Τεχνολογία εργαστηρίων

Λύσεις για Τεχνολογία εργαστηρίων

Στιβαρά και ανθεκτικά

Ποιότητα στην οποία μπορείτε να βασίζεστε

Μια απαιτητική εργάσιμη ημέρα απαιτεί προϊόντα, στα οποία μπορείτε πάντα να βασίζεστε, 100%. Για να εγγυηθούμε αυτή την αξιοπιστία, όλες οι συσκευές Miele Professional υπόκεινται σε εξαντλητικούς ελέγχους ποιότητας και μια εξαιρετικά αυστηρή τελική επιθεώρηση. Οι συσκευές αποστέλλονται ή εγκαθίστανται μόνο αφού περάσουν επιτυχώς όλες τις δοκιμές στο εργοστάσιο. Οι συνεχείς και αυστηροί έλεγχοι ποιότητας αποτελούν σημαντικό τμήμα των προτύπων υψηλής ποιότητας της σειράς Miele Professional. Τα πρότυπα αυτά ισχύουν ακόμα και για την παραγωγή μεμονωμένων εξαρτημάτων: επεξεργασία μετάλλου, κατασκευή πλαστικών μερών, ανάπτυξη κινητήρων και αντλιών, καθώς και παραγωγή ηλεκτρονικών. Όλα τα σημαντικά βήματα ολοκληρώνονται μέσα στην εταιρεία, έτσι ώστε η Miele να διατηρεί πλήρως τον έλεγχο της ποιότητας σε κάθε τομέα. 

Τέλεια βιωσιμότητα

Εξαιρετική απόδοση και οικονομία.

Μέγιστο επίπεδο επιδόσεων με εξαιρετική αποτελεσματικότητα και οικονομία. Ο συνδυασμός αυτών των φαινομενικά αντιφατικών αναγκών αποτελεί τυπικό χαρακτηριστικό των λύσεων συστημάτων Miele Professional. Οι συσκευές και οι διαδικασίες μας διακρίνονται για την εξαιρετικά χαμηλή κατανάλωση νερού, ηλεκτρικού ρεύματος και χημικών, καθώς και για τα πρωτοποριακά προγράμματα που επιτυγχάνουν εξαιρετικά αποτελέσματα καθαρισμού, παρέχοντας ταυτόχρονα την καλύτερη δυνατή φροντίδα στα υλικά από τα οποία αποτελείται το φορτίο. Οι εξελιγμένες τεχνολογίες που προσφέρουμε υποστηρίζουν τις υψηλές επιδόσεις των προϊόντων μας στην εξοικονόμηση πόρων. Χάρη στην υψηλή ποιότητα υλικών και κατασκευής, οι συσκευές Miele Professional έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής,ένα ακόμα πλεονέκτημα που συμβάλλει στην εξοικονόμηση χρημάτων.

Χρηματοοικονομικές υπηρεσίες

Εξατομικευμένες προσφορές

Με τις συσκευές και τα εξαρτήματα Miele Professional, επωφελείστε από την αρχή - ακόμα και όταν σχεδιάζετε την επένδυσή σας. Οι προσφορές υπηρεσιών και συμβουλευτικής της Miele περιλαμβάνουν, εφόσον το θελήσετε, και ελκυστικές χρηματοοικονομικές υπηρεσίες. Ό,τι κι αν χρειάζεστε, με το πρόγραμμα χρηματοδοτικής μίσθωσης: Με τους πιο προνομιακούς όρους θα μπορείτε σύντομα να επωφεληθείτε από την παροιμιώδη ποιότητα της Miele. 

