• Δωρεάν παράδοση για παραγγελίες άνω των 30 ευρώ

Θερμοθάλαμοι σφράγισης κενού

Οι τέλειες συνθήκες για αποθήκευση και προετοιμασία τροφίμων για μαγείρεμα sous-vide. Ο νέος θερμοθάλαμος σφράγισης κενού επιτρέπει εντυπωσιακή γκάμα εφαρμογών. Τι καλύτερο από το να μπορείτε να ετοιμάζετε με ευκολία γεύματα που περιέχουν όλα όσα υπόσχονται οι ιλουστρασιόν εικόνες σε ένα βιβλίο μαγειρικής;

Ο έξυπνος θάλαμος σφράγισης κενού

Διατήρηση καλής γεύσης

Ο νέος θάλαμος σφράγισης κενού της Miele προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία πιθανών εφαρμογών: με τη σφράγιση σε κενό μπορείτε να διατηρήσετε την ποιότητα του φαγητού σας, να το κάνετε να κρατήσει περισσότερο ή να το ετοιμάσετε για μαγείρεμα sous-vide. Είναι μια απλή και εύκολη διαδικασία: συσκευάστε το φαγητό σε πλαστικό, αφαιρέστε τον αέρα και στη συνέχεια δημιουργήστε μια αεροστεγή σφράγιση. Για παράδειγμα, μπορείτε εύκολα να σφραγίσετε σε κενό περισσεύματα και να τα ψύξετε – τα θρεπτικά συστατικά, η γεύση και οι βιταμίνες διατηρούνται πολύ περισσότερο από τη συμβατική ψύξη. Επίσης, η σφράγιση σε κενό αποτρέπει τα εγκαύματα καταψύκτη. Επίσης έχετε αρκετό χώρο στην κατάψυξή σας. Μπορείτε επίσης να σφραγίσετε σε κενό υγρά, όπως σούπες, χωρίς κανένα πρόβλημα. Χωρίστε τα σε μερίδες, αποθηκεύστε τα και ετοιμάστε τα για τέλειο γαστρονομικό αποτέλεσμα – όλα με μία μόνο συσκευή.

Μεταβείτε στα προϊόντα

Εμφάνιση περισσότερων

Κλείσιμο

Sous vide – ήπιο μαγείρεμα σε κενό αέρα

Ήπιο μαγείρεμα για μέγιστη απόλαυση

Ο όρος «sous vide» είναι γαλλικός και σημαίνει «σε κενό αέρα». Με τη μέθοδο αυτή, το φαγητό μαγειρεύεται σε διαρκώς σταθερή χαμηλή θερμοκρασία, σε αεροστεγή συσκευασία στον φούρνο ατμού. Αυτή η ήπια μέθοδος συνιστάται θερμά για το μαγείρεμα κρέατος, ψαριού, λαχανικών ή φρούτων, επειδή η χαμηλή θέρμανση και η μεγαλύτερη διάρκεια μαγειρέματος διατηρούν τα σημαντικά θρεπτικά συστατικά και τις γεύσεις.

Μεταβείτε στα προϊόντα

Εμφάνιση περισσότερων

Κλείσιμο

Χρώματα 

Άψογος σχεδιασμός για κάθε γούστο

Μεταβείτε στα προϊόντα

Εμφάνιση περισσότερων

Κλείσιμο

    • Διατηρούμε το δικαίωμα πραγματοποίησης τεχνικών αλλαγών. Δεν φέρουμε ευθύνη για την ακρίβεια των παρεχόμενων πληροφοριών.