Επέκταση εγγύησης Miele

Αγοράζοντας μία συσκευή Miele, έχετε κάνει την καλύτερη επιλογή. Ωστόσο, ακόμη και οι συσκευές Miele μπορεί να εμφανίσουν τεχνικά ελαττώματα λόγω χρήσης με την πάροδο του χρόνου.
Εάν θέλετε να είστε σίγουροι για την πλήρη ασφάλεια της συσκευής σας, η Miele μπορεί να σας προσφέρει αποκλειστική επέκταση εγγύησης έως και 125 μήνες μετά την αγορά της συσκευής, συμπεριλαμβανομένης της νόμιμης εγγύησης 2 ετών.

Όταν η ξεγνοιασιά γίνεται ο κανόνας

Αγοράζοντας ένα προϊόν Miele, επιλέγετε αντοχή, βέλτιστη άνεση χρήστη και άριστη ποιότητα. Θα θέλατε να νιώθετε απόλυτα ήσυχοι με τη νέα σας συσκευή; Με την επέκταση εγγύησης Miele έχετε την επιλογή επέκτασης της εγγύησης για έως και 125 μήνες και μπορείτε να την αποκτήσετε εντός των 2 ετών εργοστασιακής εγγύησης.

Η επέκταση εγγύησης ισχύει για όλες τις συσκευές εκτός απο καφετιέρες, ψυγεία Mastercool & συστήματα σιδερώματος Fashion Master.

Τα πλεονεκτήματα για εσάς

Τιμές

Επέκταση εγγύησης Miele για

5 χρόνια*


130 €

Τιμή ανά συσκευή με ΦΠΑ

Επέκταση εγγύησης Miele για

125 μήνες*


289 €

Τιμή ανά συσκευή με ΦΠΑ

* Συμπεριλαμβάνει εγγύηση κατασκευαστή για 2 χρόνια.

Ενεργοποίηση της επέκτασης εγγύησης Miele

Αν έχετε ήδη αγοράσει την επέκταση εγγύησης Miele, μπορείτε να την ενεργοποιήσετε εύκολα online εδώ. Χρειάζεστε μόνο τον προσωπικό κωδικό εγγραφής σας και τον σειριακό αριθμό της συσκευής σας. Μόλις την ενεργοποιήσετε, μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο πιστοποιητικό σας οποιαδήποτε στιγμή στον λογαριασμό σας στο πεδίο «MyMiele».

Ενεργοποίηση τώρα

Επιπρόσθετες πληροφορίες για λήψη

CareBox ηλεκτρικής σκούπας

Εγγύηση 5 ετών και αυθεντικές σακούλες σκούπας Miele HyClean

Το CareBox ηλεκτρικής σκούπας περιλαμβάνει επέκταση εγγύησης εως 5 έτη για την ηλεκτρική σας σκούπα και 4 συσκευασίες με αυθνετικές σακούλες σκούπας Miele HyClean 3D Efficiency. Μπορείτε να αγοράσετε αυτήν την προσφορά για όλες τις ηλεκτρικές σκούπες Miele έως και δύο χρόνων.

Εγγύηση Miele

Εγγύηση Miele για 2 χρόνια

Προσφέρουμε 2 έτη εργοστασιακής εγγύησης Miele από την ημερομηνία αγοράς της οικιακής σας συσκευής. Θα διορθώσουμε όλα τα υλικά και κατασκευαστικά ελαττώματα δωρεάν για εσάς κατά την περίοδο αυτήν. Ισχύουν οι προϋποθέσεις της εγγύησης Miele.