων από τις απολήξεις. Η ακόλουθη μηχανική διαδικασία εξασφαλίζει την ασφαλή και αξιόπιστη απολύμανση:

  • Περίπου 30 λεπτά στους 45° C
  • Εντατικές ενδιάμεσες πλύσεις
  • Θερμική απολύμανση στους 90° C
  • Στέγνωμα στους 100° C

Σε όλα τα στάδια του προγράμματος γίνεται χρήση πλήρως αφαλατωμένου νερού. Με τον τρόπο αυτόν αποτρέπεται η επικάθιση υπολείμματων, ιδιαίτερα στις κρίσιμες εσωτερικές περιοχές των εργαλείων, εξασφαλίζοντας σίγουρο αποτέλεσμα καθαρισμού καθώς και την ασφάλεια των ασθενών.

 

Κάνιστρο Ε 428

Λεπτομερείς λειτουργίες

  • Κατάλληλο για το πλυντήριο-απολυμαντή PG 8535
  • Για τον καθαρισμό-απολύμανση έως και έξι εργαλείων ρομποτικής χειρουργικής με στέλεχος
  • Διαθέτει μία διπλή σύνδεση και μία εφεδρική σύνδεση ανά εργαλείο