Το σωστό πλαίσιο για την κουζίνα σας

Κλασικός
Το κλασικό ανοξείδωτο πλαίσιο και ο σχεδιασμός του αυλακιού των εστιών τους δίνουν επαγγελματικό χαρακτήρα. Σε πλήρη αρμονία με την εστία, τα ανοξείδωτα κουμπιά είναι τοποθετημένα στην πρόσοψη. Οι ανεξάρτητες βάσεις στήριξης σας επιτρέπουν να μετακινείτε εύκολα τα σκεύη, ενώ καθαρίζονται εύκολα χάρη στην εμαγιέ επιφάνειά τους. 
Κομψότητα
Αυτές οι εστίες αερίου διαθέτουν ιδιαίτερα ρηχό αυλάκι, το οποίο εντοιχίζεται και ενσωματώνεται απόλυτα σε επενδεδυμένες κουζίνες. Οι ποιοτικές εμαγιέ βάσεις στήριξης από χυτοσίδηρο πλένονται στο πλυντήριο πιάτων. Ο χειρισμός γίνεται με μεταλλικούς περιστροφικούς διακόπτες. Οι ρηχές εστίες αερίου με ανοξείδωτη βάση είναι εξοπλισμένες με κορυφαία έξυπνα ηλεκτρονικά. Περιλαμβάνουν χρήσιμες λειτουργίες όπως τα QuickStart και GasStop & ReStart. 
Οι "Κομψές" εστίες
Οι εστίες αερίου με κεραμικό γυαλί έχουν κομψή εμφάνιση. Οι βάσεις στήριξης υψηλής ποιότητας από εμαγιέ χυτοσίδηρο πλένεται στο πλυντήριο πιάτων, προσφέρουν άφθονο χώρο και στηρίζουν με ασφάλεια κατσαρόλες και σκεύη κάθε μεγέθους. Οι στιβαροί μεταλλικοί περιστρεφόμενοι διακόπτες αποπνέουν την ποιότητα Miele. Αυτές οι κομψές εστίες διαθέτουν έξυπνα ηλεκτρονικά από τη μεσαία σειρά μοντέλων και άνω, συμπεριλαμβανομένου ενός χρονόμετρου και άλλων δυνατοτήτων για μεγαλύτερη ευχρηστία. 
Αριθμοί ως παραδείγματα που δείχνουν τα οφέλη του προϊόντος