Ηλεκτρικές Συσκευές Κουζίνας

Ανακαλύψτε τις οικιακές συσκευές Miele

Όλες οι συσκευές Miele σχεδιάζονται για να έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής με στόχο τη βιωσιμότητα μέσω της αποδοτικότητας και των καινοτόμων χαρακτηριστικών, ενώ προσδίδουν στην κουζίνα σας διαχρονική εμφάνιση.

Φούρνοι Miele

Εντοιχιζόμενοι φούρνοι που τοποθετούνται ανεξάρτητα από τις εστίες για μεγαλύτερη ευελιξία στην εγκατάσταση, φούρνοι ατμού κατάλληλοι για νόστιμα υγιεινά γεύματα και αυτόνομοι φούρνοι μικροκυμάτων ή συνδυαστικοί φούρνοι που προσφέρουν συνδυασμένες τεχνικές μαγειρέματος. Στη Miele θα βρείτε φούρνο για κάθε τύπο κουζίνας και σεφ.

Φούρνοι

Εστίες Miele

Σχεδιασμένες για ανεξάρτητη εγκατάσταση ή με τρόπο που να ταιριάζουν τέλεια με τα υπάρχοντα στοιχεία. Οι επαγωγικές, ηλεκτρικές εστίες, εστίες αερίου και πάγκου ταιριάζουν απόλυτα με το προσωπικό σας γούστο και τις ανάγκες σας.

Ψυγεία και καταψύκτες Miele

Ανακαλύψτε τις ανέσεις ενός σύγχρονου ψυγείου, καταψύκτη ή συντηρητή. Ανεξάρτητα από τον τύπο και το μοντέλο, οι συσκευές μας διατίθενται με διάφορες έξυπνες καινοτομίες: σταθερή θερμοκρασία και υγρασία σε κάθε επίπεδο, δεν απαιτείται απόψυξη, αθόρυβη και οικονομική λειτουργία και πολλά άλλα.

Ψυγεία και καταψύκτες

Πλυντήρια πιάτων Miele

Η σειρά των πλυντηρίων πιάτων μας έχει σχεδιαστεί ώστε να επιτρέπει την τοποθέτηση κάτω από υπάρχοντα πάγκο, την ανεξάρτητη τοποθέτηση με δικό τους πάγκο, την ημι-εντοιχιζόμενη τοποθέτηση, ώστε να συνδυάζονται απόλυτα με τα έπιπλα της κουζίνας, ή την εντοιχιζόμενη και κρυφή τοποθέτηση για μια μινιμαλιστική εμφάνιση. Υπάρχει ένα για κάθε κουζίνα ανάλογα με τη διάταξή της.

Πλυντήρια πιάτων

Καφετιέρες Miele

Για τέλειο, αρωματικό καφέ με το άγγιγμα ενός πλήκτρου. Με δυνατότητες, όπως αθόρυβη άλεση κόκκων, τέλειο αφρόγαλα και εξατομικευμένες ρυθμίσεις ανά φλιτζάνι. Θα βρείτε κομψά ανεξάρτητα μοντέλα ή εντοιχιζόμενα για να τα συνδυάσετε τέλεια με τις υπάρχουσες συσκευές.

Ανεξάρτητες καφετιέρες

Εντοιχιζόμενες καφετιέρες

Έχετε ήδη μια συσκευή Miele;

Τα γνήσια εξαρτήματά μας προσφέρουν την ίδια υψηλή ποιότητα με τις συσκευές μας και εγγυώνται την απόλυτη συμβατότητα.

Εξαρτήματα μαγειρικής

Εξαρτήματα πλυντηρίου πιάτων

Εξαρτήματα ψυγείου και καταψύκτη

Εξαρτήματα καφετιέρας

Εμπειρία Κουζίνας Miele

Εξερευνήστε την προέλευση του αξιοσημείωτου

Σημαντικοί λόγοι για να επιλέξετε συσκευές Miele

Κατασκευασμένα για μεγάλη διάρκεια ζωής

Τα προϊόντα μας είναι φτιαγμένα για να αντέχουν πολύ περισσότερο από οτιδήποτε μπορεί να προκληθεί από την καθημερινή ρουτίνα, όπως αποδεικνύεται από τις μεθόδους δοκιμών που εφαρμόζουμε. Οτιδήποτε μπορείτε να σκεφτείτε, μάλλον το έχουμε δοκιμάσει.

*Για περισσότερες πληροφορίες: miele.com/20years

Immer Besser, από το 1899

Από την αρχή, η Miele τοποθετεί την ποιότητα στην υψηλότερη θέση, γι' αυτό και με αυτοπεποίθηση και υπερηφάνεια εγγυόμαστε για ολόκληρη τη σειρά των προϊόντων μας. Επειδή τα προϊόντα υψηλής ποιότητας απαιτούν λιγότερη συντήρηση και έχουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.