Τι τύπου συσκευή θα θέλατε;

Ανεξάρτητα πλυντήρια πιάτων
Τα ανεξάρτητα πλυντήρια πιάτων έχουν ένα καπάκι ανθεκτικό στη φθορά που χρησιμεύει ως πάγκος εργασίας. Η συσκευή δεν είναι εντοιχιζόμενη και έτσι οι ιδιοκτήτες μπορούν να τη μεταφέρουν, αν μετακομίσουν, και να την εγκαταστήσουν στη νέα κουζίνα.
Εντοιχιζόμενα πλυντήρια πιάτων
Ιδανικά για την αντικατάσταση συσκευής σε υπάρχουσα κουζίνα. Η συσκευή μπορεί να τοποθετηθεί κάτω από πάγκο εργασίας. Τα εντοιχιζόμενα πλυντήρια πιάτων διατίθενται σε φωτεινό λευκό, καφέ Αβάνας, μαύρο οψιδιανού ή ανοξείδωτο ατσάλι CleanSteel.
Ημι-εντοιχιζόμενα πλυντήρια πιάτων
Η πρόσοψη της συσκευής μπορεί να ταιριάξει με τα ντουλάπια της εντοιχιζόμενης κουζίνας σας, για ομοιόμορφο σχεδιασμό στην κουζίνα σας. Εναλλακτικά, προσφέρεται επίσης η δυνατότητα ανοξείδωτων προσόψεων με φινίρισμα CleanSteel.
Πλήρως εντοιχιζόμενα πλυντήρια πιάτων
Ολόκληρη η πρόσοψη της συσκευής κρύβεται είτε πίσω από μια πρόσοψη επίπλου κουζίνας είτε πίσω από μια ανοξείδωτη πρόσοψη της Miele με φινίρισμα CleanSteel. Έτσι η συσκευή μπορεί να ενσωματωθεί απολύτως στον σχεδιασμό της κουζίνας σας.
Πλυντήρια πιάτων χωρίς λαβή με Knock2open
Αγγίξτε δύο φορές το μπροστινό μέρος της συσκευής και η πόρτα του πλυντηρίου θα ανοίξει αυτόματα χωρίς να χρειάζεται λαβή.
Εγκατάσταση στο ύψος των ματιών
Γέμισμα του πλυντηρίου χωρίς να χρειάζεται να σκύβετε: Η εγκατάσταση όλων των εντοιχιζόμενων πλυντηρίων πιάτων της Miele γίνεται σε εργονομικό ύψος.
Αριθμοί ως παραδείγματα που δείχνουν τα οφέλη του προϊόντος