Πού θα χρησιμοποιηθεί το πλυντήριο πιάτων;

Τι πλένετε συχνότερα;

Πόσους κύκλους χρησιμοποιείτε τις ημέρες αιχμής;

Για τη διασφάλιση της ύψιστης υγιεινής: είναι το τελικό ξέβγαλμα σε θερμοκρασία 85 °C αρκετό (χρόνος διατήρησης: 1 λεπτό) ή θα επιθυμούσατε επίσης πρόγραμμα θερμικής απολύμανσης για το φορτίο πλύσης σας;

Ποια έκδοση πλυντηρίου πιάτων Tank (ολίσθηση) τύπου καμπάνα της εταιρείας μας προτιμάτε;

Ανακεφαλαίωση
Θέση πλυντηρίου πιάτων
Μονάδες φροντίδας ηλικιωμένων 
Εστιατόρια/μπαρ 
Ξενοδοχεία 
Ξενώνες 
Καντίνες και τομέας φιλοξενίας 
Παιδικοί σταθμοί 
Πανεπιστήμια/σχολεία 
Νοσοκομείο 
Γραφεία 
Νοικοκυριά 
Μικρές επιχειρήσεις 
Μικρές επιχειρήσεις 
Εστιατόρια fast food 
Αθλητικά σωματεία 
Υπεράκτιες πλατφόρμες/ναυτιλία 
Πυροσβεστικές/διασωστικές υπηρεσίες 
Φορτίο
Διάφορα σκεύη 
Πιάτα 
Μαχαιροπίρουνα 
Ποτήρια 
Ογκώδη αντικείμενα 
Αναπνευστική συσκευή 
Κύκλοι/ημέρα
ProfiLine 
Επαγγελματικό 
Eμπρόσθιας φόρτωσης με σύστημα Tank 
Σύστημα Tank (ολίσθηση) τύπου καμπάνα 
Θερμική απολύμανση
με θερμική απολύμανση 
χωρίς θερμική απολύμανση 
Επιλογές
Ανάκτηση θερμότητας από την αποχέτευση και τον εξαερισμό 
Χωρίς ανάκτηση θερμότητας 
 Φορτίο
Πατέντα: EP 1 457 153 B1Πατέντα: EP 2 233 061 B1Πατέντα: DE 102 008 062 761 B3Πατέντα: DE 102 007 008 950 B4Γερμανική πατέντα DE102008062761B3
Ευρωπαϊκή πατέντα EP2201887B1
Ο βαθμός στεγνώματος του φορτίου εξαρτάται και από το υλικό και από το σχήμα του.Ο παρατεταμένος χρόνος λειτουργίας εξαρτάται από αρκετούς διαφορετικούς παράγοντες, συμπεριλαμβανομένης π.χ. της ηλεκτρικής σύνδεσης και των υλικών από τα οποία είναι κατασκευασμένα τα ρούχα. 

Πλυν. πιάτων για μονάδες φροντίδας ηλικιωμένων

Αυτά τα πλυντήρια πιάτων είναι σχεδιασμένα για να ικανοποιούν ακριβώς τις απαιτήσεις μονάδων φροντίδας ηλικιωμένων, για παράδειγμα με προγράμματα πλύσης για αξιόπιστα υγιεινά αποτελέσματα.

Πλυντήρια πιάτων για νοσοκομεία

Αυτά τα πλυντήρια πιάτων ικανοποιούν ακριβώς τις ανάγκες των νοσοκομείων, για παράδειγμα με το πρόγραμμα πλύσης θερμικής απολύμανσης για υγιεινά αποτελέσματα πλύσης.

Πλυντήρια πιάτων για εστιατόρια

Αυτά τα πλυντήρια πιάτων ικανοποιούν τις απαιτήσεις εστιατορίων, για παράδειγμα με ιδιαίτερα σύντομα προγράμματα πλύσης για πειστικά αποτελέσματα, ακόμα και στις ώρες αιχμής.

Πλυντήρια πιάτων για ξενοδοχεία

Αυτά τα πλυντήρια πιάτων ικανοποιούν τις απαιτήσεις ξενοδοχείων, για παράδειγμα με ιδιαίτερα σύντομα προγράμματα πλύσης για τέλεια αποτελέσματα, ακόμα και στις ώρες αιχμής.

