Οικιακές συσκευές Miele στο Έξυπνο σπίτι

Λύσεις Smart Home | Το σπίτι του μέλλοντος

Ένα έξυπνο σπίτι κάνει τις καθημερινές συνήθειες πιο εύκολες και σας κάνει να νιώθετε άνετα μέσα σε αυτό. Παντζούρια, συσκευές θέρμανσης και οικιακές συσκευές επικοινωνούν μεταξύ τους και ελέγχονται όλο και περισσότερο με τη βοήθεια εφαρμογών ή φωνητικών εντολών. Πολλές συσκευές Miele μπορούν επίσης να δικτυωθούν. Χάρη στην πρακτική διασύνδεση Miele Cloud, μπορείτε να τις ενσωματώσετε γρήγορα και εύκολα στις εφαρμογές Smart Home των συνεργατών μας. Αυτό σας επιτρέπει να απολαμβάνετε την αποδοτικότητα και την άνεση ενός ολιστικού οικιακού δικτύου.

Έξυπνες ιδέες για το σπίτι σας

Νέα έμπνευση: σας δείχνουμε με παραδείγματα πώς οι εφαρμογές των συνεργατών μας κάνουν πιο εύκολη την καθημερινότητά σας με τις δικτυωμένες συσκευές Miele.

Διαχείριση ενέργειας

Αποτελεσματική κατανάλωση ενέργειας

Ένα έξυπνο σύστημα διαχείρισης ενέργειας εξασφαλίζει μεγαλύτερη άνεση και οικονομία. Με τη βοήθεια του δικού σας φωτοβολταϊκού συστήματος ή του ψηφιακού μετρητή ηλεκτρικού ρεύματος, χρησιμοποιείτε ενέργεια όταν είναι διαθέσιμη. Το πλυντήριο, το στεγνωτήριο ή το πλυντήριο πιάτων ξεκινούν αυτόματα μέσω ενός κεντρικού διαχειριστή ενέργειας. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε ακόμα και να φορτίζετε την ηλεκτρική σας σκούπα με έξυπνο τρόπο. Έτσι, χρησιμοποιείτε ακόμη πιο αποδοτικά την ενέργεια που παράγετε μόνοι σας.

Ευκολία

Κάντε τη ζωή σας εύκολη

Μπορείτε εύκολα να ενσωματώσετε τις δικτυωμένες οικιακές συσκευές στα υπάρχοντα συστήματα αυτοματισμού του σπιτιού σας μέσω της διασύνδεσης Miele Cloud. Έτσι, όλες οι συσκευές του σπιτιού σας εμφανίζονται με ευκολία σε μία εφαρμογή, επιτρέποντάς σας να έχετε πάντα μια εικόνα για την κατάσταση των συσκευών Miele καθώς και να βλέπετε τα μηνύματα συντήρησης και service. Ο χειρισμός των συσκευών μπορεί να πραγματοποιείται κεντρικά. Για την αλληλεπίδραση με συσκευές από άλλους κατασκευαστές μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε μεμονωμένες ενέργειες.

Ασφάλεια

Πρακτικές λύσεις ασφάλειας

Απόλυτη ξεγνοιασιά: χάρη στις δικτυωμένες οικιακές συσκευές Miele, αφήνετε το σπίτι σας με ένα αίσθημα ασφάλειας. Ενσωματώστε απλά και εύκολα τις συσκευές σας στις προσωπικές σας συνήθειες που αφορούν την ασφάλεια του σπιτιού σας. Όταν πηγαίνετε στη δουλειά σας, όλες οι δικτυωμένες οικιακές συσκευές Miele τίθενται αυτόματα σε κατάσταση αναμονής. Ο ανιχνευτής καπνού είναι κι αυτός δικτυωμένος; Συνεπώς, σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, όλες οι συσκευές κουζίνας απενεργοποιούνται αυτόματα.

Ατομικές καθημερινές συνήθειες

Προσαρμόστε το έξυπνο σπίτι στις δικές σας ανάγκες

Θέλετε να εξατομικεύσετε το Smart Home σας; Τότε, προγραμματίστε εύκολα τις προσωπικές καθημερινές σας συνήθειες. Μπορούν να προσαρμοστούν τέλεια στις δικτυωμένες συσκευές Miele. Με το Dinner Mood, ο φωτισμός του χώρου ενεργοποιείται μόλις καθίσετε μαζί με τους καλεσμένους στο τραπέζι. Όταν φεύγετε από το σπίτι, η ηλεκτρική σας σκούπα ρομπότ ενεργοποιείται αυτόματα. Και όταν ολοκληρώνεται το πρόγραμμα πλύσης, ανάβει το έξυπνο φως – έτσι κάνετε τη ζωή σας πιο εύκολη!

Οι συνεργάτες μας

  

Επικοινωνία συσκευής