Ανταλλακτικά και εξαρτήματα

Όταν αγοράζετε γνήσια ανταλλακτικά και αξεσουάρ Miele, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι είναι κατασκευασμένα με ακρίβεια για τη συσκευή σας. Τα ανταλλακτικά μας είναι διαθέσιμα για έως και 15 χρόνια μετά το τέλος της παραγωγής της αντίστοιχης σειράς συσκευών.

Ανταλλακτικά

Διατηρήστε την υψηλή απόδοση της συσκευής σας χρησιμοποιώντας εξαρτήματα Miele όταν αυτό είναι αναγκαίο.

Εξαρτήματα

Τα γνήσια εξαρτήματα Miele προσφέρουν την ίδια υψηλή ποιότητα με τις συσκευές μας και εγγυώνται τη συμβατότητα.

Δεν βρήκατε το ανταλλακτικό που ψάχνατε;

Οι εργασίες επισκευής πρέπει να πραγματοποιούνται μόνο από ειδικευμένο ηλεκτρολόγο σύμφωνα με τους ισχύοντες κανονισμούς ασφαλείας.

Για την επισκευή, τροποποίηση, δοκιμή και συντήρηση του ηλεκτρικού εξοπλισμού, πρέπει να τηρούνται οι σχετικές νομικές αρχές, τα μέτρα πρόληψης ατυχημάτων και τα ισχύοντα πρότυπα. Πριν την εκτέλεση εργασιών συντήρησης και επισκευής στη μονάδα, θα πρέπει να έχει αποσυνδεθεί με ασφάλεια από όλα τα καλώδια που είναι συνδεδεμένα με ρεύμα.

 

Λόγοι χρήσης γνήσιων ανταλλακτικών και εξαρτημάτων Miele

Ασφάλεια, αντοχή, αποδοτικότητα και λειτουργικότητα

Όταν αγοράζετε γνήσια ανταλλακτικά και εξαρτήματα Miele, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι ταιριάζουν απόλυτα στη συσκευή σας. Εφαρμόζουμε τα ίδια ποιοτικά πρότυπα σε όλα τα γνήσια ανταλλακτικά και εξαρτήματα Miele, όπως και στις οικιακές και εντοιχιζόμενες συσκευές μας. Αγοράζοντας τις συσκευές σας Miele, επιλέγετε συνειδητά κορυφαία ποιότητα. Για αυτόν τον λόγο πρέπει να αγοράζετε τα ανταλλακτικά και εξαρτήματά σας μόνο από τη Miele. Μόνο όταν αγοράζετε γνήσια ανταλλακτικά και εξαρτήματα Miele μπορείτε να γνωρίζετε εγγυημένα ότι η οικιακή συσκευή σας θα λειτουργεί αξιόπιστα.

Το ευρύ φάσμα γνήσιων εξαρτημάτων Miele καθιστά τη χρήση των συσκευών μας ακόμα πιο εύκολη, αποτελεσματική και άνετη για εσάς.

Παραγγελία γνήσιων ανταλλακτικών και εξαρτημάτων Miele

Θέλετε να παραγγείλετε ανταλλακτικά ή εξαρτήματα για τις οικιακές συσκευές σας τηλεφωνικά; Τότε καλέστε μας! Θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε. Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε μαζί μας οποιαδήποτε στιγμή χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας μας. Στα ηλεκτρονικά καταστήματά μας θα βρείτε ένα ευρύ φάσμα γνήσιων εξαρτημάτων Miele (και γνήσια ανταλλακτικά Miele αυτοεξυπηρέτησης, εφόσον είναι διαθέσιμα).

(+30) 2106794444

Δευτέρα-Παρασκευή: 8:00 π.μ.- 17:00 μ.μ.