Αρχική σελίδαΚλάδοιΠανεπιστημιακό νοσοκομείο Wuhan

Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Wuhan

Το πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Wuhan είναι σημαντικό κομμάτι της παροχής οδοντιατρικής περίθαλψης σε ολόκληρη την περιοχή. Υπάρχει λόγος που το πανεπιστημιακό νοσοκομείο στοματολογίας της Wuhan είναι ένα από τα πέντε νοσοκομεία σε ολόκληρη την Κίνα που περιλαμβάνονται στον κατάλογο των κέντρων πρώτης κατηγορίας για πρωτοποριακή οδοντιατρική περίθαλψη (Κατηγορία 3, Τάξη Α).

Υποδειγματική φροντίδα πρώτης τάξης

Το πανεπιστημιακό νοσοκομείο στοματολογίας του Wuhan διαθέτει πάνω από 400 θέσεις θεραπείας και μπορεί να δεχθεί 150 άτομα ως εξωτερικούς ασθενείς. Πρόκειται για ένα νοσοκομείο ακαδημαϊκής εκπαίδευσης και έρευνας στον τομέα της οδοντιατρικής, στοματικής και γναθοπροσωπικής χειρουργικής που βρίσκεται μέσα σε ένα από τα πιο παλιά και αναγνωρισμένα πανεπιστήμια της Κίνας. Χάρη στο μέγεθός του αλλά και το επίπεδο και το εύρος των προσφερόμενων υπηρεσιών του, το νοσοκομείο απέκτησε μια φήμη που υπερβαίνει τη μητροπολιτική περιοχή και την πρωτεύουσα της επαρχίας Wuhan.

Η εξαιρετική αυτή φήμη λειτουργεί ως διάκριση αλλά και ως κίνητρο. Επομένως, όταν στο πλαίσιο της πιο πρόσφατης επέκτασης σχεδιαζόταν η αναδιοργάνωση του τμήματος κεντρικής αποστείρωσης, έγινε σύγκριση όλων των παρόχων υπηρεσιών με πολύ αυστηρά κριτήρια. Επελέγη η Miele Professional: Από το Σεπτέμβριο του 2012, πέντε πλυντήρια απολύμανσης PG 8528 διευκολύνουν την επανεπεξεργασία εργαλείων με τρόπο που υπερκαλύπτει τις υψηλές απαιτήσεις του ιδρύματος στον τομέα της οδοντιατρικής.

Χρειάζεστε εξατομικευμένη υποστήριξη;

Όλα από έναν προμηθευτή – Η Miele Professional ανταποκρίνεται σε αυτό το αίτημα από την τεχνολογία καθαρισμού ιματισμού έως την τεχνολογία εργαστηρίων. Προσφέρουμε εξατομικευμένες λύσεις συστήματος προσαρμοσμένες στις ανάγκες της δικής σας επιχείρησης με κάθε λεπτομέρεια.

Μάθετε περισσότερα για συναφείς κλάδους

Θα μάθετε επίσης για την εξειδίκευσή μας και σε άλλα έργα αναφοράς