• Δωρεάν παράδοση για παραγγελίες άνω των 30 ευρώ

Απορροφητήρες τοίχου και νησίδας

Το επίκεντρο της κουζίνας σας

Απορροφητήρες οροφής

Σχεδιάζετε μια σύγχρονη νησίδα μαγειρέματος; Η επιστέγαση της κουζίνας σας θα πρέπει να είναι ένας απορροφητήρας οροφής από τη Miele. Θα τραβά σε μόνιμη βάση την προσοχή, στο επίκεντρο της κουζίνας σας. Σχεδιάστε το δημιουργικό σας κέντρο μαγειρικής με σαφή περιγράμματα και ξεχωριστές σχεδιαστικές λεπτομέρειες. Η Miele σας προσφέρει σχέδια υψηλής ποιότητας, ακόμα και για τις μεγαλύτερες απαιτήσεις. 

Επιτοίχιοι απορροφητήρες

Κάντε το χώρο όπου μαγειρεύετε το επίκεντρο της κουζίνας σας: οι επιτοίχιοι απορροφητήρες μπορούν να τοποθετηθούν ανάμεσα σε δύο ντουλάπια ή - για να ξεχωρίζουν - να τοποθετηθούν μόνοι τους. Οι επιτοίχιοι απορροφητήρες Miele διαθέτουν ξεκάθαρες, εμφανείς γραμμές και τέλεια επεξεργασία. Ξεχωρίστε με μινιμαλιστικό σχεδιασμό από ανοξείδωτο ή συνδυάζοντας ανοξείδωτο και γυαλί. Με ίσιο ή τοξωτό γυάλινο θόλο: Οι επιτοίχιοι απορροφητήρες και απορροφητήρες οροφής της Miele βελτιώνουν κάθε κουζίνα από άποψη λειτουργικότητας και αισθητικής. 

Τα χαρακτηριστικά εξαρτώνται από το μοντέλο. Οι εικόνες αποτελούν μόνο παραδείγματα και εξυπηρετούν επεξηγηματικούς σκοπούς

    • Διατηρούμε το δικαίωμα πραγματοποίησης τεχνικών αλλαγών. Δεν φέρουμε ευθύνη για την ακρίβεια των παρεχόμενων πληροφοριών.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας