Νέα προϊόντα

Επαγγελματική φροντίδα ιματισμού

PRI 318, 418, 421

Νέα Γενιά επαγγελματικών σιδερωτηρίων για τέλειο φινίρισμα στον ιματισμό

Ανακαλύψτε τη Νέα Γενιά επαγγελματικών σιδερωτηρίων από τη Miele Professional. Με τα αποκλειστικά και καινοτόμα χαρακτηριστικά τους, την κορυφαία ποιότητά τους και την απλή χρήση τους, αυτά τα σιδερωτήρια διασφαλίζουν τέλειο φινίρισμα που ανταποκρίνεται στις πιο υψηλές απαιτήσεις.

Μάθετε περισσότερα

Οι νέοι Μικροί Γίγαντες

Ένα ισχυρό θεμέλιο για την επιτυχία σας

Ανακαλύψτε τα πλυντήρια και στεγνωτήρια ρούχων μικρών διαστάσεων για επαγγελματική χρήση και τις καινοτόμες τεχνολογίες για ακόμα μεγαλύτερη απόδοση καθαρισμού, οικονομία, ευκολία χρήσης και ευελιξία.

Μάθετε περισσότερα

PT 8333

Νέο ηλεκτρικό στεγνωτήριο με εξαγωγή αέρα, χειρισμό υπολειπόμενης υγρασίας και αποκοπή φορτίου αιχμής!

Το στεγνωτήριο PT 8333 διαθέτει χωρητικότητα φορτίου 13-16 kg και σύντομους κύκλους προγραμμάτων προσφέροντας χαμηλή κατανάλωση ενέργειας.

Μάθετε περισσότερα για το PT 8333

Τα νέα κυλινδρικά σιδερωτήρια PM 12

Χάρη στην καλύτερη εργονομία, τη μοναδική άνεση χρήστη, τα άψογα αποτελέσματα στην φροντίδα ιματισμού, τα αποκλειστικά χαρακτηριστικά και την εξαιρετική ισχύ, η νέα σειρά προϊόντων PM 12 αποτελεί σημείο αναφοράς στη σειρά μικρού μεγέθους.

Μάθετε περισσότερα

Μια αληθινή καινοτομία για τέλεια καθαριότητα

Τα νέα επαγγελματικά πλυντήρια ρούχων Miele Performance και Performance Plus για 10 έως 20 kg φορτίων φέρνουν την επανάσταση στην επαγγελματική φροντίδα του ιματισμού με τις χαμηλότερες καταναλώσεις! Ειδικά τα νέα πλυντήρια της σειράς Performance Plus προσφέρουν χαμηλότερη κατανάλωση νερού κατά 20% και ενέργειας κατά 30% σε σύγκριση με τα μοντέλα της προηγούμενης γενιάς. Επίσης διαθέτουν το νέο μηχανισμό EcoSpeed για τέλεια αποτελέσματα πλύσης, περισσότερα από 90 σταθερά και ειδικά προγράμματα καθώς και επιπρόσθετες θέσεις στη μνήμη για περισσότερα από 100 εξατομικευμένα προγράμματα. Γνωρίστε καλύτερα το μοντέλο PW 814 για φορτίο έως 16 kg, δοχείο απορρυπαντικού σε σκόνη και ελεύθερα προγραμματιζόμενο χειρισμό για μέγιστη ευελιξία!

Μάθετε περισσότερα για το PW 814Μάθετε περισσότερα για τα Benchmark Machines

Επαγγελματικά πλυντήρια πιάτων

Νέα πλυντήρια πιάτων tank κάτω πάγκου

Γρήγορα και αστραφτερά αποτελέσματα!

Ανακαλύψτε τα νέα μοντέλα πλυντηρίων πιάτων tank κάτω πάγκου με οθόνη αφής για εύκολο χειρισμό και ευελιξία που συνδυάζουν κορυφαία απόδοση και οικονομία.

Μάθετε περισσότερα

ProfiLine

Ο καλύτερος νέος συνάδελφός σας!

Τώρα μπορείτε να είστε σίγουροι ότι τα σκεύη σας θα είναι ξανά έτοιμα προς χρήση σε χρόνο ρεκόρ! Με τους σύντομους κύκλους τους στα μόλις 17 λεπτά, οι συσκευές ProfiLine εγγυώνται ότι τα σκεύη σας θα είναι καθαρά πάρα πολύ γρήγορα. Τώρα όχι μόνο δεν θα χρειάζεται να πλένετε τα σκεύη σας με το χέρι στο τέλος μιας κουραστικής μέρας στο γραφείο αλλά και η διαδικασία θα είναι απλή και γρήγορη.

Μάθετε περισσότερα

Οδοντιατρική, εργαστήρια και ιατρική τεχνολογία

Τα νέα πλυντήρια απολύμανσης για εργαστήρια SlimLine

Μικρές διαστάσεις, μεγάλη χωρητικότητα


Με τα νέα πλυντήρια απολύμανσης για εργαστήρια SlimLine, με μεθόδους επανεπεξεργασίας υψηλής απόδοσης και πρακτικά εξαρτήματα, η Miele προσφέρει μια ολοκληρωμένη λύση στην επανεπεξεργασία γυάλινων αντικειμένων εργαστηρίων για αναλυτικά πειράματα. Πέρα από τις τυποποιημένες προσεγγίσεις, οι μηχανικοί της Miele σε συνεργασία με τελικούς χρήστες έχουν βρει εξατομικευμένες λύσεις για την αντιμετώπιση των καθημερινών προκλήσεων στο χώρο των εργαστηρίων.

Μάθετε περισσότερα

Σχεδιασμένο με προτεραιότητα την υγιεινή.

Πλυντήρια σκοραμίδων της Miele για νοσοκομεία, κέντρα φροντίδας και γηροκομεία.

Στιβαρή κατασκευή, απλή χρήση και τέλεια υγιεινή.

Μάθετε περισσότερα

Ολοκληρωμένες λύσεις για εργαστήρια

Η Miele Professional συνεργάζεται με τα μεγαλύτερα εργαστήρια και φαρμακευτικές εταιρείες στην Ελλάδα

Μόνο η Miele Professional διαθέτει τις συσκευές, τα απορρυπαντικά, την τεχνογνωσία και το service και είναι σε θέση να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις στον επαγγελματία.

Μάθετε περισσότερα

PG 8582

Νέο πλυντήριο-απολυμαντής με δοσομετρητή σκόνης και λειτουργία EcoDry

Μάθετε περισσότερα για αυτή τη νέα συσκευή μας και ωφεληθείτε από τις χαμηλότερες καταναλώσεις και τους σύντομους χρόνους της!

Μάθετε περισσότερα για το PG 8582Μάθετε περισσότερα για τα πλυντήρια απολυμαντές στον κλάδο των εργαστηρίωνΜάθετε περισσότερα για τα πλυντήρια απολυμαντές στον κλάδο της οδοντιατρικής

Ρομποτική χειρουργική

Το νέο σύστημα καθαρισμού-απολύμανσης ROBOTVARIO της Miele Professional συνδυάζει ένα ειδικά σχεδιασμένο κάνιστρο, ένα νέο πρόγραμμα καθαρισμού-απολύμανσης και τα κατάλληλα χημικά καθαρισμού.

Μάθετε περισσότερα