Επαγγελματικά πλυντήρια πιάτων

Λύσεις για Επαγγελματικά πλυντήρια πιάτων

 Ασφαλής λειτουργία

Συμμορφώνεται με την Οδηγία περί Μηχανημάτων

Η Οδηγία Μηχανημάτων (2006/42/EΚ) καθορίζει όλες τις προβλέψεις ασφαλείας για τις επαγγελματικές συσκευές. Ο στόχος της συγκεκριμένης νομοθεσίας είναι να εξασφαλίσει ότι οι χειριστές των μηχανημάτων προστατεύονται απολύτως κατά την καθημερινή τους εργασία. Όλα τα μηχανήματα Miele Professional συμμορφώνονται πλήρως με τις οδηγίες αυτού του κανονισμού.

Στιβαρά και ανθεκτικά

Ποιότητα στην οποία μπορείτε να βασίζεστε

Η κούραση της καθημερινότητας απαιτεί προϊόντα στα οποία μπορείτε να βασίζεστε πάντα, 100 %. Για να εγγυηθούμε αυτή την αξιοπιστία, όλες οι συσκευές Miele Professional υπόκεινται σε εξαντλητικούς ελέγχους ποιότητας και εξαιρετικά αυστηρή τελική επιθεώρηση. 
Οι συνεχείς και αυστηροί έλεγχοι ποιότητας αποτελούν σημαντικό κομμάτι των προτύπων υψηλής ποιότητας της σειράς Miele Professional. Για να έχουμε τον μεγαλύτερο δυνατό έλεγχο στην παραγωγή, τα πιο σημαντικά εξαρτήματα κατασκευάζονται στα δικά μας εργοστάσια. Το αποτέλεσμα είναι ότι μπορούμε να κατασκευάζουμε μόνοι μας πολύ μεγάλη γκάμα εξαρτημάτων: χύτευση μετάλλων, κατασκευή πλαστικών εξαρτημάτων, ανάπτυξη κινητήρων και παραγωγή ηλεκτρονικών – η Miele διεξάγει η ίδια όλα αυτά τα στάδια παραγωγής και έτσι ελέγχει απόλυτα την ποιότητα όλων των διαφορετικών τομέων.

Χρηματοοικονομικές υπηρεσίες

Εξατομικευμένες προσφορές

Με τα εμπορικά μηχανήματα Miele Professional έχετε κέρδος από την πρώτη στιγμή. Εκτός από μηχανήματα υψηλής απόδοσης με πρωτοποριακή τεχνολογία, η Miele προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες και συμβουλές, καθώς και μερικά πολύ ελκυστικά χρηματοδοτικά πακέτα. Για χρηματοδότηση, μίσθωση ή ενοικίαση: Με τις ευέλικτες επιλογές χρηματοδότησης, θα μπορείτε σύντομα να επωφεληθείτε από την παροιμιώδη ποιότητα της Miele.

Τέλειες ολοκληρωμένες λύσεις

Εξαρτήματα για άριστες διαδικασίες εργασίας

Τα σωστά εξαρτήματα διευκολύνουν τις καθημερινές εργασίες. Για παράδειγμα, οι βάσεις διασφαλίζουν ιδανικό εργονομικό χειρισμό κατά το γέμισμα ή το άδειασμα του μηχανήματος. Η τέλεια δοσομέτρηση διασφαλίζεται από τη χρήση συστημάτων δοσομέτρησης. Για τέλειο καθαρισμό και σταθερότητα, τα σκεύη συγκρατούνται με ασφάλεια στα κάνιστρα και τα ένθετα. Αυτά και άλλα γνήσια εξαρτήματα Miele αναπτύχθηκαν ειδικά για τις συσκευές Miele, για εγγυημένα άριστα αποτελέσματα. 

Μάθετε περισσότερα για το "Τέλειες ολοκληρωμένες λύσεις"

Τέλεια βιωσιμότητα

Εξαιρετική απόδοση και οικονομία.

Μέγιστο επίπεδο επιδόσεων με εξαιρετική αποτελεσματικότητα και οικονομία. Ο συνδυασμός αυτών των φαινομενικά αντιφατικών αναγκών αποτελεί τυπικό χαρακτηριστικό των λύσεων συστημάτων Miele Professional. Οι συσκευές και οι διαδικασίες μας διακρίνονται για την εξαιρετικά χαμηλή κατανάλωση νερού, ηλεκτρικού ρεύματος και χημικών, καθώς και για τα πρωτοποριακά προγράμματα που επιτυγχάνουν εξαιρετικά αποτελέσματα καθαρισμού, παρέχοντας ταυτόχρονα την καλύτερη δυνατή φροντίδα στα υλικά από τα οποία αποτελείται το φορτίο. Οι εξελιγμένες τεχνολογίες που προσφέρουμε υποστηρίζουν τις υψηλές επιδόσεις των προϊόντων μας στην εξοικονόμηση πόρων. Χάρη στην υψηλή ποιότητα υλικών και κατασκευής, οι συσκευές Miele Professional έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής,ένα ακόμα πλεονέκτημα που συμβάλλει στην εξοικονόμηση χρημάτων.