Επαγγελματική φροντίδα ιματισμού

Λύσεις για Επαγγελματική φροντίδα ιματισμού

Επαγγελματική τεχνολογία για επαγγ. απαιτήσεις

Το υψηλότερο επίπεδο τεχνολογίας

Χάρη στα πρωτοποριακά και στιβαρά βιομηχανικά συστήματα, καθώς και σε προγράμματα φροντίδας για συγκεκριμένες εφαρμογές, για απαιτήσεις που υπερβαίνουν αυτές ενός νοικοκυριού, τα επαγγελματικά μηχανήματα φροντίδας ρούχων είναι ιδανικά για εμπορική χρήση. Υλικά υψηλής ποιότητας, ενισχυμένα αμορτισέρ και ένας στιβαρός κάδος διασφαλίζουν αντοχή και μακροβιωσιμότητα, καθώς και ομαλή λειτουργία. Τα πολύ σύντομα προγράμματα εγγυώνται γρήγορη ετοιμασία των ρούχων. Για αυτό τον λόγο, τα πλυντοστυπτήρια και τα στεγνωτήρια Miele Professional είναι η πρώτη επιλογή όταν πρέπει να πλένονται συχνά μεγάλες ποσότητες ρούχων και απαιτούνται τέλεια αποτελέσματα ακόμα και για επίμονους λεκέδες.

Πρακτικές λύσεις

Η σωστή επιλογή για κάθε απαίτηση

Διαφορετικές απαιτήσεις για τη φροντίδα των ρούχων απαιτούν ειδικές λύσεις για να επιτευχθεί το καλύτερο αποτέλεσμα. Μοντέρνα διασύνδεση χρήστη, προσωπικά προγράμματα και καινοτόμα μηχανήματα έχουν ως αποτέλεσμα την εξοικονόμηση χρόνου και την αποφυγή λαθών. Η Miele Professional προσφέρει ειδικές λύσεις για κάθε πελάτη σε ξενοδοχεία, εστιατόρια, μονάδες φροντίδας ηλικιωμένων, κλινικές, συνεργεία καθαρισμού, καθαριστήρια, κατοικίες, φοιτητικές εστίες και πολλά άλλα μέρη. Όλα τα πλυντήρια ρούχων, στεγνωτήρια και σιδερωτήρια μπορούν να συντονιστούν τέλεια μεταξύ τους σε επίπεδο απόδοσης και χωρητικότητας – για ολοκληρωμένα και τέλεια αποτελέσματα.

Exclusiv bei Miele

Σχεδιασμός για άριστα αποτελέσματα

Απόλυτη καινοτομία

Η Miele Professional στοχεύει να απλουστεύσει την καθημερινή φροντίδα των ρούχων στον μέγιστο δυνατό βαθμό. Για αυτόν τον σκοπό, αναπτύξαμε πρωτοποριακές και πρακτικές λύσεις, όπως ο πατενταρισμένος κυψελωτός κάδος της Miele ή το σύστημα στεγνώματος PerfectDry. Η δύναμη της καινοτομίας μας αντικατοπτρίζεται στο μότο μας, το οποίο αποτελεί την υπόσχεση ποιότητας της επωνυμίας Miele εδώ και περισσότερα από 100 χρόνια: "Immer besser (Πάντα καλύτερα)".

Exclusiv bei Miele

Άριστη φροντίδα

Ό,τι καλύτερο στην απαλή φροντίδα των ρούχων

Τα ρούχα έχουν μεγάλη υλική, συναισθηματική και συμβολική αξία, είτε εξυπηρετούν απλώς πρακτικούς σκοπούς, είτε είναι κατασκευασμένα από ευαίσθητα υφάσματα. Για αυτόν τον λόγο, η απαλή φροντίδα των υφασμάτων είναι μείζονος σημασίας για τη Miele Professional. Πολλές από τις καινοτομίες μας στοχεύουν να διατηρούν την όψη των ρούχων σας σαν καινούρια για όσο το δυνατόν περισσότερο. Το καλύτερο παράδειγμα είναι ο κυψελωτός κάδος της Miele. Χάρη στην πατενταρισμένη του σχεδίαση, τα πλυντήρια και στεγνωτήριά μας φροντίζουν τα ρούχα σας με ιδιαίτερη προσοχή.

Τέλεια βιωσιμότητα

Αποδοτικότητα και οικονομία

Η Miele Professional σάς προσφέρει λύσεις με συστήματα προσαρμοσμένα στις ανάγκες σας, οι οποίες ξεχωρίζουν χάρη στην άριστη απόδοση και την εξαιρετική τους αποδοτικότητα. Πρωτοποριακά προγράμματα σας επιτρέπουν να εξοικονομείτε νερό και ηλεκτρισμό, καθώς και απορρυπαντικό. Εξελιγμένη τεχνολογία βοηθά τα προϊόντα μας να είναι όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικά. Για παράδειγμα, τα στεγνωτήριά μας με αντλία θερμότητας χρησιμοποιούν έως 60 % λιγότερη ενέργεια και τα πλυντοστυπτήρια συνδέονται σε παροχή ζεστού νερού.