Πλυντήρια πιάτων για ξενώνες

Αυτά τα πλυντήρια πιάτων ικανοποιούν τις απαιτήσεις ξενώνων, για παράδειγμα γιατί είναι ιδιαίτερα εύκολα στη χρήση και με τους σύντομους κύκλους τους επιτρέπουν αρκετούς κύκλους πλύσης την ημέρα.

Πλυντήρια πιάτων για κυλικεία

Αυτά τα πλυντήρια πιάτων ικανοποιούν τις απαιτήσεις κυλικείων, για παράδειγμα με ιδιαίτερα σύντομα προγράμματα πλύσης για τέλεια αποτελέσματα, ακόμα και στις ώρες αιχμής.

Πλυντήρια πιάτων για παιδικούς σταθμούς

Αυτά τα πλυντήρια πιάτων ικανοποιούν τις απαιτήσεις παιδικών σταθμών, για παράδειγμα με ειδικά προγράμματα πλύσης που καθαρίζουν ακόμα και πλαστικά μαχαιροπίρουνα γρήγορα και υγιεινά.

Πλυντήρια πιάτων για σχολεία

Αυτά τα πλυντήρια πιάτων ικανοποιούν ακριβώς τις απαιτήσεις σχολείων, για παράδειγμα με ιδιαίτερα σύντομα προγράμματα πλύσης για τέλεια αποτελέσματα, ακόμα και στις ώρες αιχμής.

Πλυντήρια πιάτων για γραφεία

Αυτά τα πλυντήρια πιάτων ικανοποιούν τις απαιτήσεις κουζινών σε γραφεία, για παράδειγμα γιατί είναι εύκολα και βολικά στη χρήση και με τους σύντομους κύκλους τους επιτρέπουν αρκετούς κύκλους πλύσης την ημέρα.

Πλυντήρια πιάτων για οικιακή χρήση

Αυτά τα πλυντήρια πιάτων πληρούν τις απαιτήσεις ιδιαίτερα απαιτητικών νοικοκυριών. Συνδυάζουν επαγγελματική τεχνολογία και προγράμματα πλύσης για οικιακή χρήση με σύντομους κύκλους.

Πλυντήρια πιάτων για μικρές επιχειρήσεις

Αυτά τα πλυντήρια πιάτων ικανοποιούν τις απαιτήσεις μικρών επιχειρήσεων, για παράδειγμα γιατί είναι ιδιαίτερα εύκολα στη χρήση και με τους σύντομους κύκλους τους επιτρέπουν αρκετούς κύκλους πλύσης ανά ημέρα.

Πλυντήρια πιάτων για εστιατόρια fast food

Αυτά τα πλυντήρια πιάτων ικανοποιούν τις απαιτήσεις των εστιατορίων fast food, για παράδειγμα γιατί είναι ιδιαίτερα εύκολα στη χρήση και εγγυώνται τέλεια αποτελέσματα, ακόμα και στις ώρες αιχμής.

Πλυντήρια πιάτων για αθλητικά σωματεία

Αυτά τα πλυντήρια πιάτων ικανοποιούν τις απαιτήσεις αθλητικών σωματείων, για παράδειγμα γιατί είναι ιδιαίτερα εύκολα στη χρήση και με τους σύντομους κύκλους τους επιτρέπουν αρκετούς κύκλους πλύσεις ανά ημέρα.

Πλυντήρια πιάτων για υπεράκτιες πλατφόρμες

Αυτά τα πλυντήρια πιάτων ικανοποιούν τις απαιτήσεις για χρήση σε υπεράκτιες πλατφόρμες. Για παράδειγμα, είναι ιδιαίτερα στιβαρά και έχουν ειδικές ηλεκτρικές συνδέσεις και σύντομους κύκλους πλύσης.

Σύστημα πλύσης με Tank για βέλτiστη ροή εργασιών

Eξαιρετικό πλεονέκτημα του συστήματος πλύσης με Tank είναι ότι το πλυντήριο πιάτων είναι μονίμως έτοιμο για χρήση μόλις φτάσει στη θερμοκρασία λειτουργίας του. Αυτό διευκολύνεται από τη μόνιμη παροχή νερού θερμοκρασίας 65 °C για ξέπλυμα. Με αυτόν τον τρόπο οι κύκλοι είναι ιδιαίτερα σύντομοι με εξαιρετικά αποτελέσματα.

Ανεξάρτητο πλυντήριο πιάτων

Για ελεύθερη εγκατάσταση, ανεξάρτητη από υπάρχουσα μονάδα κουζίνας.

