• Δωρεάν παράδοση για παραγγελίες άνω των 30 ευρώ

Ο έξυπνος θάλαμος σφράγισης κενού

Διατήρηση καλής γεύσης

Πλήρης απόλαυση και φυσική γεύση 

 Το φαγητό είναι πιο νόστιμο όταν είναι φρέσκο. Έχετε όμως χρόνο να αγοράζετε φρέσκα υλικά καθημερινά; Και τι κάνετε με τα φαγητά που απομένουν; Με τον θάλαμο σφράγισης κενού της Miele, μπορείτε να αυξήσετε τον χρόνο συντήρησης του φαγητού σας. Η αφαίρεση του αέρα και του οξυγόνου διατηρεί την ποιότητα του φαγητού – είτε αυτό είναι κρέας, φρούτο ή λαχανικά – ακόμα πιο αποτελεσματικά από τη συμβατική αποθήκευση, π.χ. σε πλαστικά δοχεία ή ελεύθερα μέσα στο ψυγείο. Η σφράγιση κενού είναι επίσης ιδανική για να χωρίζετε το φαγητό σε μερίδες ή να το ψύχεται.

Πρακτική βοήθεια για την καθημερινότητα 

Ο νέος θάλαμος σφράγισης κενού από τη Miele χρησιμεύει σε όλα τα είδη εφαρμογών, είτε φτιάχνετε μερίδες, αποθηκεύετε, μαρινάρετε ή προετοιμάζετε φαγητό για μαγείρεμα sous-vide. Με τη σφράγιση φαγητού σε κενό – είτε είναι φρέσκο είτε μαγειρεμένο – μπορείτε να αποθηκεύσετε το φαγητό για μεγαλύτερο διάστημα και οι γεύσεις διατηρούνται πιο αποτελεσματικά. Δεν είναι μόνο το καθημερινό φαγητό κατάλληλο για σφράγιση σε κενό – αυτή η ήπια μέθοδος μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί και για πιο ιδιαίτερα πιάτα. 

Τα χαρακτηριστικά εξαρτώνται από το μοντέλο. Οι εικόνες αποτελούν μόνο παραδείγματα και εξυπηρετούν επεξηγηματικούς σκοπούς

    • Διατηρούμε το δικαίωμα πραγματοποίησης τεχνικών αλλαγών. Δεν φέρουμε ευθύνη για την ακρίβεια των παρεχόμενων πληροφοριών.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας