Long story short: 125 χρόνια ποιότητας

Γιορτάστε μαζί μας την επέτειο των 125 χρόνων και ανακαλύψτε την επετειακή συλλογή μας. Μοντέλα 125 Edition – με καινοτόμα χαρακτηριστικά, και δωρεάν εξαρτήματα. Και μοντέλα 125 Gala Edition – που προσφέρουν δωρεάν επέκταση εγγύησης 125 εβδομάδων, δωρεάν εξαρτήματα και καινοτόμα χαρακτηριστικά. 

Από το 1899 που σχεδιάσαμε και κατασκευάσαμε τον πρώτο μας διαχωριστή γάλακτος, η φιλοσοφία και οι πεποιθήσεις μας παραμένουν ίδιες: Immer Besser (Πάντα καλύτερα). Μέσω της ποιότητας και της καινοτομίας συνεχίζουμε να βελτιώνουμε το σπίτι σας και τη ζωή σας με μοναδικά σχέδια, εύχρηστες λειτουργίες και έξυπνες συσκευές.

 

Επετειακή συλλογή

Επωφεληθείτε από τις ειδικές προσφορές

 

 

125 Gala Edition: πολυτελείς συσκευές, περισσότερα προνόμια.

Οι πιο πολυτελείς συσκευές μας είναι τώρα διαθέσιμες με δωρεάν εξαρτήματα, καινοτόμα χαρακτηριστικά, και δωρεάν επέκταση εγγύησης 125 εβδομάδων*. Γιορτάστε μαζί μας και αποκτήστε συσκευές της επετειακής σειράς με μοναδικά οφέλη. 

 

 

Επετειακές προσφορές. Δωρεάν εξαρτήματα. Επέκταση εγγύησης 125 μηνών.

Ελάτε να γιορτάσουμε μαζί το συναρπαστικό ταξίδι των 125 χρόνων της Miele και επωφεληθείτε από εκπτωτικές τιμές και δωρεάν εξαρτήματα για επιλεγμένα προϊόντα. Για περιορισμένο χρονικό διάστημα μπορείτε επίσης να επωδεληθέιτε από την επέκταση εγγύησης 125 μηνών με μόνο 289 € – προσφέρεται αποκλειστικά από τη Miele και ισχύει μόνο για επιλεγμένα προϊόντα***, για αξιόπιστες, γρήγορες επισκευές ή αντικατάσταση συσκευής όταν αυτό απαιτείται.

 

 

Ανακαλύψτε τα Best Seller προϊόντα μας

Καινοτόμα χαρακτηριστικά. Κορυφαία ποιότητα. Immer Besser.

H 2861-1 B 125 Edition
Φούρνος
σε σχεδιασμό mix and match με λειτουργία AirFry, δικτύωση και PerfectClean.
Εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης 1 - 5 εργάσιμες ημέρες
Εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης 1 - 5 εργάσιμες ημέρες
1.099,00 €
Triflex HX2 125 Gala Edition
Ηλεκτρικές σκούπες με μπαταρία
Triflex HX2 με σχεδίαση 3 σε 1 για εξαιρετική ευελιξία
Εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης 1 - 5 εργάσιμες ημέρες
G 7131 SCi AD 125 Edition
Ημι-εντοιχιζόμενο πλυντήριο πιάτων
με αυτόματη δοσολόγηση χάρη στο AutoDos με ενσωματωμένο PowerDisk.
Εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης 1 - 5 εργάσιμες ημέρες
Boost CX 1 125 Gala Edition
Ηλεκτρικές σκούπες δαπέδου χωρίς σακούλα
για μέγιστη ισχύ εξαγωγής σε μικρό μέγεθος. 
Εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης 1 - 5 εργάσιμες ημέρες
  • Διατηρούμε το δικαίωμα να κάνουμε τεχνικές αλλαγές. Δεν φέρουμε ευθύνη για την ακρίβεια των παρεχόμενων πληροφοριών.

125 χρόνια...

 

 

 

Περισσότερες πληροφορίες

Νέα χαρακτηριστικά

Συνδεδεμένες συσκευές

Πιο εύκολα, κάθε μέρα

Νέα χαρακτηριστικά για περισσότερη άνεση και βιωσιμότητα.

Matt Black

125 Gala Edition σε Matt Black

Η υψηλή απόδοση συναντά το μοντέρνο σχεδιασμό. Επιλεγμένες συσκευές κουζίνας διατίθενται πλέον σε αποκλειστικό ματ μαύρο χρώμα με δωρεάν επέκταση εγγύησης 125 εβδομάδων.