Εντοιχιζόμενο πλυντήριο πιάτων

Εκτός από την πρόσοψη, στο μπροστινό μέρος της συσκευής μπορεί να τοποθετηθεί πλαίσιο επίπλου που θα ταιριάζει με τα υπάρχοντα ντουλάπια της κουζίνας - για ομοιόμορφο σχεδιασμό της κουζίνας σας. Το αναγκαίο πλάτος εντοιχισμού είναι 60 cm.

Πλήρως εντοιχιζόμενο πλυντήριο πιάτων

Ολόκληρη η πρόσοψη της συσκευής κρύβεται πίσω από πλαίσιο επίπλου που θα ταιριάζει με τα πάρχοντα ντουλάπια της κουζίνας. Έτσι η συσκευή μπορεί να ενσωματωθεί απολύτως στο σχεδιασμό της κουζίνας σας. Το αναγκαίο πλάτος εντοιχισμού είναι 60 cm.

Στοιχεία απόδοσης

Οι τιμές που αναφέρονται εδώ μπορεί να διαφέρουν, ανάλογα με τις ισχύουσες συνθήκες (σύνδεση ηλεκτρικού/θερμοκρασία εισερχόμενου νερού).

Ενσωματωμένο στέγνωμα

Το ενσωματωμένο σύστημα στεγνώματος επιτρέπει άριστα αποτελέσματα χωρίς να απαιτείται η χειροκίνητη ολοκλήρωση της διαδικασίας στεγνώματος. Ανάλογα με τη συσκευή, το στέγνωμα υποστηρίζεται επίσης από το αυτόματο άνοιγμα της πόρτας στο τέλος του προγράμματος (AutoOpen): Αυτό σημαίνει, ότι ο υγρός αέρας μπορεί να αφαιρεθεί από τον κάδο.

Ευκρινής οθόνη κειμένου

Η ευκρινής οθόνη κειμένου διευκολύνει το χειρισμό, παρέχοντας σαφή και φιλικά προς το χρήστη κείμενα στην επιλεγμένη γλώσσα.

Με κάνιστρα

Οι συσκευές παρέχονται με κάνιστρα στον κανονικό τους εξοπλισμό, για βέλτιστα αποτελέσματα καθαρισμού και στεγνώματος. Τα κάνιστρα διαθέτουν τη μέγιστη δυνατή ευελιξία, ώστε να δέχονται όλους τους διαφορετικούς τύπους σκευών σε διαφορετικές περιστάσεις πλύσης.

Σύστημα ανάκτησης θερμότητας

Εξοικονόμηση κόστους: Το σύστημα ανάκτησης θερμότητας επιτρέπει ιδιαίτερα μεγάλο βαθμό ενεργειακής κλάσης.

Κάνιστρα κατάλληλα για κάθε ανάγκη

Για να ανταποκρίνονται σε ειδικές απαιτήσεις, αυτές οι συσκευές παρέχονται χωρίς κάνιστρα στον κανονικό τους εξοπλισμό. Μπορείτε να επιλέξετε τα κάνιστρα που ταιριάζουν καλύτερα στις απαιτήσεις σας από την πλήρη γκάμα εξαρτημάτων.

Προγράμματα πλύσης για ποτήρια και μαχαιροπίρουνα

Για αποτελέσματα χωρίς γραμμές χωρίς να χρειάζεται γυάλισμα με το χέρι, οι συσκευές αυτές διαθέτουν ειδικά προγράμματα για ποτήρια και μαχαιροπίρουνα. Αυτά τα προγράμματα πλύσης μπορούν να χρησιμοποιήσουν πλήρως αφαλατωμένο νερό για το ξέβγαλμα.

Πρόγραμμα πλύσης για πλαστικά αντικείμενα

Ειδικό πρόγραμμα πλύσης με μειωμένη πίεση νερού και βελτιστοποιημένο στέγνωμα για ευαίσθητα πλαστικά και ελαφριά πιάτα.

Πλυντήριο πιάτων κάτω πάγκου

Για άψογη εμφάνιση, το πλυντήριο πιάτων μπορεί να τοποθετηθεί με ευκολία κάτω του πάγκου σε σειρά επίπλων κουζίνας. Η συσκευή ρυθμίζεται όσο χρειάζεται, ανάλογα με το ύψος της επιφάνειας εργασίας. Το αναγκαίο πλάτος εντοιχισμού είναι 60 cm.

