• Δωρεάν παράδοση για παραγγελίες άνω των 30 ευρώ

Τεχνολογία ατμού

Πρωτοποριακή και εξελιγμένη λειτουργία

DualSteam

Η παραγωγή ατμού έχει περάσει σε άλλο επίπεδο, η Miele εξοπλίζει όλους τους φούρνους ατμού ύψους 45 cm με τη νέα τεχνολογία DualSteam. Χάρη στην ισχυρή γεννήτρια ατμού (3,3 kW), ο θάλαμος φούρνου θερμαίνεται αμέσως, ώστε να μην χρειάζεται να περιμένετε πολύ για να βάλετε το φαγητό σας. Η ειδική διάταξη και η ευθυγράμμιση των ακροφυσίων DualSteam διασφαλίζουν ότι ο ατμός εισρέει στον θάλαμο φούρνου με υψηλή ταχύτητα και γεμίζει τα δοχεία μαγειρέματος ιδιαίτερα γρήγορα και ομοιόμορφα, ώστε το φαγητό σας να μαγειρευτεί ομοιόμορφα για τέλεια αποτελέσματα.

MonoSteam

Η βέλτιστη τεχνολογία για μικρότερους θαλάμους φούρνου: το MonoSteamέχει σχεδιαστεί ειδικά για να ικανοποιεί τις απαιτήσεις των φούρνων ατμού πάγκου με εξοικονόμηση χώρου και να προσφέρει πεντανόστιμα πιάτα, κάθε φορά. Η γεννήτρια ατμού βρίσκεται μέσα στο δοχείο νερού και ο ατμός συμπυκνώνεται μέσα στον θάλαμο φούρνου γρήγορα από μια είσοδο ατμού. Αυτή η τεχνολογία εγγυάται τέλεια μαγειρεμένα γεύματα από τις μικρού μεγέθους συσκευές μας. 

PowerSteam

Η πρωτότυπη τεχνολογία ατμού συνεχίζει να αριστεύει, ακόμα και μετά από 35 χρόνια, μέσω της δυνατότητάς της να παράγει ατμό γρήγορα. Η συσκευή θερμαίνεται απίστευτα γρήγορα χάρη στην ισχυρή γεννήτρια ατμού 5,0 kW. Επιπλέον, με το μαγείρεμα με πίεση σε θερμοκρασία έως 120°C επιτυγχάνονται οι συντομότεροι δυνατοί χρόνοι μαγειρέματος σε φούρνο ατμού. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μαγειρεύονται τα γεύματα ομοιόμορφα και με επαγγελματικό τρόπο πολύ γρήγορα.

Τα χαρακτηριστικά εξαρτώνται από το μοντέλο. Οι εικόνες αποτελούν μόνο παραδείγματα και εξυπηρετούν επεξηγηματικούς σκοπούς

    • Διατηρούμε το δικαίωμα πραγματοποίησης τεχνικών αλλαγών. Δεν φέρουμε ευθύνη για την ακρίβεια των παρεχόμενων πληροφοριών.