• Δωρεάν παράδοση για παραγγελίες άνω των 30 ευρώ

Συσκευές ψύξης

Ένας χώρος για κάθε τύπο φαγητού: τα ψυγεία Miele έχουν ιδιαίτερα χαρακτηριστικά για τη συντήρηση, την ψύξη ή την αποθήκευση τροφίμων στις ιδανικές συνθήκες. Είτε επιλέξετε μια εντοιχιζόμενη είτε μια ανεξάρτητη συσκευή ή ένα προϊόν από την κορυφαία σειρά, είναι στο χέρι σας. Ανεξάρτητα από την επιλογή σας, τα ψυγεία Miele κάνουν πιο εύκολο τον υγιεινό και μοντέρνο τρόπο ζωής.

Ανεξάρτητα ψυγεία

Οι ανεξάρτητες συσκευές ψύξης παρέχουν τις ιδανικές συνθήκες για τη συντήρηση των τροφίμων για όσο το δυνατόν περισσότερο. Παράλληλα, έχουν εντυπωσιακό σχεδιασμό και μπορούν να τοποθετηθούν οπουδήποτε στην κουζίνα σας.

Ανεξάρτητοι ψυγειοκαταψύκτες

Οι ανεξάρτητοι ψυγειοκαταψύκτες μας είναι η ιδανική λύση για βέλτιστη ψύξη και κατάψυξη σε μια συσκευή. Μπορούν να τοποθετηθούν και σε άλλους χώρους: ως ανεξάρτητες συσκευές, μπορούν να τοποθετηθούν οπουδήποτε στην κουζίνα για βέλτιστο οπτικό αποτέλεσμα.

Ανεξάρτητοι καταψύκτες

Με τους καταψύκτες Miele, η κατάψυξη δεν είναι μόνο γρήγορη και ασφαλής, αλλά και εξαιρετικά εύκολη. Δεν χρειάζεται να κρύβετε αυτές τις ανεξάρτητες συσκευές. Το αντίθετο μάλιστα: χάρη στον κομψό σχεδιασμό τους είναι το επίκεντρο της κουζίνας σας.

Εντοιχιζόμενα ψυγεία

Η διασφάλιση της άριστης συντήρησης τροφίμων είναι εύκολη υπόθεση για τις συσκευές ψύξης μας. Μπορούν επίσης να τοποθετηθούν με προσαρμοσμένη πρόσοψη, ώστε να ταιριάζουν απόλυτα με τον ξεχωριστό σχεδιασμό της κουζίνας σας.

Εντοιχιζόμενοι ψυγειοκαταψύκτες

Ο τέλειος συνδυασμός: ψύξη και κατάψυξη σε μια συσκευή. Οι συσκευές μας για κάθε χρήση προσαρμόζονται: μπορούν να τοποθετηθούν με προσαρμοσμένη πρόσοψη, ώστε να ταιριάζουν απόλυτα με τον σχεδιασμό της κουζίνας σας.

Εντοιχιζόμενοι καταψύκτες

Μέγιστη ασφάλεια, μέγιστη άνεση: οι καταψύκτες Miele σάς επιτρέπουν να καταψύξετε τρόφιμα εύκολα και με ασφάλεια. Η συσκευή μπορεί να τοποθετηθεί με προσαρμοσμένη πρόσοψη επίπλου, ώστε να ταιριάζει απόλυτα με τον σχεδιασμό της κουζίνας σας.

MasterCool

Συναρπαστικές εξελίξεις: με τη μεγάλη χωρητικότητα των εντοιχιζόμενων συσκευών MasterCool, η Miele θέτει νέα πρότυπα. Με τον συνεχή σχεδιασμό υψηλής ποιότητας, τις απρόσμενες καινοτομίες και την απαράμιλλη άνεση, αυτές οι συσκευές λειτουργούν σε άνευ προηγουμένου επίπεδο. Ρίξτε μια ματιά στη μεγάλη ποικιλία συσκευών – από ψυγεία έως συντηρητές κρασιών – και δημιουργήστε τον δικό σας συνδυασμό.

    • Διατηρούμε το δικαίωμα πραγματοποίησης τεχνικών αλλαγών. Δεν φέρουμε ευθύνη για την ακρίβεια των παρεχόμενων πληροφοριών.