• Δωρεάν παράδοση για παραγγελίες άνω των 30 ευρώ

SmartLine

Χρησιμοποιήστε τις μαζί με άλλες συσκευές ή αυτόνομα. Η σειρά SmartLine αποτελείται από δομικές μονάδες: Επιλέξτε και συνδυάστε τις όπως επιθυμείτε ή απλώς προσθέστε τις σε μια βασική επαγωγική εστία. Ο απορροφητήρας πάγκου μπορεί επίσης να συνδυαστεί ελεύθερα με άλλα στοιχεία. Η κομψή υαλοκεραμική επιφάνεια με τα πλήκτρα αφής προσδίδει όμορφη εμφάνιση. Διατίθεται με διάφορους τύπους θέρμανσης.

Μαγειρέψτε όπως θέλετε με πλήρη ελευθερία

Η σωστή συσκευή για κάθε στυλ

Η φιλόδοξη μαγειρική απαιτεί επαγγελματική τεχνολογία. Για τον σκοπό αυτόν, η Miele προσφέρει διάφορες εξειδικευμένες συσκευές όπως το Tepan Yaki, το επαγωγικό wok και πολλά άλλα. Ανακαλύψτε ένα νέο επίπεδο απόλαυσης!

Μεταβείτε στα προϊόντα

Εμφάνιση περισσότερων

Κλείσιμο

Κομψός σχεδιασμός, τέλεια συνδυαζόμενες επιλογές

Η επιλογή είναι δική σας!

Τα νέα στοιχεία Miele SmartLine βασίζονται σε κεραμικό γυαλί και είναι ιδιαίτερα κομψά. Η υψηλή ποιότητα και ο απλός σχεδιασμός χαρακτηρίζουν όλες τις συσκευές και έχουν μια θέση σε κάθε κουζίνα.

Μεταβείτε στα προϊόντα

Εμφάνιση περισσότερων

Κλείσιμο

Απορροφητήρας πάγκου SmartLine, εύκολου συνδυασμού

Ευελιξία και ποιότητα που ξεχωρίζουν

Ο επιτραπέζιος απορροφητήρας Miele τραβάει τα βλέμματα. Διακρίνεται για την προσεκτικά σχεδιασμένη τεχνολογία, την επιπλέον ευκολία και τη δυνατότητα εύκολης ενσωμάτωσης σε οποιαδήποτε κουζίνα.

Μεταβείτε στα προϊόντα

Εμφάνιση περισσότερων

Κλείσιμο

    • Διατηρούμε το δικαίωμα πραγματοποίησης τεχνικών αλλαγών. Δεν φέρουμε ευθύνη για την ακρίβεια των παρεχόμενων πληροφοριών.