New Undercounter Tank Dishwashers PTD | Miele

Πλυντήρια πιάτων tank κάτω πάγκου

Γρήγορα και αστραφτερά αποτελέσματα

Ανακαλύψτε τα νέα μοντέλα πλυντηρίων πιάτων tank κάτω πάγκου με οθόνη αφής για εύκολο χειρισμό και ευελιξία που συνδυάζουν κορυφαία απόδοση και οικονομία.

Ανακαλύψτε τα

Οφέλη

Κορυφαία ευκολία χρήστη

Λειτουργούν παρόμοια με ένα smartphone, καθιστώντας τα εξαιρετικά εύκολα στη χρήση. Σε καθημερινή βάση, η χρήση τους είναι πολύ εύκολη καθώς λειτουργούν με ένα μόνο κουμπί. Η έγχρωμη ένδειξη αντίστροφης μέτρησης σας παρέχει πληροφορίες σχετικά με την τρέχουσα κατάσταση και την ακολουθία του προγράμματος της συσκευής. Εάν είναι απαραίτητο, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πρόσθετες πληροφορίες και να αλλάξετε τις ρυθμίσεις μέσω της οθόνης. Η οθόνη λειτουργεί εύκολα ακόμα και όταν φοράτε γάντια.

Οικονομικό και αποδοτικό

Σε σύγκριση με τις προηγούμενες σειρές, τα νέα πλυντήρια πιάτων tank κάτω πάγκου εξοικονομούν από 15% έως 25% νερό. Αυτή η εξοικονόμηση πόρων επιτυγχάνεται με τη χρήση ενός καινοτόμου, εξελιγμένου βραχίονα με βελτιωμένα ακροφύσια έκπλυσης. Ταυτόχρονα, αυτό μειώνει την κατανάλωση ενέργειας και χημικών και έχει θετική επίδραση στα λειτουργικά έξοδα του πλυντηρίου.

Τέλεια αποτελέσματα πλύσης σε κάθε περίσταση

Τα νέα πλυντήρια πιάτων της Miele Professional διαθέτουν ειδικά προγράμματα για όλους τους τύπους φορτίων και τους βαθμούς ρύπανσης. Όλες οι βασικές παράμετροι (π.χ. διάρκεια κύκλου, θερμοκρασία και πίεση ψεκασμού) ρυθμίζονται προσεκτικά εργοστασιακά, αλλά μπορούν να προσαρμοστούν ανάλογα με τις ανάγκες του πελάτη. Αυτό εξασφαλίζει ότι τα ευαίσθητα ποτήρια σαμπάνιας καθαρίζονται εξίσου αξιόπιστα και απαλά όπως τα πιάτα με ξηρά υπολείμματα τροφίμων.

Αστραφτερά αποτελέσματα σε κάθε περιβάλλον

Η τέλεια ποιότητα του νερού είναι το κλειδί για αστραφτερά γυαλικά και λαμπερά μαχαιροπίρουνα. Η ενσωματωμένη μονάδα αντίστροφης όσμωσης εξασφαλίζει αυτό το επίπεδο ποιότητας και παρέχει την τέλεια λύση όταν ο χώρος είναι περιορισμένος, όπως συμβαίνει με τις εγκαταστάσεις πίσω από τη μπάρα και κάτω από τον πάγκο. Το σύστημα είναι πλήρως ενσωματωμένο στις διαδικασίες της συσκευής. Αυτό επιτρέπει την εύκολη λειτουργία και μια αποτελεσματική λύση που παρέχει τέλεια ποιότητα νερού ανά πάσα στιγμή.

Κλάδοι - εφαρμογές

Η σωστή λύση για κάθε ανάγκη

Ανεξάρτητα από την εμπορική επιχείρηση ή τον κλάδο - ο καθένας που χρειάζεται να στηρίξει τη ρουτίνα της εργασίας του σε πεντακάθαρα σκεύη και αστραφτερά γυαλικά σε συνδυασμό με την κορυφαία προστασία των φορτίων, χρειάζεται ένα ισχυρό σύστημα για γρήγορα και άψογα αποτελέσματα.

Miele PTD

Εστιατόρια και μπαρ

Τα αστραφτερά γυαλικά αποτελούν την καλύτερη σύσταση για κάθε εστιατόριο και συμβάλλουν αρκετά στο να αισθανθούν οι επισκέπτες σαν στο σπίτι τους και να επιστρέψουν για δεύτερη επίσκεψη.

Miele PTD

Catering και καντίνες

Καθαρά πιατικά που πλένονται απαλά, ακόμα και κατά τις ώρες αιχμής - χάρη σε ιδιαίτερα γρήγορα προγράμματα.

Miele PTD

Μικρές επιχειρήσεις

Είτε φούρνος, κρεοπωλείο είτε καφετέρια - Τα πλυντήρια πιάτων Miele tank με πολύ μεγάλο θάλαμο, είναι ιδανικά για το πλύσιμο ογκωδών αντικειμένων όπως δίσκοι και καλάθια.

Miele PTD

Ξενώνες

Η εύκολη χρήση και οι σύντομοι κύκλοι στα πλυντήρια πιάτων Miele tank ανταποκρίνονται στις ανάγκες των ξενώνων.

Επισκόπηση προϊόντων

PTD 701 - Το πλυντήριο για γυάλινα αντικείμενα

Το PTD 701 είναι ο ειδικός στον τομέα των γυάλινων αντικειμένων μεταξύ των πλυντηρίων πιάτων tank. Αυτό το μηχάνημα εξασφαλίζει εξαιρετικά αποτελέσματα και, λόγω της compact μορφής του, είναι ιδανικό για χρήση πίσω από το μπαρ. Ξεχωρίζει με τον συντομότερο κύκλο μόνο 47 δευτερολέπτων και τη μέγιστη απόδοση καθαρισμού μέχρι 1.532 ποτήρια ανά ώρα.

PTD 703 – Ιδανικό για όλες τις δουλειές

Το PTD 703 είναι μπαλαντέρ και ανταποκρίνεται στην πρόκληση του πλυσίματος μεγάλων φορτίων στους συντομότερους χρόνους. Αυτό το μοντέλο εντυπωσιάζει χάρις στα εξειδικευμένα προγράμματα και τα εξαιρετικά αποτελέσματα καθαρισμού στα πιάτα, τις κατσαρόλες, τα τηγάνια, τα γυαλικά και τα μαχαιροπίρουνα. Ο μικρότερος κύκλος διαρκεί μόνο 55 δευτερόλεπτα και η μέγιστη απόδοση είναι 1.188 πιάτα ανά ώρα.

Εξαρτήματα

Εξαρτήματα για τέλεια αποτελέσματα καθαρισμού

Η εξαιρετικά ευρεία γκάμα καλαθιών και ένθετων επιτρέπει την τέλεια τοποθέτηση και καθαρισμό όλων των φορτίων. Αξεσουάρ που παρέχουν απλή επεξεργασία νερού συμβάλλουν επίσης σε τέλεια αποτελέσματα καθαρισμού, ενώ διάφορες βάσεις διευκολύνουν την ομαλή ενσωμάτωση σε υπάρχουσες διαδικασίες εργασίας.