Υπηρεσία συντήρησης

Προσφέρετε στον εαυτό σας επαγγελματική συντήρηση και φροντίδα από ειδικούς για τις συσκευές σας Miele. Με την υπηρεσία συντήρησής μας, οι συσκευές σας θα είναι στην καλύτερη δυνατή κατάστασή τους.

Όταν η μακροβιότητα αποτελεί μέρος της φιλοσοφίας μας

Ψάχνετε την απόλυτη άνεση; Θα στείλουμε έναν τεχνικό Miele στο σπίτι σας για να συντηρήσει εντατικά τις Miele συσκευές σας. Η διαδικασία προσφέρει σχολαστικό καθαρισμό περιοχών στις οποίες δεν έχετε πρόσβαση, στο εσωτερικό της συσκευής.

Ο τεχνικός θα διεξαγάγει επίσης έναν λεπτομερή λειτουργικό έλεγχο στη συσκευή, συμπεριλαμβανομένου ενός ελέγχου διαρροής νερού. Με τη βοήθεια του μοναδικού διαγνωστικού συστήματος Miele, θα ελέγξουμε τις συσκευές σας Miele, θα τις ενημερώσουμε και θα διεξαγάγουμε έναν έλεγχο ηλεκτρικής ασφάλειας.

Επιπλέον, λαμβάνετε ένα εγχειρίδιο που περιλαμβάνει τις εργασίες που πραγματοποιήθηκαν, τον επόμενο προγραμματισμένο έλεγχο καθώς και πολύτιμες συμβουλές για τη λειτουργία και καθαρισμό της συσκευής σας. Με τον τρόπο αυτό, κρατάτε ιστορικό όλων των εργασιών που έχουν πραγματοποιηθεί και πολύ εύκολα μπορείτε να ανατρέξετε σε αυτό.

Τα πλεονεκτήματα για εσάς

Οικονομία: Χαμηλότερη κατανάλωση ρεύματος, νερού & προστασία του περιβάλλοντος: - 20% εξοικονόμηση ενέργειας και νερού.

Υγιεινή: Για τους φούρνους και τις καφετιέρες δυνατότητα απομάκρυνσης βακτηρίων και μυκήτων. Στα πλυντήρια ρούχων/πιάτων και τα στεγνωτήρια, επιπλέον απομάκρυνση υπολειμμάτων απορρυπαντικού και χνουδιών, δηλαδή καθαρότερα ρούχα, απαλλαγμένα από αλλεργιογόνες ουσίες και πιάτα/ποτήρια πραγματικά καθαρά.

PC Update: Δωρεάν αναβάθμιση λογισμικού συσκευής κι έτσι η συσκευή σας παραμένει πάντα επίκαιρη, οικονομική και αποδοτική.

Χρήσιμες συμβουλές και οδηγίες για την σωστή χρήση των συσκευών σας – απολαμβάνετε πάντα μέγιστη απόδοση- εξοικονόμηση σε απορρυπαντικά έως 50%.

Μακροζωία, απροβλημάτιστη χρήση και κορυφαία απόδοση όσα χρόνια κι αν περάσουν- Το 60% των βλαβών θα μπορούσαν να αποφευχθούν

Θα χρεωθείτε ένα εφάπαξ τέλος για το κόστος συντήρησης όταν το service θα έχει πραγματοποιηθεί. Εάν το επιθυμείτε, θα προγραμματίσουμε το επόμενό σας ραντεβού service σε βάθος δύο χρόνων.

Επικοινωνία

Επεκτείνετε τώρα την εγγύηση Miele

Για επιπλέον σιγουριά, μπορείτε να επεκτείνετε την εγγύηση Miele για έως και 10 έτη. Επιλέξτε μεταξύ της Επέκτασης εγγύησης Miele 5 ετών ή 10 ετών, συμπεριλαμβανομένης της εγγύησης Miele 2 ετών.

Επιπρόσθετες πληροφορίες για λήψη