Εντοιχιζόμενα & πλήρως εντοιχιζόμενα πλυντ. πιάτων

Τα εντοιχιζόμενα και πλήρως εντοιχιζόμενα πλυντήρια πιάτων Miele Professional παραδίδονται χωρίς πρόσοψη, ώστε να μπορείτε να τα ενσωματώσετε τέλεια στην κουζίνα σας. Για το σκοπό αυτό πρέπει να τοποθετηθεί στο πλυντήριο πιάτων ταιριαστή πρόσοψη επίπλου.

Ιδανικό για υπηρεσίες πυρόσβεσης και διάσωσης

Αυτά τα πλυντήρια πιάτων είναι σχεδιασμένα ώστε να πληρούν τις συγκεκριμένες απαιτήσεις για τον καθαρισμό-απολύμανση αναπνευστικών συσκευών πυροσβεστικών και διασωστικών υπηρεσιών. Χάρη στην ειδική χωρητικότητα φόρτωσης, αποτελούν ιδανική λύση για επιτόπιο καθαρισμό-απολύμανση.

Σημείωση

Μπορεί να χρειαστεί να εκτελέσετε διαφορετικό αριθμό κύκλων πλύσης κάθε ημέρα. Παρακαλούμε βεβαιωθείτε ότι θα δηλώσετε την υψηλότερη κατά προσέγγιση τιμή. Αυτό θα διασφαλίσει την ομαλή εκτέλεση των κύκλων πλύσης, ακόμη και τις ημέρες αιχμής.

Στέγνωμα Dry+ 

Απαιτούνται 8 λεπτά* επιπλέον μόνο για το στέγνωμα αντικειμένων κατασκευασμένων από συνθετικό υλικό*. Ουσιαστικά, αφού ολοκληρωθεί το πρόγραμμα, όλα τα αντικείμενα μπορούν να τοποθετηθούν στη θέση τους ή να χρησιμοποιηθούν ξανά αμέσως.
Ο βαθμός στεγνώματος του φορτίου εξαρτάται και από το υλικό και από το σχήμα του.Ο παρατεταμένος χρόνος λειτουργίας εξαρτάται από αρκετούς διαφορετικούς παράγοντες, συμπεριλαμβανομένης π.χ. της ηλεκτρικής σύνδεσης και των υλικών από τα οποία είναι κατασκευασμένα τα ρούχα. Ο βαθμός στεγνώματος του φορτίου εξαρτάται και από το υλικό και από το σχήμα του.Ο παρατεταμένος χρόνος λειτουργίας εξαρτάται από αρκετούς διαφορετικούς παράγοντες, συμπεριλαμβανομένης π.χ. της ηλεκτρικής σύνδεσης και των υλικών από τα οποία είναι κατασκευασμένα τα ρούχα. 
Ο βαθμός στεγνώματος του φορτίου εξαρτάται και από το υλικό και από το σχήμα του.Ο παρατεταμένος χρόνος λειτουργίας εξαρτάται από αρκετούς διαφορετικούς παράγοντες, συμπεριλαμβανομένης π.χ. της ηλεκτρικής σύνδεσης και των υλικών από τα οποία είναι κατασκευασμένα τα ρούχα. 

Χωρίς στέγνωμα

Αφού το πρόγραμμα ολοκληρωθεί, τα πιατικά στεγνώνουν στον αέρα ή με το χέρι.

Σύνδεση αντλίας δοσομέτρησης απορρυπαντικού

Μπορεί να συνδεθεί προαιρετική μονάδα δοσομέτρησης για εύκολη και οικονομική χρήση υγρών απορρυπαντικών.

Πατενταρισμένη θήκη για το αλάτι στην πόρτα*

Εργονομική ευκολία: Η θήκη για το αλάτι στην πόρτα αναπληρώνεται με ευκολία χωρίς να αφαιρεθεί το κάτω κάνιστρο.
Πατέντα: EP 1 457 153 B1Πατέντα: EP 1 457 153 B1
Πατέντα: EP 1 457 153 B1

BrilliantLight*

Τέλεια ορατότητα: Τέσσερα LED φωτίζουν τον εσωτερικό θάλαμο για ευκολία στη φόρτωση και το άδειασμα.
Πατέντα: EP 2 233 061 B1Πατέντα: EP 2 233 061 B1
Πατέντα: EP 2 233 061 B1

Πατενταρισμένη υποβοήθηση στεγνώματος AutoOpen*

Πλήρες στέγνωμα: Στο τέλος του προγράμματος πλύσης η πόρτα του πλυντηρίου πιάτων ανοίγει αυτόματα.
Πατέντα: DE 102 007 008 950 B4Πατέντα: DE 102 007 008 950 B4
Πατέντα: DE 102 007 008 950 B4

Καλάθι μαχαιροπίρουνων

Εξαιρετικά ευέλικτο: Το καλάθι μαχαιροπίρουνων ταιριάζει σε οπ. μπροστινή θέση στα χωρίσματα του κάτω κανίστρου.

