Νέα προϊόντα

Επαγγελματική φροντίδα ιματισμού

Πλυντήρια και στεγνωτήρια ρούχων της Νέας Γενιάς Benchmark.

Μια τέλεια ισορροπία.

Η καρδιά χτυπάει δυνατά. Οι αισθήσεις είναι σε υπερδιέγερση. Από τώρα και στο εξής, μόνο το επόμενο βήμα μετράει. Το Slacklining αντιπροσωπεύει την τέλεια ισορροπία μεταξύ της φλεγόμενης φιλοδοξίας, της τεχνολογίας και της διαίσθησης για να διευρύνει τα όρια του εφικτού. Η παρόρμησή σας να φτάσετε σε ολοένα και νέα ύψη είναι η έκφραση της απόλυτης εμπιστοσύνης στις ικανότητές σας - και το αποτέλεσμα της κορυφαίας δεξιότητας και ακρίβειας. Κάθε κίνηση έχει εσωτερικευτεί, κάθε σενάριο έχει δοκιμαστεί. Υλικά, το περιβάλλον, ακολουθίες κινήσεων: Κάθε λεπτομέρεια έχει ρυθμιστεί στην τελειότητα. Στο μόνο που εστιάζετε είναι η τέλεια ισορροπία.

Μάθετε περισσότερα

Το επαγγελματικό σύστημα σιδερώματος με ατμό PIB 100

Κάνει το σιδέρωμα απόλαυση.

Η φροντίδα ιματισμού και συγκεκριμένα το σιδέρωμα είναι μέρος της καθημερινής σας εργασίας, αλλά όχι η κύρια εργασία σας; Για να διασφαλίσετε ότι θα παραμείνει έτσι και ότι θα μπορείτε να αφοσιώνεστε στις κύριες αρμοδιότητές σας, η Miele προσφέρει τώρα την επαγγελματική λύση MIELE PIB 100.

Μάθετε περισσότερα

SmartBiz

Ο νέος σας σύμμαχος στην επαγγελματική φροντίδα του ιματισμού

Το νέο πλυντήριο και στεγνωτήριο με αντλία θερμότητας της σειράς SmartBiz είναι πιο δυνατά, γρήγορα και ανθεκτικά από τις οικιακές συσκευές: τα SmartBiz έχουν σχεδιαστεί για να ανταποκρίνονται σε πολλούς κύκλους πλύσης την ημέρα σε επαγγελματικό περιβάλλον και αντέχουν περισσότερο στον χρόνο με εντατικούς ρυθμούς λειτουργίας σε σχέση με τις οικιακές συσκευές.

Μάθετε περισσότερα

PRI 318, 418, 421

Νέα Γενιά επαγγελματικών σιδερωτηρίων για τέλειο φινίρισμα στον ιματισμό

Ανακαλύψτε τη Νέα Γενιά επαγγελματικών σιδερωτηρίων από τη Miele Professional. Με τα αποκλειστικά και καινοτόμα χαρακτηριστικά τους, την κορυφαία ποιότητά τους και την απλή χρήση τους, αυτά τα σιδερωτήρια διασφαλίζουν τέλειο φινίρισμα που ανταποκρίνεται στις πιο υψηλές απαιτήσεις.

Μάθετε περισσότερα

Οι νέοι Μικροί Γίγαντες

Ένα ισχυρό θεμέλιο για την επιτυχία σας

Ανακαλύψτε τα πλυντήρια και στεγνωτήρια ρούχων μικρών διαστάσεων για επαγγελματική χρήση και τις καινοτόμες τεχνολογίες για ακόμα μεγαλύτερη απόδοση καθαρισμού, οικονομία, ευκολία χρήσης και ευελιξία.

