Σύμβολα φροντίδας

  

Σύμβολα πλυσίματος

Το πιο συνηθισμένο σύμβολο στην ετικέτα των ρούχων. Υποδεικνύει ότι το ρούχο μπορεί να πλυθεί κανονικά στο πλυντήριο ρούχων.

Το σύμβολο της λεκάνης υποδηλώνει ότι το ρούχο μπορεί να πλυθεί στο πλυντήριο. Οι βαθμοί εντός της λεκάνης καθορίζουν τη μέγιστη θερμοκρασία με την οποία μπορεί να πλυθεί το ρούχο. Αν το σύμβολο της λεκάνης είναι υπογραμμισμένο, πρέπει να πλύνετε το ρούχο σας στο πρόγραμμα απαλού πλυσίματος. Για τα πλυντήρια ρούχων της Miele, αυτό αντιστοιχεί στο πρόγραμμα για «Ελάχιστο σιδέρωμα». Αν υπάρχουν δύο μπάρες, τότε προτείνεται το πρόγραμμα της Miele για «Συνθετικά».

Είδη για πλύσιμο στο χέρι. Είναι κατάλληλα είτε για πλυντήριο ρούχων της Miele στο πρόγραμμα για «Μάλλινα που πλένονται στο χέρι» ή για «Μεταξωτά», είτε πλένονται στο χέρι σε θερμοκρασία που δεν ξεπερνά τους 40°C. Στη δεύτερη περίπτωση, έχετε υπόψη σας ότι απαγορεύεται το στύψιμο και το τρίψιμο.

Σαφής ένδειξη για στεγνό καθάρισμα. Ρούχα που φέρουν αυτό το σύμβολο δεν πρέπει να πλένονται στο χέρι ή στο πλυντήριο ρούχων.

Σύμβολα για σιδέρωμα

Ξεχάστε το άπλωμα των ρούχων! Το ρούχο αυτό μπορεί να μπει στο στεγνωτήριο οποιαδήποτε στιγμή. Οι κουκκίδες υποδεικνύουν το επίπεδο στεγνώματος στο στεγνωτήριο. Δύο κουκκίδες: Τα υφάσματα μπορούν να στεγνώσουν σε κανονική θερμοκρασία. Η μία κουκκίδα σημαίνει «προσοχή»: Επιλέξτε τη χαμηλή θερμοκρασία για το στέγνωμα των ρούχων σας στο στεγνωτήριο της Miele.
Τα στεγνωτήρια Miele με αντλία θερμότητας στεγνώνουν πάντα χρησιμοποιώντας χαμηλότερη θερμότητα (1 κουκκίδα) και ως εκ τούτου προσφέρουν ιδιαίτερα απαλή φροντίδα στα ρούχα σας.

Φροντίστε να έχετε μανταλάκια μαζί σας. Αυτό το ρούχο απαγορεύεται να μπει σε στεγνωτήριο.

Σύμβολα για σιδέρωμα

Αποτελεσματικό ενάντια στα τσαλακώματα. Το σίδερο στην ετικέτα υποδεικνύει ότι το ρούχο μπορεί να σιδερωθεί με απλό σίδερο όπως επίσης και με κυλινδρικό σιδερωτήριο με ρύθμιση θερμότητας. Οι κουκκίδες υποδεικνύουν τη θερμοκρασία σιδερώματος. Οι τρεις κουκκίδες αντιστοιχούν σε θερμοκρασία 200°C περίπου. Οι δύο κουκκίδες αντιστοιχούν σε θερμοκρασία 150°C περίπου. Η μία κουκκίδα υποδεικνύει ότι η θερμοκρασία των 110°C περίπου επαρκεί πλήρως για σιδέρωμα με απλό σίδερο ή κυλινδρικό σιδερωτήριο.

Απαγορεύεται το σιδέρωμα. Το ρούχο που φέρει αυτό το σύμβολο δεν πρέπει να σιδερωθεί με απλό σίδερο ή με κυλινδρικό σιδερωτήριο.

Σύμβολα χλωρίνης

Κατάλευκο: Επιτρέπεται η λεύκανση αυτού του ρούχου με χλωρίνη χωρίς κανένα πρόβλημα.

Απαγορευμένη ζώνη χλωρίνης: Αυτό το ρούχο δεν είναι ανθεκτικό στη χλωρίνη.

Σύμβολα στεγνού καθαρισμού

Το F συμβολίζει τους διαλύτες υδρογανανθράκων. Η γραμμή κάτω από το σύμβολο υποδηλώνει περιορισμούς αναφορικά με μηχανική κρούση, προσθήκη υγρασίας και θερμοκρασία.

Το P υποδεικνύει ότι το ύφασμα μπορεί να καθαριστεί με υπερχλωροαιθυλένιο. Η γραμμή κάτω από το σύμβολο υποδηλώνει περιορισμούς αναφορικά με μηχανική κρούση, προσθήκη υγρασίας και θερμοκρασία.

Ο διαγεγραμμένος κύκλος σημαίνει ότι το ρούχο δεν μπορεί να υποβληθεί σε στεγνό καθαρισμό, αλλά πρέπει να πλυθεί στο χέρι.

Σύμβολα υγρού καθαρισμού

Το ύφασμα μπορεί να καθαριστεί στο καθαριστήριο με σύστημα υγρού καθαρισμού.

Απλά τέλεια φροντίδα ρούχων. Με τη Miele.

Για να έχετε πάντα τέλεια αποτελέσματα, είναι σημαντικό να χρησιμοποιείτε το σωστό απορρυπαντικό. Δεν παρέχουν όλα τα προϊόντα του εμπορίου τα ίδια αποτελέσματα σε όλα τα πλυντήρια ρούχων. Για τον λόγο αυτόν προσφέρουμε απορρυπαντικά Miele, ειδικά σχεδιασμένα για τα πλυντήρια ρούχων της Miele.

Γνωρίστε τις συσκευές μας TwinDos®

Δοσολογεί αυτόματα απορρυπαντικό με έναν μοναδικό τρόπο.

Πετύχετε πάντα τα καλύτερα αποτελέσματα. Το καινοτόμο σύστημα TwinDos® δοσολογεί ακριβώς τη σωστή ποσότητα ενσωματωμένου απορρυπαντικού, του UltraPhase 1 και 2.

Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας