Ποιο σύστημα φρεσκάδας προτιμάτε;

Τα φρέσκα τρόφιμα είναι η βάση για μια υγιεινή ζωή. Τα φρούτα και τα λαχανικά θα πρέπει να καταναλώνονται τόσο τραγανά και φρέσκα, όσο όταν αγοράστηκαν. Έχετε όμως χρόνο να αγοράζετε φρέσκα υλικά καθημερινά; Εκτός από την ποιότητα των τροφίμων τη στιγμή της αγοράς, σημαντικό ρόλο παίζουν και οι σωστές συνθήκες αποθήκευσης. Από τις συνθήκες αποθήκευσης εξαρτάται πόσο φρέσκα, νόστιμα και υγιεινά εξακολουθούν να είναι τα τρόφιμα κατά την προετοιμασία για κατανάλωση. Η λύση βρίσκεται στα PerfectFresh Pro, PerfectFresh, MasterFresh και DailyFresh.
PerfectFresh Pro
Τα τρόφιμα παραμένουν φρέσκα για πενταπλάσιο χρονικό διάστημα. Στο αυτόματα ελεγχόμενο εύρος θερμοκρασίας μεταξύ 0 °C και +3 °C το κρέας, το ψάρι και πολλά γαλακτοκομικά παραμένουν φρέσκα για τριπλάσιο χρονικό διάστημα. Τα φρούτα και τα λαχανικά διατηρούνται φρέσκα για πενταπλάσιο χρονικό διάστημα χάρη στα βελτιστοποιημένα στοιχεία ελέγχου υγρασίας στο συρτάρι. Επιπλέον, οι ενσωματωμένες LED παρέχουν τέλειες ενδείξεις για τα αποθηκευμένα τρόφιμα. Το PerfectFresh Pro είναι επομένως η καλύτερη επιλογή Miele για την αποθήκευση φρέσκων τροφίμων.
Με το PerfectFresh τα τρόφιμα παραμένουν φρέσκα για τριπλάσιο χρόνο. Το εύρος θερμοκρασίας από 0 °C έως +3 °C παρέχει τις ιδανικές συνθήκες για σημαντικά μεγαλύτερη διάρκεια ζωής του κρέατος, των ψαρικών και πολλών γαλακτοκομικών προϊόντων. Τα φρούτα και τα λαχανικά αποθηκεύονται στον χώρο ελεγχόμενης υγρασίας σε ιδανικές συνθήκες με ιδανική θερμοκρασία και υψηλό επίπεδο υγρασίας. Οι βιταμίνες, η γεύση και η υφή διατηρούνται για μεγάλο χρονικό διάστημα – η φρεσκάδα είναι αισθητή.
Το συρτάρι μεγάλης χωρητικότητας στο τμήμα συντήρησης διαθέτει χώρο για πολλά τρόφιμα. Το ρυθμιζόμενο άνοιγμα του συρταριού διασφαλίζει την αποτελεσματική διατήρηση της υγρασίας. Έτσι τα φρούτα και τα λαχανικά διατηρούνται φρέσκα και τραγανά για σημαντικά περισσότερο χρόνο.
Αριθμοί ως παραδείγματα που δείχνουν τα οφέλη του προϊόντος