Μάθετε περισσότερα

appWash

Η ψηφιακή λύση για τα κοινόχρηστα laundries

Το appWash, μια πρωτοποριακή υπηρεσία της Miele Operations & Payment Solutions GmbH, συνδέει ολόκληρη τη δομή του κοινόχρηστου laundry σας σε μια ενιαία ψηφιακή πλατφόρμα. Σε συγκροτήματα κατοικιών, φοιτητικές εστίες ή οπουδήποτε αλλού, το appWash εγγυάται ομαλή, απρόσκοπτη λειτουργία για το self-service laundry σας. Για εσάς αυτό σημαίνει ελάχιστος κόπος και μέγιστη διαφάνεια.

Μάθετε περισσότερα

Επαγγελματικά πλυντήρια πιάτων

Νέα Γενιά Πλυντηρίων Πιάτων ProfiLine

Τέλεια αποτελέσματα στους πιο σύντομους χρόνους!


Ανακαλύψτε τη Νέα Γενιά!

Νέα πλυντήρια πιάτων tank κάτω πάγκου

Γρήγορα και αστραφτερά αποτελέσματα!

Ανακαλύψτε τα νέα μοντέλα πλυντηρίων πιάτων tank κάτω πάγκου με οθόνη αφής για εύκολο χειρισμό και ευελιξία που συνδυάζουν κορυφαία απόδοση και οικονομία.

Μάθετε περισσότερα

Οδοντιατρική, εργαστήρια και ιατρική τεχνολογία

Σχεδιασμένο με προτεραιότητα την υγιεινή.

Πλυντήρια σκοραμίδων της Miele για νοσοκομεία, κέντρα φροντίδας και γηροκομεία.

Στιβαρή κατασκευή, απλή χρήση και τέλεια υγιεινή.

Μάθετε περισσότερα

Τα νέα πλυντήρια απολύμανσης για εργαστήρια SlimLine

Μικρές διαστάσεις, μεγάλη χωρητικότητα


Με τα νέα πλυντήρια απολύμανσης για εργαστήρια SlimLine, με μεθόδους επανεπεξεργασίας υψηλής απόδοσης και πρακτικά εξαρτήματα, η Miele προσφέρει μια ολοκληρωμένη λύση στην επανεπεξεργασία γυάλινων αντικειμένων εργαστηρίων για αναλυτικά πειράματα. Πέρα από τις τυποποιημένες προσεγγίσεις, οι μηχανικοί της Miele σε συνεργασία με τελικούς χρήστες έχουν βρει εξατομικευμένες λύσεις για την αντιμετώπιση των καθημερινών προκλήσεων στο χώρο των εργαστηρίων.

Μάθετε περισσότερα

Ολοκληρωμένες λύσεις για εργαστήρια

Η Miele Professional συνεργάζεται με τα μεγαλύτερα εργαστήρια και φαρμακευτικές εταιρείες στην Ελλάδα

Μόνο η Miele Professional διαθέτει τις συσκευές, τα απορρυπαντικά, την τεχνογνωσία και το service και είναι σε θέση να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις στον επαγγελματία.

Μάθετε περισσότερα

PG 8582

Νέο πλυντήριο-απολυμαντής με δοσομετρητή σκόνης και λειτουργία EcoDry

Μάθετε περισσότερα για αυτή τη νέα συσκευή μας και ωφεληθείτε από τις χαμηλότερες καταναλώσεις και τους σύντομους χρόνους της!

Μάθετε περισσότερα για το PG 8582Μάθετε περισσότερα για τα πλυντήρια απολυμαντές στον κλάδο των εργαστηρίωνΜάθετε περισσότερα για τα πλυντήρια απολυμαντές στον κλάδο της οδοντιατρικής

Ρομποτική χειρουργική

Το νέο σύστημα καθαρισμού-απολύμανσης ROBOTVARIO της Miele Professional συνδυάζει ένα ειδικά σχεδιασμένο κάνιστρο, ένα νέο πρόγραμμα καθαρισμού-απολύμανσης και τα κατάλληλα χημικά καθαρισμού.

Μάθετε περισσότερα