Πατενταρισμένο 3D κάνιστρο για μαχαιροπίρουνα*

Απλά ευέλικτο: Το μοναδικό 3D κάνιστρο για μαχαιροπίρουνα της Miele ικανοποιεί όλες τις απαιτήσεις.
Πατέντα: DE 102 008 062 761 B3Πατέντα: DE 102 008 062 761 B3
Πατέντα: DE 102 008 062 761 B3

Ενσωματωμένο αποσκληρυντικό νερού

Το ενσωματωμένο αποσκληρυντικό εξασφαλίζει τέλεια πλύση και βέλτιστη σκληρότητα για το νερό ξεβγάλματος.

Perfect GlassCare

Εκτυφλωτική γυαλάδα με απαλό τρόπο: Με το Perfect GlassCare τα ποτήρια σας καθαρίζονται σχολαστικά και προσεκτικά.

Πλαστικά κάνιστρα σε δύο επίπεδα

Προαιρετικά είναι διαθέσιμη η λειτουργία με πλαστικά κάνιστρα σε δύο επίπεδα.

Πρόγραμμα υγιεινής Vario TD

Υγιεινή χάρη στη θερμική απολύμανση με θερμοκρασία ξεβγάλματος 93 °C και χρόνο διατήρησης έως 10 λεπτά.

Σύνδεση με απιονισμένο νερό

Τέλεια αποτελέσματα, όταν η πλύση γίνεται μέσω της ξεχωριστής σύνδεσης με συστήματα απιονισμού του νερού.

Σύνδεση αντλίας δοσομέτρησης λαμπρυντικού

Μπορεί να συνδεθεί προαιρετική μονάδα για εύκολη και οικονομική δοσομέτρηση λαμπρυντικού.

Βέλτιστη τοποθέτηση

Με πλάτος μόλις 46 cm, το PG 8164 ταιριάζει απόλυτα στην επιφάνεια του μπαρ ως πλυντήριο πιάτων για ποτήρια.

Τέλεια ενσωμάτωση σε σειρά επίπλων κουζίνας

Τέλεια εμφάνιση χάρη στη δυνατότητα τοποθέτησης πλυντηρίων πιάτων κάτω του πάγκου.

Ενσωματωμένο σύστημα αντίστροφης όσμωσης

Τέλεια λύση για αστραφτερά ποτήρια και μαχαιροπίρουνα σε περιορισμένους χώρους, π.χ. εντοιχιζόμενες συσκευές.

Πατ. 3D+ κάν. μαχαιροπ.*

Επιπλέον ευελιξία: το μεσαίο τμήμα με αρθρωτή σειρά χωρισμάτων χαμηλώνει, προσφέροντας χώρο για μεγαλύτερα σκεύη.
Γερμανική πατέντα DE102008062761B3
Ευρωπαϊκή πατέντα EP2201887B1
Γερμανική πατέντα DE102008062761B3
Ευρωπαϊκή πατέντα EP2201887B1
Γερμανική πατέντα DE102008062761B3
Ευρωπαϊκή πατέντα EP2201887B1

WiFi Conn@ct

Δικτύωση με WiFiConn@ct: επαναφορά κατάστασης, έλεγχος συσκευών & παραγγελία απορρυπαντικού με smartphone/tablet.
Οι εφαρμογές για κινητά διατίθενται ξεχωριστά – Η διαθεσιμότητά τους εξαρτάται από τη χώρα ή την περιοχή.

SmartStart

Πρακτικό: Αυτή η λειτουργία ενεργοποιεί τη συσκευή αυτόματα όταν η ηλεκτρική ενέργεια είναι λιγότερο ακριβή.

