• Δωρεάν παράδοση για παραγγελίες άνω των 30 ευρώ

Πλυντήρια πιάτων

Η Miele προσφέρει τέσσερις διαφορετικούς τύπους πλυντηρίων πιάτων για μεγάλη ευκολία και άψογη σχεδιαστική αρμονία στην κουζίνα σας.

Ημι-εντοιχιζόμενα πλυντήρια πιάτων

Η πρόσοψη της συσκευής μπορεί να ταιριάξει με τα ντουλάπια της εντοιχιζόμενης κουζίνας σας, για ομοιόμορφο σχεδιασμό στην κουζίνα σας. Εναλλακτικά, προσφέρεται επίσης η δυνατότητα ανοξείδωτων προσόψεων με φινίρισμα CleanSteel.

Πλήρως εντοιχιζόμενα πλυντήρια πιάτων

Ολόκληρη η πρόσοψη της συσκευής κρύβεται είτε πίσω από μια ταιριαστή πρόσοψη επίπλου είτε πίσω από μια πρόσοψη CleanSteel της Miele. Έτσι η συσκευή μπορεί να ενσωματωθεί απολύτως στην αισθητική της κουζίνας σας. Τα πλυντήρια πιάτων της Miele με λειτουργία Knock2open ενσωματώνονται τέλεια σε σχεδίαση κουζίνας χωρίς λαβές.

Ανεξάρτητα πλυντήρια πιάτων

Τα ανεξάρτητα πλυντήρια πιάτων έχουν ένα καπάκι ανθεκτικό στη φθορά που χρησιμεύει ως πάγκος εργασίας. Η συσκευή δεν είναι εντοιχιζόμενη και έτσι οι ιδιοκτήτες μπορούν να τη μεταφέρουν, αν μετακομίσουν, και να την εγκαταστήσουν στη νέα κουζίνα.

    • Διατηρούμε το δικαίωμα πραγματοποίησης τεχνικών αλλαγών. Δεν φέρουμε ευθύνη για την ακρίβεια των παρεχόμενων πληροφοριών.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας