Η νέα γενιά ProfiLine.

Ποτήρια, πιάτα και μαχαιροπίρουνα – Αστραφτερή καθαριότητα μόνο σε 17 λεπτά

Ποτήρια, πιάτα και μαχαιροπίρουνα – Αστραφτερά καθαρά μόνο σε 17 λεπτά

Νέα γενιά ProfiLine

Πεντακάθαρα σκεύη σε ελάχιστο χρόνο: Νέα γενιά ProfiLine με κύκλο πλύσης διάρκειας μόνο 17 λεπτών.

Πλεονεκτήματα για τον πελάτη

Επιδόσεις επαγγελματικού επιπέδου . Άνεση και απόλυτη εξοικείωση χρήσης.

Ο κόσμος μας κινείται ταχύτερα από ποτέ – καθιστώντας έναν πόρο όλο και πιο πολύτιμο: τον χρόνο. Οι υποχρεώσεις μας ατελείωτες, το καθημερινό μας πρόγραμμα φορτωμένο, οι απαιτήσεις από τον εαυτό μας τεράστιες. Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο.

Τα νέα πλυντήρια πιάτων ProfiLine σχεδιάστηκαν ειδικά για να ανταποκρίνονται στις προκλήσεις της επαγγελματικής χρήσης – και συνδυάζουν την τεχνολογία των πιο εξελιγμένων συσκευών Miele Professional με την άνεση και τον σχεδιασμό των εμβληματικών μοντέλων οικιακής χρήσης: Το εύχρηστο σύστημα χειρισμού, οι έξυπνες λειτουργίες και τα 8 προγράμματα σύντομης διάρκειας διασφαλίζουν την άμεση διαθεσιμότητα πεντακάθαρων σκευών.

Τέλεια αποτελέσματα σε ελάχιστο χρόνο.

Κύκλος πλύσης 17 λεπτών

Με τους εντυπωσιακά σύντομους χρόνους πλύσης διάρκειας μόνο 17 λεπτών, τα μοντέλα ProfiLine είναι 3 φορές πιο γρήγορα από τα πλυντήρια πιάτων οικιακής χρήσης. Αυτό σημαίνει ότι τα καθαρά σκεύη είναι έτοιμα για χρήση άμεσα, και η κουζίνα σας είναι πάντα τακτοποιημένη και καθαρή.

Δείτε το video

Αποτελεσματική δράση κατά των ιών – επιστημονικά αποδεδειγμένη*

*Σύμφωνα με τις πιστοποιήσεις που εκδίδονται από το Ινστιτούτο Ολιστικής Υγιεινής και Ιολογίας αναφορικά με την εξουδετέρωση ιών με έλυτρο ή χωρίς έλυτρο (π.χ. κορωνοϊών ή ιών της γρίπης) στα προγράμματα «Υγιεινή» και «Εντατικό» και την εξουδετέρωση ιών με έλυτρο, συμπεριλαμβανομένων νοροϊών και αδενοϊών, στα προγράμματα «Σύντομο» και «Γενικό».

Δείτε το video

Ποιότητα

Ποιότητα στην οποία μπορείτε να βασίζεστε: Τα πλυντήρια πιάτων Miele Professional είναι δοκιμασμένα για μεγάλη διάρκεια ζωής.

12.500 κύκλοι προγραμμάτων

Τα πλυντήρια πιάτων ProfiLine υποβάλλονται σε εργαστηριακές δοκιμές για να διασφαλιστεί ότι αντέχουν σε 12.500 κύκλους τυπικών προγραμμάτων και είναι σχεδιασμένα για έως 5 κύκλους ανά ημέρα.

Ανθεκτικά υλικά

Τα εξαρτήματα που υφίστανται έντονη χρήση κατασκευάζονται από ισχυρά, ανθεκτικά υλικά τα οποία υποβάλλονται σε αυστηρές δοκιμές και είναι σχεδιασμένα για συνεχή χρήση σε επαγγελματικό περιβάλλον.

