Τεχνολογία εργαστηρίων

Λύσεις για Τεχνολογία εργαστηρίων

Λύσεις συστήματος για άριστα αποτελέσματα

Σχολαστικός καθαρ.-απολύμ.γυάλ.σκευών εργαστ.

Με τα πλυντήρια απολύμανσης, τις ειδικές διαδικασίες καθαρισμού-απολύμανσης και τα βέλτιστα συνδυασμένα αξεσουάρ, η Miele Professional προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις συστημάτων για τον σχολαστικό καθαρισμό-απολύμανση διαφόρων γυάλινων εργαστηριακών σκευών. Οι λύσεις συστήματος επιτρέπουν συνεπή αποτελέσματα ακόμα και σε απαιτητικές εφαρμογές οργανικής και ανόργανης χημείας, φυσικοχημείας, βιολογίας, μικροβιολογίας, σε νοσοκομειακά εργαστήρια, στη φαρμακοβιομηχανία καθώς και στη βιομηχανία τροφίμων και καλλυντικών.

Ένας ισχυρός συνεργάτης

Τυπική Miele – και στην εξυπηρέτηση

Miele Professional είναι το συνώνυμο της ύψιστης ποιότητας – γεγονός που ισχύει και για το άψογο service. Η δυνατότητα κάλυψης service επιτρέπει την ανταπόκριση εντός 24 ωρών. Η Miele προσφέρει επίσης μια σειρά ελέγχων που εκτελούνται σε διαφορές χρονικές περιόδους κατά τη διάρκεια του κύκλου ζωής μιας συσκευής. Ειδικά εκπαιδευμένοι τεχνικοί εκτελούν ελέγχους σύμφωνα με τις νομικές απαιτήσεις και τα πρότυπα, καθώς και τις συστάσεις κάθε χώρας. Και, καθώς τα εξαρτήματα μεταφέρονται μαζί, στο 90% των πρώτων επισκέψεων οι αποκαταστάσεις ολοκληρώνονται κατευθείαν. Δεν είναι τυχαίο ότι η εξυπηρέτηση πελατών της Miele λαμβάνει κορυφαίες βαθμολογίες για τις εξαιρετικές της επιδόσεις εδώ και πολλά χρόνια.

Μάθετε περισσότερα για το "Ένας ισχυρός συνεργάτης"

Με τις καλύτερες συστάσεις

Όμιλος Duran

Η Miele Professional συνιστά γυάλινα εργαστηριακά σκεύη Duran και ο όμιλος Duran συνιστά πλυντήρια απολύμανσης Miele Professional: Οι χημικές ιδιότητες είναι κεντρικής σημασίας για τη διατήρηση της αξίας των γυάλινων εργαστηριακών σκευών υψηλής ποιότητας. Με τον συνδυασμό ανθεκτικότητας υλικών και διαδικασιών ήπιου καθαρισμού ελαχιστοποιείται ο κίνδυνος διάβρωσης του γυαλιού. Με τις εξαιρετικές τους χημικές ιδιότητες, τα γυάλινα εργαστηριακά σκεύη DURAN® είναι ιδιαίτερα κατάλληλα για πολλούς κύκλους καθαρισμού και έχουν εγγυημένα μεγάλη διάρκεια ζωής.