Νέα προϊόντα

Επαγγελματική φροντίδα ιματισμού

PT 8333

Νέο ηλεκτρικό στεγνωτήριο με εξαγωγή αέρα, χειρισμό υπολειπόμενης υγρασίας και αποκοπή φορτίου αιχμής!

Το στεγνωτήριο PT 8333 διαθέτει χωρητικότητα φορτίου 13-16 kg και σύντομους κύκλους προγραμμάτων προσφέροντας χαμηλή κατανάλωση ενέργειας.

Μάθετε περισσότερα για το PT 8333

Τα νέα κυλινδρικά σιδερωτήρια PM 12

Χάρη στην καλύτερη εργονομία, τη μοναδική άνεση χρήστη, τα άψογα αποτελέσματα στην φροντίδα ιματισμού, τα αποκλειστικά χαρακτηριστικά και την εξαιρετική ισχύ, η νέα σειρά προϊόντων PM 12 αποτελεί σημείο αναφοράς στη σειρά μικρού μεγέθους.

Μάθετε περισσότερα

Μια αληθινή καινοτομία για τέλεια καθαριότητα

Τα νέα επαγγελματικά πλυντήρια ρούχων Miele Performance και Performance Plus για 10 έως 20 kg φορτίων φέρνουν την επανάσταση στην επαγγελματική φροντίδα του ιματισμού με τις χαμηλότερες καταναλώσεις! Ειδικά τα νέα πλυντήρια της σειράς Performance Plus προσφέρουν χαμηλότερη κατανάλωση νερού κατά 20% και ενέργειας κατά 30% σε σύγκριση με τα μοντέλα της προηγούμενης γενιάς. Επίσης διαθέτουν το νέο μηχανισμό EcoSpeed για τέλεια αποτελέσματα πλύσης, περισσότερα από 90 σταθερά και ειδικά προγράμματα καθώς και επιπρόσθετες θέσεις στη μνήμη για περισσότερα από 100 εξατομικευμένα προγράμματα. Γνωρίστε καλύτερα το μοντέλο PW 814 για φορτίο έως 16 kg, δοχείο απορρυπαντικού σε σκόνη και ελεύθερα προγραμματιζόμενο χειρισμό για μέγιστη ευελιξία!

Μάθετε περισσότερα για το PW 814Μάθετε περισσότερα για τα Benchmark Machines

Επαγγελματικά πλυντήρια πιάτων

ProfiLine

Ο καλύτερος νέος συνάδελφός σας!

Τώρα μπορείτε να είστε σίγουροι ότι τα σκεύη σας θα είναι ξανά έτοιμα προς χρήση σε χρόνο ρεκόρ! Με τους σύντομους κύκλους τους στα μόλις 17 λεπτά, οι συσκευές ProfiLine εγγυώνται ότι τα σκεύη σας θα είναι καθαρά πάρα πολύ γρήγορα. Τώρα όχι μόνο δεν θα χρειάζεται να πλένετε τα σκεύη σας με το χέρι στο τέλος μιας κουραστικής μέρας στο γραφείο αλλά και η διαδικασία θα είναι απλή και γρήγορη.

Μάθετε περισσότερα

Εντυπωσιακή λάμψη!

Τα νέα μας απίστευτα γρήγορα πλυντήρια πιάτων με tank

Χρειάζεστε καθαρά σκεύη μεταξύ δύο παραγγελιών; Αυτό δεν είναι πρόβλημα πλέον με τα νέα πλυντήρια πιάτων με tank της Miele Professional. Χάρη στην καινοτόμο Επαγγελματικά πλυντήρια πιάτων τους θα ενθουσιαστείτε με τα εκτυφλωτικά αποτελέσματα των πιο σύντομων προγραμμάτων! Ανακαλύψτε μόνοι σας τα κορυφαία αποτελέσματα της νέας γενιάς συσκευών μας!

Μάθετε περισσότερα

Οδοντιατρική, εργαστήρια και ιατρική τεχνολογία

Ολοκληρωμένες λύσεις για εργαστήρια

Η Miele Professional συνεργάζεται με τα μεγαλύτερα εργαστήρια και φαρμακευτικές εταιρείες στην Ελλάδα

Μόνο η Miele Professional διαθέτει τις συσκευές, τα απορρυπαντικά, την τεχνογνωσία και το service και είναι σε θέση να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις στον επαγγελματία.

Μάθετε περισσότερα

PG 8582

Νέο πλυντήριο-απολυμαντής με δοσομετρητή σκόνης και λειτουργία EcoDry

Μάθετε περισσότερα για αυτή τη νέα συσκευή μας και ωφεληθείτε από τις χαμηλότερες καταναλώσεις και τους σύντομους χρόνους της!

Μάθετε περισσότερα για το PG 8582Μάθετε περισσότερα για τα πλυντήρια απολυμαντές στον κλάδο των εργαστηρίωνΜάθετε περισσότερα για τα πλυντήρια απολυμαντές στον κλάδο της οδοντιατρικής

Ρομποτική χειρουργική

Το νέο σύστημα καθαρισμού-απολύμανσης ROBOTVARIO της Miele Professional συνδυάζει ένα ειδικά σχεδιασμένο κάνιστρο, ένα νέο πρόγραμμα καθαρισμού-απολύμανσης και τα κατάλληλα χημικά καθαρισμού.

Μάθετε περισσότερα