 

 

Συχνές ερωτήσεις

Όλα όσα θα πρέπει να γνωρίζετε για την ενεργοποίηση της επέκτασης εγγύησης και την εφαρμογή Miele**. Κάντε κλικ εδώ για τον πλήρη κατάλογο των συχνών ερωτήσεων, και αναζητήστε την ενότητα «Όροι και Προϋποθέσεις» εδώ.

Η επέκταση εγγύησης 125 εβδομάδων είναι διαθέσιμη για επιλεγμένα προϊόντα με αφορμή τον εορτασμό των 125 χρόνων της Miele. Ενημερωθείτε για τις λεπτομέρειες που αφορούν τα μοντέλα 125 Gala Edition εδώ.

Πώς μπορώ να ενεργοποιήσω την επέκταση εγγύησης 125 εβδομάδων για τη συσκευή μου;

Βεβαιωθείτε ότι η συσκευή σας πληροί τις προϋποθέσεις για την επέκταση εγγύησης 125 εβδομάδων. Για να ενεργοποιήσετε την επέκταση εγγύησης 125 εβδομάδων θα πρέπει να συνδέσετε τη συσκευή σας στην εφαρμογή Miele**. Για ηλεκτρικές σκούπες και συσκευές KWT 7112 iG obsw/matt 125 Gala Edition αρκεί να καταχωρίσετε το προϊόν στην εφαρμογή Miele**.

Κάντε κλικ εδώ ή σαρώστε τον κωδικό QR για να κατεβάσετε ή να ανοίξετε την εφαρμογή Miele**. Ακολουθήστε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην εφαρμογή Miele** για να προσθέσετε τη νέα σας συσκευή Miele. Αυτομάτως θα σας ζητηθεί στη συνέχεια να ενεργοποιήσετε την επέκταση εγγύησης 125 εβδομάδων για τη συσκευή σας.

Κατεβάστε την εφαρμογή Miele** από το App Store ή το Google Play Store. Ανοίξτε την εφαρμογή και ακολουθήστε τις οδηγίες για να προσθέσετε τη συσκευή σας. Για τη διαδικασία σύζευξης βήμα προς βήμα, δείτε επίσης τα βίντεο για τη σύζευξη.

Η επιπρόσθετη εγγύηση τίθεται σε ισχύ αμέσως μετά τη λήξη της εγγύησης 2 ετών της Miele, παρατείνοντας την περίοδο ισχύος κατά 125 εβδομάδες. Επομένως, ο συνολικός χρόνος εγγύησης ανέρχεται σε 4 χρόνια και σχεδόν 5 μήνες.

Απολαύστε την ηρεμία σας αγοράζοντας μια προαιρετική επέκταση εγγύησης για συνολικά 125 μήνες* (10 χρόνια και 5 μήνες). Οι 125 μήνες καλύπτουν 10 χρόνια συν επιπλέον 5 μήνες, συμπεριλαμβανομένων των 2 ετών της εγγύησης Miele. Μπορείτε να αγοράσετε την επέκταση εγγύησης 125 μηνών online.

Για λεπτομέρειες κάντε κλικ εδώ.

Έχοντας πλέον 125 χρόνια εμπειρίας, βλέπουμε ξεκάθαρα ότι το μέλλον ανήκει στις έξυπνες οικιακές συσκευές. Και πέρα από τα πλεονεκτήματα που η εφαρμογή μας ήδη προσφέρει, στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να παρέχουμε λύσεις βιωσιμότητας, πέρα από τις ετικέτες ενεργειακής απόδοσης.

Αυτός είναι και ο λόγος που εισάγουμε συναρπαστικά νέα χαρακτηριστικά που είναι προσβάσιμα μέσω της εφαρμογής, όπως τον πίνακα εργαλείων κατανάλωσης, τις βιώσιμες συνταγές ή τις συμβουλές για οικολογία και αποθήκευση. Ρίξτε μια ματιά!

 

 

Λειτουργία βιωσιμότητας

Για απόλαυση με σεβασμό στο περιβάλλον

Βιώσιμη μαγειρική

 

Η «πράσινη» μαγειρική δεν σημαίνει απλά το μαγείρεμα λαχανικών στον ατμό. Γιορτάζουμε τα 125 χρόνια της Miele με ακόμη περισσότερες βιώσιμες συνταγές στην εφαρμογή Miele App**. Ανακαλύψτε πώς να μαγειρεύετε έξυπνα και οικολογικά με την εφαρμογή Miele**, εμπνευστείτε γευστικά και μάθετε πώς να μειώσετε τη σπατάλη φαγητού μέσα από τις συμβουλές μαγειρικής και αποθήκευσης που σας προτείνουμε.

