• Δωρεάν παράδοση για παραγγελίες άνω των 30 ευρώ

Επιτοίχιοι απορροφητήρες και απορροφητήρες οροφής

Η Miele προσφέρει διάφορα τυπικά σχέδια απορροφητήρων που σας παρέχουν ελευθερία επιλογών σε στυλ και λειτουργικότητα για την κουζίνα σας. Διαθέτουν λιτό σχεδιασμό που ξεχωρίζει, και άριστη κατασκευή. Επιτοίχιοι ή επάνω από νησίδα κουζίνας, αυτοί οι απορροφητήρες είναι σίγουρο ότι θα τραβήξουν όλα τα βλέμματα.

Απορροφητήρες τοίχου και νησίδας

Το επίκεντρο της κουζίνας σας

Η Miele προσφέρει δύο διαφορετικούς σχεδιασμούς για αυτόν τον τύπο απορροφητήρα: Αυτοί οι απορροφητήρες Miele διαθέτουν ξεκάθαρες, εμφανείς γραμμές και τέλεια επεξεργασία. Είτε εγκατασταθούν σε τοίχο είτε πάνω από νησίδα, αυτοί οι απορροφητήρες τραβούν πάντα την προσοχή.

Μεταβείτε στα προϊόντα

Εμφάνιση περισσότερων

Κλείσιμο

Πλάτη συσκευών

Πόσο πλάτος πρέπει να έχει ο απορροφητήρας;

Πόσο πλάτος πρέπει να έχει ο απορροφητήρας; Αυτό εξαρτάται κυρίως από το πλάτος της εστίας, αλλά και από το μέγεθος της κουζίνας σας. Είναι σημαντικό ο απορροφητήρας να είναι ελαφρώς πιο πλατύς από την εστία που βρίσκεται κάτω του. Μόνο τότε μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι θα απορροφώνται όλοι οι υδρατμοί και ότι ο απορροφητήρας σας θα αξιοποιείται στο έπακρο. Αν δεν υπάρχει αρκετός χώρος, ο απορροφητήρας θα πρέπει να έχει τουλάχιστον ίδιο πλάτος με την εστία.

Μεταβείτε στα προϊόντα

Εμφάνιση περισσότερων

Κλείσιμο

Οι έξυπνοι διακόπτες κάνουν το μαγείρεμα εύκολο 

Έξυπνος χειρισμός των απορροφητήρων Miele

Προσφέρουμε διάφορα συστήματα λειτουργίας, ώστε να ελέγχετε τον απορροφητήρα Miele εύκολα και γρήγορα κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος. Καθένα από αυτά είναι εύκολο στη χρήση και θα σας κερδίσει με την κομψή του εμφάνιση. Ανάλογα με το μοντέλο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Con@ctivity και την εφαρμογή Miele με όλα τα συστήματα λειτουργίας.

Μεταβείτε στα προϊόντα

Εμφάνιση περισσότερων

Κλείσιμο

Τρόποι λειτουργίας

Η σωστή λειτουργία για κάθε διαρρύθμιση

Η έξυπνη τεχνολογία διασφαλίζει άριστο κλίμα στον χώρο - σε κάθε διαρρύθμιση κουζίνας.

Μεταβείτε στα προϊόντα

Εμφάνιση περισσότερων

Κλείσιμο

Aura 4.0 Ambient 

Κομψό και με έξυπνα χειριστήρια 

Με τον Aura 4.0 Ambient, εξασφαλίζετε ένα ευχάριστο μικροκλίμα στην κουζίνα και το σαλόνι. Με τον εκπληκτικό σχεδιασμό του δημιουργεί μια μοναδική ατμόσφαιρα. 

Μεταβείτε στα προϊόντα

Εμφάνιση περισσότερων

Κλείσιμο

Συστήματα φίλτρου Miele για λειτουργία ανακύκλωσης

Καθαρότερος αέρας χάρη στα φίλτρα ενεργού άνθρακα 

Οι απορροφητήρες ανακύκλωσης της Miele είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικοί στην εξάλειψη οσμών. Αυτό εξασφαλίζεται με τη χρήση ενός ειδικού φίλτρου άνθρακα που απορροφά τις οσμές αξιόπιστα. Ο καθαρός αέρας επιστρέφεται πίσω στην κουζίνα. Αυτή η διαδικασία είναι πολύ αποδοτική ενεργειακά, μια και σε αντίθεση με τη λειτουργία εξαγωγής δεν υπάρχει απώλεια θερμότητας. Για την εξάλειψη των οσμών, η Miele παρέχει διάφορα φίλτρα άνθρακα που εξασφαλίζουν καθαρό αέρα κατά το μαγείρεμα. Η επιλογή των φίλτρων εξαρτάται από το μοντέλο.

Μεταβείτε στα προϊόντα

Εμφάνιση περισσότερων

Κλείσιμο

Κινητοί απορροφητήρες Miele

Η ιδανική θέση για κάθε τύπο εργασίας

Άριστη εργονομία, πολύ αποδοτική εξαγωγή και τέλεια ενσωμάτωση στην κουζίνα - τεχνολογία από τη Miele. Απλά εκθαμβωτικός.

Μεταβείτε στα προϊόντα

Εμφάνιση περισσότερων

Κλείσιμο

    • Διατηρούμε το δικαίωμα πραγματοποίησης τεχνικών αλλαγών. Δεν φέρουμε ευθύνη για την ακρίβεια των παρεχόμενων πληροφοριών.