• Δωρεάν παράδοση για παραγγελίες άνω των 30 ευρώ

Εστίες

Ηλεκτρική ή αερίου; Η επιλογή της εστίας είναι δική σας. Είτε επιλέξετε παραδοσιακό μοντέλο ή μοντέρνα παραλλαγή με επαγωγή, οι εστίες μας διατίθενται σε πολλά μεγέθη για να ταιριάζουν σε μεγάλες ή μικρές κουζίνες. Χάρη στην ευκολία χρήσης που προσφέρουν οι εστίες μας – π.χ. την ευέλικτη ζώνη μαγειρέματος – μπορείτε να απολαύσετε τόσο τη διαδικασία του μαγειρέματος όσο και το αποτέλεσμα.

Επαγωγικές εστίες

Η νέα τάση ονομάζεται «Επαγωγική εστία»! Ο πιο αποτελεσματικός τρόπος κατανάλωσης ενέργειας! Η πιο ασφαλής σχεδίαση ζώνης μαγειρέματος! Αν δεν υπάρχει σκεύος σε μια ζώνη με αναμμένη εστία, η παροχή ενέργειας διακόπτεται αμέσως. Συνδυάζεται ιδανικά με μαγειρικά σκεύη κατάλληλα για επαγωγικές εστίες, τα οποία διοχετεύουν την ενέργεια με απόλυτα αποτελεσματικό τρόπο.

Ηλεκτρικές εστίες

Δοκιμασμένες και ελεγμένες: οι ηλεκτρικές εστίες είναι η παραδοσιακή επιλογή. Τα θερμαντικά στοιχεία κάτω από το κεραμικό γυαλί θερμαίνουν τη ζώνη μαγειρέματος, η οποία γίνεται κόκκινη όταν είναι ενεργοποιημένη. Ο χειρισμός των εστιών γίνεται μέσω των στοιχείων χειρισμού στην κουζίνα ή με τα δικά τους στοιχεία χειρισμού.

SmartLine

Χρησιμοποιήστε τις μαζί με άλλες συσκευές ή αυτόνομα. Η σειρά SmartLine αποτελείται από δομικές μονάδες: Επιλέξτε και συνδυάστε τις όπως επιθυμείτε ή απλώς προσθέστε τις σε μια βασική επαγωγική εστία. Ο απορροφητήρας πάγκου μπορεί επίσης να συνδυαστεί ελεύθερα με άλλα στοιχεία. Η κομψή υαλοκεραμική επιφάνεια με τα πλήκτρα αφής προσδίδει όμορφη εμφάνιση. Διατίθεται με διάφορους τύπους θέρμανσης.

Εστίες αερίου

Πρέπει να είναι αληθινό. Και αυθεντικό. Το μαγείρεμα με αέριο δεν είναι μόνο μια ιδιαίτερη εμπειρία, αλλά και μια επαγγελματική λύση. Οι φλόγες αερίου μπορούν να προσαρμοστούν σε οποιοδήποτε επίπεδο και παρέχουν πλήρη ισχύ μόλις ενεργοποιηθούν. Έτσι, μπορείτε να αφοσιωθείτε στο μαγείρεμα αμέσως.

ProLine

Πόσες ζώνες μαγειρέματος θέλετε; Θέλετε ενσωματωμένο γκριλ ή φριτέζα; Η σειρά ProLine προσφέρει επαγγελματικές, εξατομικευμένες λύσεις για κάθε σας ανάγκη. Μπορείτε να συνδυάσετε τις ανοξείδωτες μονάδες με κουμπιά ελέγχου όπως θέλετε. Διατίθενται εστίες ηλεκτρικές, επαγωγικές ή αερίου: όποια και αν επιλέξετε, καλύπτει σίγουρα όλες τις ανάγκες σας.

Επαγωγικές εστίες με ενσωματωμένη απορρόφηση υδρατμών

Μια εντελώς νέα πρόταση: Ενσωματωμένη απορρόφηση υδρατμών για «αόρατο» απορροφητήρα. Η ενσωμάτωση στην εστία αποτελεί ιδανική λύση για κουζίνες σε χώρους ψηλοτάβανους, με κεκλιμένες οροφές ή νησίδες κουζίνας. Εσείς απολαμβάνετε τα πλεονεκτήματα μιας επαγωγικής εστίας: ελάχιστη ενεργειακή απώλεια και μέγιστη ασφάλεια. Συνδυάστε τη χρήση με επαγωγικά σκεύη για μέγιστη απόδοση.

    • Διατηρούμε το δικαίωμα πραγματοποίησης τεχνικών αλλαγών. Δεν φέρουμε ευθύνη για την ακρίβεια των παρεχόμενων πληροφοριών.