 

Λειτουργία βιωσιμότητας

Παρακολουθήστε τη χρήση και την κατανάλωση των συσκευών σας

Πίνακας Εργαλείων Κατανάλωσης

 

Απολαύστε πλήρη διαφάνεια όσον αφορά την κατανάλωση ενέργειας και νερού, συνδέοντας το πλυντήριο ρούχων ή το πλυντήριο πιάτων σας στην εφαρμογή Miele App**. Η δυνατότητα παραγωγής ειδικά προσαρμοσμένων αναφορών με εξατομικευμένες πληροφορίες –μια λειτουργία ιδιαίτερα αγαπητή από τους πελάτες μας– πρόκειται να είναι διαθέσιμη στην εφαρμογή Miele** κατά τη διάρκεια του επετειακού έτους. Είστε πολυάσχολοι; Απλώς ρωτήστε την Alexa ή την Google για τα δεδομένα κατανάλωσης της συσκευής σας.

RemoteUpdate

Αυτοματισμός και άνεση

Πάντα ενημερωμένοι

 

Θέλετε οι συνδεδεμένες οικιακές συσκευές σας Miele να ενημερώνονται διαρκώς χωρίς εσείς να κουράζεστε; Κανένα πρόβλημα, χάρη στη λειτουργία RemoteUpdate. Οι διαθέσιμες ενημερώσεις λογισμικού για τις οικιακές συσκευές σας Miele απλώς κατεβαίνουν και εγκαθίστανται μόλις αυτό είναι δυνατόν. Λεπτομέρειες της ενημέρωσης είναι διαθέσιμες στην εφαρμογή Miele** ως πληροφορίες έκδοσης.
 

Με την εφαρμογή Miele**, μπορείτε να παρακολουθείτε τις συσκευές Miele ανά πάσα στιγμή. Για παράδειγμα, θέλετε να ελέγχετε το φαγητό την ώρα που μαγειρεύεται στον φούρνο ή να βλέπετε αν το πρόγραμμα πλύσης έχει τελειώσει; Η εφαρμογή σάς παρέχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες και είναι γρήγορη και εύχρηστη. Προσφέρει όμως και επιπλέον υπηρεσίες, όπως να κάνετε παραγγελίες για τα αγαπημένα σας αναλώσιμα και εξαρτήματα Miele με λίγα μόλις κλικ.

 

 

 

 

 

Σημειώσεις

*Οι προσφορές διαφοροποιούνται ανάλογα με το μοντέλο. Στη συσκευασία του προϊόντος σας θα βρείτε ένα κουπόνι για να αναζητήσετε το δωρεάν εξάρτημά σας ή/και την επέκταση εγγύησης. Απλώς σαρώστε τους κωδικούς QR πάνω στο κουπόνι και ακολουθήστε τις οδηγίες.Η επέκταση εγγύησης τίθεται σε ισχύ αμέσως μετά τη λήξη της εγγύησης 2 ετών της Miele, παρατείνοντας την περίοδο ισχύος κατά 125 εβδομάδες. Ισχύουν οι όροι και προϋποθέσεις της επέκτασης εγγύησης (miele.xy/125-terms). Η εγγύηση πρέπει να ενεργοποιηθεί μέσω της εφαρμογής Miele** εντός 30 ημερών από την αγορά της συσκευής. Επιλεγμένες black matt εντοιχιζόμενες συσκευές είναι διαθέσιμες από τον Ιούνιο του 2024.

**Διατίθεται για κινητή συσκευή (για τις ελάχιστες απαιτήσεις, ανατρέξτε στις πληροφορίες που παρέχονται στο app store). Επιπλέον ψηφιακή προσφορά από τη Miele & Cie. KG. Όλες οι έξυπνες εφαρμογές λειτουργούν με το σύστημα Miele@home. Το εύρος λειτουργιών εξαρτάται από το μοντέλο και τη χώρα.

***Οι 125 μήνες καλύπτουν 10 χρόνια συν επιπλέον 5 μήνες, συμπεριλαμβανομένων των 2 ετών της εγγύησης Miele. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ. Η επέκταση εγγύησης 125 μηνών δεν μπορεί να αγοραστεί με τις παρακάτω κατηγορίες προϊόντων: ηλεκτρικές σκούπες, καφετιέρες/CVA, MasterCool, φούρνοι Dialog, κουζίνες (ΗΠΑ).

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Για να ενημερώνεστε σχετικά με νέα προϊόντα και προωθητικές ενέργειες.