Γενιά ProfiLine

Ο κόσμος μας κινείται ταχύτερα από ποτέ – καθιστώντας έναν πόρο όλο και πιο πολύτιμο: τον χρόνο. Οι υποχρεώσεις μας ατελείωτες, το καθημερινό μας πρόγραμμα φορτωμένο, οι απαιτήσεις από τον εαυτό μας τεράστιες. Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο. Πεντακάθαρα σκεύη σε ελάχιστο χρόνο: Γενιά ProfiLine με πρόγραμμα πλύσης διάρκειας μόνο 17 λεπτών.

Κύκλος πλύσης 17 λεπτών

Τέλεια αποτελέσματα στον ελάχιστο δυνατό χρόνο.

Είναι σημαντικό για εσάς να έχετε πολύ σύντομους κύκλους πλύσης και άψογα αποτελέσματα; Εάν ναι, τα πλυντήρια πιάτων ProfiLine είναι η ιδανική επιλογή: Οι συνδέσεις για ζεστό νερό και η τριφασική παροχή ρεύματος, η έξυπνη τεχνολογία πλύσης και η ισχυρή αντλία θερμότητας διασφαλίζουν τους συντομότερους δυνατούς κύκλους πλύσης, ξεκινώντας από μόλις 17 λεπτά, σε συνδυασμό με βέλτιστα αποτελέσματα καθαρισμού. Επωφεληθείτε από τα πρωτοποριακά χαρακτηριστικά που εξασφαλίζουν κάθε μέρα λαμπερά σκεύη σε ελάχιστο χρόνο.

Πλεονεκτήματα για τον πελάτη

Επιστημονικά αποδεδειγμένη δράση κατά των ιών

Δοκιμασμένη υγιεινή: Τα πλυντήρια πιάτων ProfiLine της Miele απομακρύνουν έως και το 99,9% όλων των ιών.

Ποιότητα

Σχεδιασμένα και δοκιμασμένα για μεγάλη διάρκεια ζωής

Ευέλικτος σχεδιασμός κανίστρων

Τα ρυθμιζόμενα στοιχεία εγγυώνται ευέλικτη τοποθέτηση των σκευών για άψογο καθαρισμό

Άνεση για τον χρήστη

Εύκολα και διαισθητικά στη χρήση – όπως ακριβώς στο σπίτι

Τα πλυντήρια πιάτων ProfiLine – Επισκόπηση προϊόντος

Επικοινωνήστε μαζί μας

Έχετε ερωτήσεις ή χρειάζεστε επιπλέον πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μας; Επικοινωνήστε μαζί μας. Είμαστε πάντα διαθέσιμοι να απαντήσουμε με χαρά στις ερωτήσεις και τα αιτήματά σας.