• Δωρεάν παράδοση για παραγγελίες άνω των 30 ευρώ

Κομψός σχεδιασμός, τέλεια συνδυαζόμενες επιλογές

Η επιλογή είναι δική σας!

SmartSelect

Άμεση και έξυπνη επιλογή των επιπέδων ισχύος. Κάθε ζώνη μαγειρέματος διαθέτει αριθμητική οθόνη με κίτρινο φωτισμό φόντου. Έτσι, η οθόνη είναι ευανάγνωστη από κάθε οπτική γωνία. Η διάρκεια ρυθμίζεται επίσης εύκολα με ξεχωριστά ρυθμιζόμενο χρονόμετρο και απενεργοποίηση ασφαλείας.

Μεταλλικοί διακόπτες

Οι εντυπωσιακοί μεταλλικοί διακόπτες δημιουργούν αντίθεση με τον κομψό σχεδιασμό των στοιχείων αερίου SmartLine. Δίνουν επαγγελματική εντύπωση και παράλληλα είναι εύχρηστοι και πρακτικοί.

Ευέλικτη εγκατάσταση

Οι συσκευές Miele SmartLine είναι συνώνυμο του στυλ και της άνεσης. Κάθε συσκευή λειτουργεί ανεξάρτητα από τις άλλες, όλες όμως έχουν κοινά στοιχεία στην εμφάνιση. Τοποθετημένες η μία δίπλα στην άλλη, αποτελούν ένα ομοιόμορφο και κομψό σύνολο. Χωνευτές ή τοποθετημένες στην επιφάνεια αναδεικνύουν τον σχεδιασμό υψηλής ποιότητας της κουζίνας σας!

Συνδυάζεται με τις κλασσικές επαγωγικές εστίες

Επιλέγοντας το σωστό βάθος συσκευής και τα στοιχεία ελέγχου SmartSelect μπορείτε τώρα να συνδυάσετε τα στοιχεία ελέγχου SmartLine με την κλασσική επαγωγική εστία πλάτους 60 cm. Έχετε έτσι στη διάθεσή σας απεριόριστες επιλογές συνδυασμού και μοναδική ευελιξία.

Τα χαρακτηριστικά εξαρτώνται από το μοντέλο. Οι εικόνες αποτελούν μόνο παραδείγματα και εξυπηρετούν επεξηγηματικούς σκοπούς

    • Διατηρούμε το δικαίωμα πραγματοποίησης τεχνικών αλλαγών. Δεν φέρουμε ευθύνη για την ακρίβεια των παρεχόμενων πληροφοριών.