• Δωρεάν παράδοση για παραγγελίες άνω των 30 ευρώ

Φούρνοι ατμού

Ο φούρνος ατμού εξασφαλίζει ότι όλα τα γεύματα ετοιμάζονται με υγιεινό τρόπο. Είναι λογικό το μαγείρεμα στον ατμό να γίνεται όλο και πιο δημοφιλές. Το φαγητό μαγειρεύεται ιδιαίτερα ήπια στον ατμό. Ο καυτός ατμός ρέει απευθείας επάνω στο φαγητό και το μαγειρεύει, περιβάλλοντάς το από παντού. Το φυσικό άρωμα του φαγητού γίνεται πιο έντονο και το χρώμα και οι βιταμίνες διατηρούνται.

Μαγείρεμα στον ατμό με τη Miele

Απόλαυση χωρίς όρια

Προσθέστε ένα πολυεργαλείο στην κουζίνα σας: είτε θέλετε να φτιάξετε μεμονωμένα συνοδευτικά πιάτα ή πλήρη μενού σε μια διαδικασία μαγειρέματος, ο φούρνος ατμού Miele θα κάνει πάντα το μαγείρεμα πιο εύκολο για εσάς – απόλυτα προσαρμοσμένος στις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας. Επομένως, είναι ο τέλειος συνεργάτης για τον φούρνο και τις εστίες σας.

Μεταβείτε στα προϊόντα

Εμφάνιση περισσότερων

Κλείσιμο

Μαγείρεμα στον ατμό για πιο θρεπτικό φαγητό

Το όφελος για την υγεία σας

Η υγιεινή διατροφή συμβάλλει στη φυσική σας κατάσταση: ο φούρνος ατμού Miele είναι μια εξαιρετικά ήπια και υγιεινή επιλογή για το μαγείρεμα του φαγητού σας. Το μαγείρεμα σε ατμό διατηρεί την έντονη και φυσική γεύση των πιάτων σας, καθώς και τις πολύτιμες βιταμίνες, τα μέταλλα και τα ιχνοστοιχεία. Αυτό έχει αποδειχθεί σε δοκιμές και μπορείτε να το γευτείτε σε κάθε γεύμα. Επιστημονικές μελέτες δείχνουν τα καθαρά οφέλη του μαγειρέματος στον ατμό σε σχέση με τις συμβατικές μεθόδους: τα πιάτα που έχουν μαγειρευτεί σε ατμό περιέχουν έως 50% περισσότερες βιταμίνες – για υγιεινή διατροφή, πλούσια σε θρεπτικά συστατικά.

Μεταβείτε στα προϊόντα

Εμφάνιση περισσότερων

Κλείσιμο

Τεχνολογία ατμού

Πρωτοποριακή και εξελιγμένη λειτουργία

Σε αντίθεση με άλλα συστήματα, οι συσκευές μας παράγουν ατμό εκτός του θαλάμου φούρνου, λειτουργία που έχει σημαντικά πλεονεκτήματα για τη διαδικασία μαγειρέματος: ιδανική ποσότητα ατμού, βέλτιστη μέτρηση και διατήρηση θερμοκρασίας, χρόνοι μαγειρέματος ανεξαρτήτως ποσότητας και γρήγορη θέρμανση. Έτσι εξοικονομείτε χρόνο και το μαγείρεμα γίνεται εξαιρετικά εύκολο. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας μαγειρέματος, ο θάλαμος φούρνου γεμίζει με ατμό και το οξυγόνο εξαφανίζεται – ώστε το φαγητό να έχει ένα ομοιόμορφο και τέλειο οπτικό αποτέλεσμα, ενώ έχει διατηρήσει τη φυσική του γεύση. Επιπλέον, επειδή δεν συσσωρεύονται άλατα στον θάλαμο μαγειρέματος, ο καθαρισμός γίνεται γρήγορα και εύκολα.

Μεταβείτε στα προϊόντα

Εμφάνιση περισσότερων

Κλείσιμο

Σχεδιασμός 

Το καλό γευστικό αποτ. ξεκινάει από τον σχεδιασμό 

Μεταβείτε στα προϊόντα

Εμφάνιση περισσότερων

Κλείσιμο

Χρώματα 

Άψογος σχεδιασμός για κάθε γούστο

Μεταβείτε στα προϊόντα

Εμφάνιση περισσότερων

Κλείσιμο

Ευελιξία 

Για να ταιριάζει με όλες τις γεύσεις 

Μεταβείτε στα προϊόντα

Εμφάνιση περισσότερων

Κλείσιμο

    • Διατηρούμε το δικαίωμα πραγματοποίησης τεχνικών αλλαγών. Δεν φέρουμε ευθύνη για την ακρίβεια των παρεχόμενων πληροφοριών.