Σε καλά χέρια

Προγραμματισμός και τοποθέτηση – Miele από την αρχή

Πριν ακόμα εγκαταστήσετε τη νέα σας συσκευή, η Miele είναι δίπλα σας με ολοκληρωμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες. Σε αυτές περιλαμβάνεται ο υπολογισμός σημερινών και μελλοντικών απαιτήσεων χωρητικότητας, καθώς και οικονομικές αναλύσεις σε βάθος. Ειδικά για έργα μεγάλης κλίμακας, η Miele είναι ένας ισχυρός συνεργάτης με πολυετή εμπειρία από την οποία μπορείτε να ωφεληθείτε. Οι ειδικοί μας υποστηρίζουν τους σχεδιαστές και αρχιτέκτονές σας, συντονίζουν τους διαφορετικούς τομείς κατ' απαίτηση και συνεννοούνται με άλλους παρόχους υπηρεσιών σε περιπτώσεις όπως η εγκατάσταση υπολογιστικών συστημάτων ή λειτουργικών επίπλων. 

Λύσεις συστήματος για άριστα αποτελέσματα

Σχολαστικός καθαρ.-απολύμ.γυάλ.σκευών εργαστ.

Με τα πλυντήρια γυάλινων σκευών εργαστηρίων, τις ειδικές διαδικασίες καθαρισμού-απολύμανσης και τα βέλτιστα συνδυασμένα εξαρτήματα, η σειρά Miele Professional προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις συστήματος για τον σχολαστικό καθαρισμό-απολύμανση διαφόρων γυάλινων εργαστηριακών σκευών. Οι λύσεις συστήματος επιτρέπουν συνεπή αποτελέσματα ακόμα και σε απαιτητικές εφαρμογές οργανικής και ανόργανης χημείας, φυσικοχημείας, βιολογίας, μικροβιολογίας, σε νοσοκομειακά εργαστήρια, στη φαρμακοβιομηχανία, καθώς και στη βιομηχανία τροφίμων και καλλυντικών.

Ένας ισχυρός συνεργάτης

Τυπική Miele – και στην εξυπηρέτηση

Miele Professional είναι το συνώνυμο της ύψιστης ποιότητας – γεγονός που ισχύει και για το άψογο service. Η δυνατότητα κάλυψης service επιτρέπει την ανταπόκριση εντός 24 ωρών. Η Miele προσφέρει επίσης μια σειρά ελέγχων που εκτελούνται σε διαφορές χρονικές περιόδους κατά τη διάρκεια του κύκλου ζωής μιας συσκευής. Ειδικά εκπαιδευμένοι τεχνικοί εκτελούν ελέγχους σύμφωνα με τις νομικές απαιτήσεις και τα πρότυπα, καθώς και τις συστάσεις κάθε χώρας. Και, καθώς τα εξαρτήματα μεταφέρονται μαζί, στο 90% των πρώτων επισκέψεων οι αποκαταστάσεις ολοκληρώνονται κατευθείαν. Δεν είναι τυχαίο ότι η εξυπηρέτηση πελατών της Miele λαμβάνει κορυφαίες βαθμολογίες για τις εξαιρετικές της επιδόσεις εδώ και πολλά χρόνια.

Μάθετε περισσότερα για το "Ένας ισχυρός συνεργάτης"

Με τις καλύτερες συστάσεις

Όμιλος Duran

Η Miele Professional συνιστά γυάλινα εργαστηριακά σκεύη Duran και ο όμιλος Duran συνιστά πλυντήρια απολύμανσης Miele Professional: Οι χημικές ιδιότητες είναι κεντρικής σημασίας για τη διατήρηση της αξίας των γυάλινων εργαστηριακών σκευών υψηλής ποιότητας. Με τον συνδυασμό ανθεκτικότητας υλικών και διαδικασιών ήπιου καθαρισμού ελαχιστοποιείται ο κίνδυνος διάβρωσης του γυαλιού. Με τις εξαιρετικές τους χημικές ιδιότητες, τα γυάλινα εργαστηριακά σκεύη DURAN® είναι ιδιαίτερα κατάλληλα για πολλούς κύκλους καθαρισμού και έχουν εγγυημένα μεγάλη διάρκεια ζωής.