• Δωρεάν παράδοση για παραγγελίες άνω των 30 ευρώ

Sous vide – ήπιο μαγείρεμα σε κενό αέρα

Ήπιο μαγείρεμα για μέγιστη απόλαυση

Για εκπληκτική γεύση 

Ασυναγώνιστη γεύση: η μέθοδος μαγειρέματος sous-vide εγγυάται τέλεια γαστρονομικά αποτελέσματα. Ένα μεγάλο πλεονέκτημα αυτής της μεθόδου είναι ότι το φαγητό μαγειρεύεται απόλυτα ομοιόμορφα με στόχο να φτάσει σε μια συγκεκριμένη θερμοκρασία στο κέντρο. Με αυτόν τον τρόπο, η επιφάνεια του φαγητού δεν μαγειρεύεται περισσότερο από ό,τι χρειάζεται. Καθώς τα αρώματα δεν μπορούν να κάνουν αντίδραση με το οξυγόνο, το φαγητό διατηρεί τη γεύση, τις βιταμίνες και τα θρεπτικά συσταστικά του. Επιπλέον, οι απώλειες στο μαγείρεμα μειώνονται σημαντικά σε σχέση με τις συμβατικές μεθόδους μαγειρέματος, επειδή η υγρασία παραμένει μέσα στο φαγητό. Σφραγίστε το φαγητό σας σε κενό μαζί με μπαχαρικά ή μαρινάδα πριν το μαγείρεμα sous-vide για μια έντονη γευστική εμπειρία. Τα αποτελέσματα από το μαγείρεμα είναι κάθε φορά τα ίδια. 

Το πιο μαλακό κρέας 

Μαλακό και γευστικό – με τη μέθοδο sous-vide το μοσχάρι, το χοιρινό ή τα πουλερικά μαγειρεύονται σε σταθερά χαμηλή θερμοκρασία και γίνονται εξαιρετικά ζουμερά και μαλακά. Το κρεάς μαλακώνει αλλά οι ζωμοί του δεν διαφεύγουν. Επίσης, είναι αδύνατον να παραψήσετε το φαγητό. Και εάν θέλετε τη μυρωδιά του ψησίματος; Κανένα πρόβλημα: απλά μαγειρέψτε το φαγητό στην εστία είτε πριν τη σφράγιση σε κενό είτε πριν το μαγείρεμα sous-vide. Με αυτόν τον τρόπο, μαγειρεύεται τέλεια μέσα και έξω. 

Τα χαρακτηριστικά εξαρτώνται από το μοντέλο. Οι εικόνες αποτελούν μόνο παραδείγματα και εξυπηρετούν επεξηγηματικούς σκοπούς

    • Διατηρούμε το δικαίωμα πραγματοποίησης τεχνικών αλλαγών. Δεν φέρουμε ευθύνη για την ακρίβεια των παρεχόμενων πληροφοριών.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας