• Δωρεάν παράδοση για παραγγελίες άνω των 30 ευρώ

Συστήματα φίλτρου Miele για λειτουργία ανακύκλωσης

Καθαρότερος αέρας χάρη στα φίλτρα ενεργού άνθρακα 

Φίλτρο Active AirClean 

Για να εξαφανίσετε τις οσμές με έναν απορροφητήρα ανακύκλωσης της Miele, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα φίλτρο ενεργού άνθρακα. Αυτό το αναλώσιμο φίλτρο πρέπει να αντικαθίσταται τακτικά. 

Φίλτρο AirClean μεγάλης διάρκειας

Χάρη στο φίλτρο ενεργού άνθρακα με δυνατότητα αναγέννησης, οι οσμές εξουδετερώνονται αποτελεσματικά μέσα στον φούρνο. Εναλλακτικά, αυτά τα φίλτρα άνθρακα μπορούν να αγοραστούν ως πρόσθετα εξαρτήματα για διάφορους απορροφητήρες τοίχου, νησίδας και εντοιχιζόμενους. 

Φίλτρο Sensitive AirClean 

Το φίλτρο Sensitive AirClean της Miele εξαφανίζει χωρίς κόπο τις οσμές κατά το μαγείρεμα διατηρώντας παράλληλα τη βέλτιστη ατμόσφαιρα στον χώρο. Το φίλτρο διαθέτει πρόσθετο φλις. Αυτό φιλτράρει αποτελεσματικά τη λεπτή σκόνη, όπως σπόρια, γύρη ή βακτήρια, και μειώνει την ποσότητα της λεπτής σκόνης (PM 2,5) κατά 50% – ελεγμένο σύμφωνα με το πρότυπο ISO 16890. 

Τα χαρακτηριστικά εξαρτώνται από το μοντέλο. Οι εικόνες αποτελούν μόνο παραδείγματα και εξυπηρετούν επεξηγηματικούς σκοπούς

    • Διατηρούμε το δικαίωμα πραγματοποίησης τεχνικών αλλαγών. Δεν φέρουμε ευθύνη για την ακρίβεια των παρεχόμενων πληροφοριών.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας