Αρχική σελίδαService και υποστήριξηΦυλλάδια και περιοδικά

Whitepaper, φυλλάδια και περιοδικά

Στα περιοδικά μας μπορείτε να διαβάσετε παραδείγματα πρακτικών από τον ξενοδοχειακό κλάδο αλλά και τον κλάδο φροντίδας ηλικιωμένων, καθώς και θέματα για τεχνολογίες ιατρικών εφαρμογών. Επιπλέον, μπορείτε να δημιουργήσετε φυλλάδια με τις πιο πρόσφατες πληροφορίες, αλλά και να διαβάσετε συμβουλές για περιπτώσεις εφαρμογής στα whitepapers που έχουμε ετοιμάσει.

Αστραφτερά πιάτα, ποτήρια, μπολ και μαχαιροπίρουνα σε κοντινό πλάνο.

Whitepaper

Η πρώτη εντύπωση μετρά! Κανένας πελάτης δεν δείχνει ανοχή σε λερωμένα μαχαιροπίρουνα ή λεκιασμένα ποτήρια. Τα Whitepaper της Miele περιέχουν πληροφορίες που εξηγούν πώς γίνεται η υγιεινή πλύση των πoτηριών αλλά και του ιματισμού καθώς και συμβουλές για να κάνετε μια άριστη πρώτη εντύπωση.

iPad με περισσότερες πληροφορίες για τη Miele Professional.

Φυλλάδια

Είτε πρόκειται για συστήματα έκπλυσης, για χημικές ουσίες καθαρισμού ή για τεκμηρίωση, η Miele Professional έχει πάντοτε τη σωστή λύση για κάθε πρόκληση. Στα φυλλάδια της Miele υπάρχουν πολυάριθμα παραδείγματα που σας δείχνουν πώς να ανταποκριθείτε στις προκλήσεις κάθε κλάδου και τεχνολογίας, από εκείνη των οδοντιατρικών εργαλείων έως αυτή των πλυντηρίων – για τέλεια, αστραφτερά αποτελέσματα, υγιεινή καθαριότητα και μετρήσιμα αποτελέσματα.

Δημιουργήστε το δικό σας φυλλάδιο Miele

Ενδιαφέρεστε για τα προϊόντα μας; Δεν επιθυμείτε, ωστόσο, να λάβετε το ολοκληρωμένο μας φυλλάδιο αυτή τη στιγμή; Τότε εκμεταλλευτείτε τα χαρακτηριστικά που διαθέτει «Το φυλλάδιό μου» και δημιουργήστε το αποκλειστικά προσωπικό σας έγγραφο. Εδώ έχετε την ευκαιρία να επιλέξετε μόνο τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν!

Περιοδικά

Πληροφορίες κλάδων και άλλα
Επαγγελματικές ιστορίες

Μελέτες περιπτώσεων που εμπνέουν, σύγχρονες τάσεις για κάθε κλάδο, χρήσιμες πληροφορίες που σας βοηθούν στην εργασία σας, συμβουλές και λύσεις για τη χρήση των προϊόντων Miele Professional: Ελάτε στον κόσμο των Professional Stories!

Μια νοσηλεύτρια σε οίκο ευγηρίας εξηγεί τους κανόνες ενός επιτραπέζιου παιχνιδιού.
Για μονάδες φροντίδας ηλικιωμένων και οίκους ευγηρίας
PROconcept

Η ποιότητα της διαβίωσης στις μονάδες φροντίδας ηλικιωμένων αφορά όλους μας. Το περιοδικό PROconcept της Miele Professional εξετάζει τάσεις και παραδείγματα από τον κλάδο αυτό και εξηγεί γιατί η υψηλής ποιότητας φροντίδα ιματισμού και η επαγγελματική τεχνολογία πλύσης των πιάτων βελτιώνει την υγιεινή και την ποιότητα ζωής για τους φιλοξενούμενους και το προσωπικό.

Κοντινό πλάνο κουδουνιού στη ρεσεψιόν ξενοδοχείου. Στο φόντο, ρεσεψιονίστ και επισκέπτης.
Για ξενοδόχους και εστιάτορες
welcome & stay

Η πρώτη εντύπωση μετράει. Τα καθαρά, υγιεινά λευκά είδη, οι αφράτες πετσέτες και τα αστραφτερά μαχαιροπίρουνα αυξάνουν την ικανοποίηση των πελατών σε ξενοδοχεία και εστιατόρια. Διαβάστε πώς ο κλάδος φιλοξενίας μπορεί να συνδυάσει τις σύγχρονες τάσεις, την ποιότητα υπηρεσιών και τη βιωσιμότητα, στο περιοδικό μας «welcome and stay».

Άλλα περιοδικά

Κοντινό πλάνο χεριών που αφαιρούν καθαρισμένα οδοντιατρικά εργαλεία που βρίσκονται επάνω σε κάνιστρο.

AKI: Ομάδα Εργασίας για τον Καθαρισμό Ιατρικών Εργαλείων

Η Ομάδα Εργασίας για τον Καθαρισμό Ιατρικών Εργαλείων (Arbeitskreis Instrumentenaufbereitung, «AKI») είναι μια επιτροπή ειδικών με εκτεταμένες γνώσεις και εμπειρία στο πεδίο της επανεπεξεργασίας ιατρικών οργάνων. Η ομάδα λειτουργεί σε διαθεματική και διατομεακή βάση, ώστε να συγκεντρώνει γνώσεις ειδικών για την επανεπεξεργασία που διαφυλάσσει την αξία των ιατρικών εργαλείων.

Στόχος της ομάδας εργασίας είναι «η συγκέντρωση και παροχή πληροφοριών, κυρίως για πρακτική χρήση, σχετικά με τις σωστές διαδικασίες επανεπεξεργασίας επαναχρησιμοποιούμενων ιατρικών προϊόντων, με έμφαση στα ιατρικά εργαλεία».

Απολυμαντικό σε δύο φιάλες.

aseptica

Το περιοδικό περιέχει πληροφορίες σχετικά με πρακτικά παραδείγματα υλοποίησης και λύσεις για μέτρα καθαρισμού, απολύμανσης και αποστείρωσης στην επανεπεξεργασία εργαλείων, σχετικά με την υγιεινή των επιφανειών, των χεριών, κ.λπ., με νέες τεχνικές και αποτελέσματα έρευνας, συστάσεις, νομικές προϋποθέσεις, αλλά και θέματα λοιμωξιολογίας και επιδημιολογίας.

Το περιοδικό «aseptica» απευθύνεται σε στελέχη και ειδικούς του κλάδου υγείας, νοσηλευτές ενδοσκοπικής ιατρικής και χειρουργικής, αλλά και στα στελέχη και το προσωπικό τμημάτων προμήθειας αποστειρωμένων υλικών. Με άλλα λόγια, απευθύνεται σε όλους όσους ασχολούνται στην πράξη με θέματα υγιεινής και, ως εκ τούτου, αναλαμβάνουν μεγάλες ευθύνες απέναντι στους ασθενείς, στους συναδέλφους αλλά και στον εαυτό τους.