Λείες επιφάνειες

Οι επιφάνειες των στοιχείων χειρισμού δεν έχουν εσοχές ή σχισμές στις οποίες να μπορούν να συσσωρευτούν ρύποι. Όλες οι επιφάνειες καθαρίζονται εύκολα, επιτρέποντας την τήρηση προτύπων υγιεινής υψηλού επιπέδου.

Ευέλικτος σχεδιασμός κανίστρων

Τα ρυθμιζόμενα στοιχεία και τα αντιολισθητικά υλικά επιτρέπουν την ευέλικτη τοποθέτηση των αντικειμένων και προσφέρουν ασφαλές κράτημα για πιάτα και μαχαιροπίρουνα για κορυφαία αποτελέσματα καθαρισμού. Τα εξαρτήματα που υπόκεινται σε έντονη χρήση είναι κατασκευασμένα από ισχυρά, ανθεκτικά υλικά που υποβάλλονται σε αυστηρές δοκιμές και είναι σχεδιασμένα για συνεχή χρήση σε επαγγελματικό περιβάλλον.

Δείτε το video

Καλάθι μαχαιροπίρουνων

Το καλάθι μαχαιροπίρουνων ταιριάζει σε οποιαδήποτε μπροστινή θέση στα χωρίσματα του κάτω κανίστρου.

Βάση στήριξης ποτηριών FlexCare

Οι πτυσσόμενες βάσεις στήριξης ποτηριών με μαλακή επένδυση σιλικόνης προσφέρουν μέγιστη προστασία στα κολονάτα ποτήρια.

Ξεχωριστή σειρά χωρισμάτων για μπολ

Στο επάνω κάνιστρο, κάθε δεύτερο χώρισμα είναι πτυσσόμενο δημιουργώντας περισσότερο χώρο για τέλεια αξιοποίηση όλων των κενών ενδιάμεσων διαστημάτων και τοποθέτηση περισσότερων πιάτων και μπολ.

Ευκολία χρήσης

Η λειτουργία των εντοιχιζόμενων συσκευών Miele Gen 7000 έχει προσαρμοστεί για τα πλυντήρια πιάτων ProfiLine. Αυτό σημαίνει ότι ο χειρισμός των συσκευών αυτών είναι τόσο απλός όσο των κλασικών οικιακών πλυντηρίων πιάτων.

Δείτε το video
Miele ProfiLine dishwasher

Έξυπνη λειτουργία

Όλα τα προγράμματα χαρακτηρίζονται από έξυπνη λειτουργία με αισθητήρες ελέγχου. Σύμβολα εύκολα κατανοητά και επεξήγηση λειτουργιών με απλό κείμενο για άνετη και γρήγορη επιλογή προγράμματος και αποτροπή σφαλμάτων λειτουργίας.

Plug

Απλή σύνδεση

Plug&Play: οι συσκευές ProfiLine είναι εξοπλισμένες με βύσμα και καλώδιο, έτοιμες για σύνδεση. Εύκολη εγκατάσταση σε τρία μόνο βήματα: σύνδεση σε παροχή νερού, σύνδεση βύσματος και ενεργοποίηση.

Knock2open Geschirrspüler mit Klopfen öffnen

Ανθεκτικά υλικά

Τα εξαρτήματα που υφίστανται έντονη χρήση κατασκευάζονται από ισχυρά, ανθεκτικά υλικά τα οποία υποβάλλονται σε αυστηρές δοκιμές και είναι σχεδιασμένα για συνεχή χρήση σε επαγγελματικό περιβάλλον.

Προϊόντα

ProfiLine Dishwasher PFD 101

PFD 101

Ανεξάρτητη συσκευή με καπάκι και λευκή πρόσοψη

Προς το προϊόν
ProfiLine Dishwasher PFD 101U

PFD 102i

Εντοιχιζόμενη συσκευή με BrilliantLight

Προς το προϊόν

Πολυμέσα

Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας!

Έχετε ερωτήσεις ή χρειάζεστε επιπλέον πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μας;

Χρησιμοποιήστε τη φόρμα επικοινωνίας, στείλτε μας email ή καλέστε μας χωρίς χρέωση. Εναλλακτικά, καλέστε έναν από τους πολλούς συνεργάτες Miele Professional στην περιοχή σας.

Φόρμα επικοινωνίας