FlexiTimer με EcoStart

Έξυπνο: Με το EcoStart, το πλυντήριο πιάτων επιλέγει αυτόματα την πιο χαμηλή χρέωση ρεύματος κάθε φορά.

Ειδικά προγράμματα ανάλογα με το φορτίο

Ασφαλής χειρισμός εξοπλισμού υψηλής ποιότητας: προγράμματα πλύσης τέλεια προσαρμοσμένα στα ευαίσθητα φορτία.
Αποτελέσματα της επιλογής σας

Κορυφαία πρόταση

Πρόσθετα χαρακτηριστικά του προϊόντος
Χαρακτηριστικά προϊόντος με βάση την επιλογή σας
Δεν περιλαμβάνονται τα χαρακτηριστικά του προϊόντος

Πρόσθετες προτάσεις:

Εμφάνιση όλων των αποτελεσμάτων

Εμφάνιση λιγότερων αποτελεσμάτων

PG 8172Πλυντήριο πιάτων Tank (ολίσθηση) τύπου καμπάνα

Με σύντομους κύκλους για σκεύη του κλάδου ξενοδοχείων και τροφοδοσίας.

    PG 8172 [WES]Πλυντήριο πιάτων Tank (ολίσθηση) τύπου καμπάνα

    Με σύντομους κύκλους για μεγάλες ποσότητες σκευών - με εν. αποσκληρυντικό νερού.

       PG 8172 [DOS]Πλυντήριο πιάτων Tank (ολίσθηση) τύπου καμπάνα

       Με σύντομους κύκλους για μεγάλες ποσότητες σκευών - με ενσωματωμένο δοσομετρητή.

          PG 8172 [WES DOS]Πλυντήριο πιάτων Tank (ολίσθηση) τύπου καμπάνα

          Με ενσωματωμένο δοσομετρητή και ενσωματωμένο αποσκληρυντικό νερού.

             PG 8056 U [MK SPEEDplus]Πλυντήριο πιάτων φρέσκου νερού κάτω πάγκου

             Με κάνιστρα για ξενοδοχεία, εστιατόρια και εταιρείες εστίασης.

                PG 8058 U [OK BRILLIANT]Πλυντήριο πιάτων φρέσκου νερού κάτω πάγκου

                Χωρίς κάνιστρα, για πλύση ποτηριών και μαχαιροπίρουνων σε μπαρ και εστιατόρια.

                   PG 8055 U [MK SPEED]Πλυντήριο πιάτων φρέσκου νερού κάτω πάγκου

                   με κάνιστρα για εστιατόρια, σχολεία και φούρνους.

                      PG 8130Ανεξάρτητο πλυντήριο πιάτων

                      Για στοίβες σκευών σε γραφεία, εντευκτήρια και τραπεζαρίες προσωπικού.

                         PTD 701 [DOS]Πλυντήριο πιάτων Tank

                         μόνο 46 cm πλάτος με εσ. δοχεία απορρυπαντικού - ειδικά για γυάλινα σκεύη.

                            PTD 703Πλυντήριο πιάτων Tank

                            με σύντομους κύκλους γρήγορης πλύσης - για γενική χρήση.

                               PTD 703 [WES DOS]Πλυντήριο πιάτων Tank

                               με σύντομους κύκλους - ενσωματωμένα δοχεία απορρυπαντικού και αποσκληρυντικό.

                                  PTD 703 [Basic]Πλυντήριο πιάτων Tank

                                  με σύντομους κύκλους - συνδυάζεται με εξωτερικές αντλίες δοσολογίας.

                                     PG 8096 [DOS MK SPEEDair]Ανεξάρτητο πλυντήριο πιάτων με σύστημα φρέσκου νερού

                                     Με κάνιστρα για ξενοδοχεία, εστιατόρια και εταιρείες εστίασης.

                                        *ΠΤΛ (προτεινόμενη τιμή λιανικής) - όλες οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ
                                        **όλες οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ, συν έξοδα αποστολής
                                        Χαρακτηριστικά ανάλογα με το μοντέλο - σχήμα(τα) ως παράδειγμα για πληροφόρηση

                                        Προειδοποίηση!
                                        Θα απορριφθούν όλες οι απαντήσεις που βασίζονται στα επιλεγμένα αιτήματα!

                                        Τι θα θέλατε να κάνετε;

                                        Προειδοποίηση!
                                        Οι αλλαγές που προστέθηκαν στα αριστερά θα απορριφθούν

                                        Τι θα θέλατε να κάνετε;