Προϊόντα καθαρισμού Miele

Με τα προϊόντα καθαρισμού της Miele, θα πετύχετε τα βέλτιστα αποτελέσματα – εύκολα και αξιόπιστα. Αυτά τα προϊόντα έχουν σχεδιαστεί και δοκιμαστεί στα εργαστήρια της Miele από κοινού με επιλεγμένους κορυφαίους προμηθευτές. Όλες οι συνθέσεις προσαρμόζονται ιδανικά στις συσκευές της Miele.

Απλά τέλεια φροντίδα ρούχων. Με τη Miele.

Για να έχετε πάντα τέλεια αποτελέσματα, είναι σημαντικό να χρησιμοποιείτε το σωστό απορρυπαντικό. Δεν παρέχουν όλα τα προϊόντα του εμπορίου τα ίδια αποτελέσματα σε όλα τα πλυντήρια ρούχων. Για τον λόγο αυτόν προσφέρουμε απορρυπαντικά Miele, ειδικά σχεδιασμένα για τα πλυντήρια ρούχων της Miele.

Απλά τέλειο πλύσιμο πιάτων. Με τη Miele.

Τα σύγχρονα προγράμματα πλυντηρίων πιάτων διαφέρουν σημαντικά μεταξύ των κατασκευαστών. Συνεπώς δεν παρέχουν όλα τα απορρυπαντικά του εμπορίου τα ίδια αποτελέσματα σε όλα τα πλυντήρια πιάτων. Για τον λόγο αυτόν, η Miele διαθέτει ειδικά απορρυπαντικά που είναι τέλεια εναρμονισμένα με τα πλυντήρια πιάτων της.

Φρεσκάδα από το στεγνωτήριό σας

Με τα στεγνωτήρια της Miele, μπορείτε τώρα να απολαμβάνετε ένα διακριτικό άρωμα με μεγάλη διάρκεια. Τα αρώματα της Miele αγκαλιάζουν τα ρούχα σας κατά το στέγνωμα με το αγαπημένο προσωπικό σας άρωμα.

Κορυφαία φροντίδα για πολλά έτη αξιοπιστίας.

Οι οικιακές συσκευές της Miele διακρίνονται από την άριστη ποιότητα, την υψηλή λειτουργικότητα και τον διαχρονικό τους σχεδιασμό. Χρησιμοποιώντας τα προϊόντα φροντίδας της Miele, εξασφαλίζετε την άψογη κατάσταση και εμφάνιση των πολύτιμων συσκευών σας Miele για μεγάλο χρονικό διάστημα.

UltraPhase – Σχεδιασμένο για να πετυχαίνετε πάντα τα καλύτερα αποτελέσματα

Το UltraPhase έχει σχεδιαστεί με σκοπό να γίνει το πιο αποτελεσματικό αλλά και πιο αποδοτικό απορρυπαντικό ρούχων που έχει ποτέ υπάρξει. Σας βοηθάει να εξοικονομείτε απορρυπαντικό, πετυχαίνει τα βέλτιστα αποτελέσματα πλύσης χρησιμοποιώντας λιγότερο νερό και ηλεκτρικό ρεύμα, ενώ παράλληλα αυξάνει τη διάρκεια ζωής των ρούχων σας.

PowerDisk – Ένα αυτόματο απορρυπαντικό πλυντηρίου πιάτων υψηλής αποτελεσματικότητας

Δοσομετρώντας αυτόματα τη σωστή ποσότητα απορρυπαντικού ακριβώς τη σωστή στιγμή, το PowerDisk εξασφαλίζει ότι θα ξεκλειδώσετε τις πραγματικές δυνατότητες του πλυντηρίου πιάτων σας AutoDos. Μόλις τοποθετηθεί, αναλαμβάνει αυτό, προσφέροντάς σας απλούστατα την ευκαιρία να απολαμβάνετε μια εξαιρετικά αποτελεσματική και φιλική προς το περιβάλλον εμπειρία πλυντηρίου πιάτων.

Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας