Υπάρχουν πολλοί σημαντικοί λόγοι για να επιλέξετε συσκευές Miele.
Εδώ είναι μόνο έξι από αυτούς.

Η Miele παραμένει πιστή στην υπόσχεση της μάρκας της «Immer Besser», από την ίδρυσή της το 1899. Αυτό σημαίνει ότι θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να είμαστε πάντοτε καλύτεροι από τους ανταγωνιστές μας και πάντοτε καλύτεροι από όσο ήδη είμαστε. Θέλουμε να κάνουμε τις καθημερινές εργασίες πιο εύκολες και πιο διασκεδαστικές για τους πελάτες μας, βελτιώνοντας διαρκώς τα προϊόντα μας. Για τους πελάτες μας αυτό σημαίνει ξεγνοιασιά, γνωρίζοντας ότι η επιλογή Miele είναι μια καλή απόφαση – και πιθανότατα απόφαση ζωής!

Ποιότητα Miele

Υπάρχει για περισσότερο από 100 χρόνια: Μπορείτε να βασιστείτε στη Miele, οι συσκευές μας δεν θα σας απογοητεύσουν. Η Miele είναι ο μόνος κατασκευαστής στον κλάδο που ελέγχει τα προϊόντα της για μέχρι 20ετή διάρκεια ζωής. Αν επιλέξετε Miele μια φορά, τότε θα επιλέγετε Miele για πάντα: Περισσότεροι από το 90% των πελατών της Miele στη Γερμανία παραμένουν πιστοί σε αυτήν και τη συνιστούν σε άλλους. Ακόμη, σας υποσχόμαστε για το μέλλον: δεν θα κάνουμε εκπτώσεις στην ποιότητα και τη διάρκεια ζωής

Τεχνολογία Miele

Το όνομα Miele συμβολίζει την εκπληκτική τεχνολογία και τον συνδυασμό κορυφαίας απόδοσης με την ελάχιστη κατανάλωση. Αυτό ισχύει για την υγιεινή και απαλή φροντίδα των ρούχων σας, του δαπέδου και των σκευών σας, καθώς και όταν ετοιμάζετε εξαιρετικές γαστρονομικές λιχουδιές. Το κλειδί σε αυτό είναι η πληθώρα καινοτόμων χαρακτηριστικών που μόνο η Miele διαθέτει. Αυτό αποδεικνύεται από τις πολλές πρωτιές σε δοκιμές κορυφαίων προϊόντων παγκοσμίως.

Δεξιοτεχνία Miele

Το όνομα Miele συμβολίζει την πραγματική δεξιοτεχνία, συνδυάζοντας το όραμα, την ακρίβεια και την πολύ μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια. Καθένα από τα προϊόντα μας κατασκευάζεται με βάση τα υψηλότερα πρότυπα και υποβάλλεται στους πλέον αυστηρούς ελέγχους ποιότητας, συμπεριλαμβανομένων μεμονωμένων δοκιμών επιφάνειας με γάντια. Από χειρολαβές κατασκευασμένες από ένα μόνο κομμάτι μετάλλου μέχρι τις κατάλληλες διαστάσεις κενού σε όλες τις κατηγορίες προϊόντων, κάθε στοιχείο αποτελεί κομμάτι της διαδρομής μας προς την απόλυτη τελειότητα. Τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό για εμάς από το να απολαμβάνετε τα προϊόντα σας Miele για πολύ καιρό.

Miele Service

Οι πελάτες της Miele χαίρουν ειδικής μεταχείρισης: χάρη στη γρήγορη και αποτελεσματική μας οργάνωση εξυπηρέτησης μετά την πώληση, που έχει ψηφιστεί πολλές φορές ως η καλύτερη στον κλάδο της. Αν χρειάζεστε ειδικές οδηγίες για τη χρήση των συσκευών ή επαγγελματικό καθαρισμό για τις συσκευές σας, ένας εξουσιοδοτημένος τεχνικός της Miele θα σας επισκεφτεί στο σπίτι σας. Είμαστε πάντα εκεί για εσάς. Και αυτό είναι δέσμευση!

Σχεδιασμός Miele

Η Miele πιστεύει στις καθαρές γραμμές, τη διαχρονική κομψότητα και τον διαισθητικό χειρισμό. Είτε πρόκειται για έναν συμβατικό περιστρεφόμενο διακόπτη, διακριτικούς διακόπτες αφής ή μια οθόνη αφής υψηλής ανάλυσης: Ο χειρισμός μιας συσκευής Miele είναι εξίσου εύκολος όσο και διασκεδαστικός. Πουθενά αλλού δεν θα βρείτε παρόμοια σειρά προσεκτικά συνδυασμένων σχεδιαστικών γραμμών και επιλογών χρωμάτων που να ταιριάζουν με τη μεγαλύτερη ποικιλία προσόψεων επίπλων κουζίνας. Όποιο και αν είναι το στυλ της κουζίνας σας, η Miele είναι ο ιδανικός συνδυασμός.

Η μάρκα Miele

Σε πολλές χώρες η Miele είναι η πιο επιθυμητή μάρκα στον κλάδο της. Στη γερμανική αγορά από όπου προέρχεται, η Miele έχει μάλιστα ψηφιστεί ως η «καλύτερη μάρκα όλων των εποχών» σε όλους τους κλάδους προϊόντων. Η κατοχή προϊόντων μιας τέτοιας μάρκας αποκαλύπτει πολλά για τους χρήστες της: Οι πελάτες της Miele έχουν υψηλές απαιτήσεις όσον αφορά την απόδοση των οικιακών τους συσκευών και τον σεβασμό προς το περιβάλλον. Όσοι αγοράζουν Miele έχουν υψηλά κριτήρια ποιότητας και στυλ.