• Δωρεάν παράδοση για παραγγελίες άνω των 30 ευρώ

Ευελιξία 

Για να ταιριάζει με όλες τις γεύσεις 

Πανοραμικός σχεδιασμός 

Όλα σε μία σειρά. Η οριζόντια διάταξη στο επίπεδο των ματιών σας προσφέρει τον καλύτερο έλεγχο όλων των συσκευών σας και εξασφαλίζει άνετη πρόσβαση. Αισθητικά ελκυστική: η κομψή σειρά στον σχεδιασμό της κουζίνας σας. 

Σχεδιασμός σε σχήμα Τ

Ανοιχτό στα πάντα. Χρειάζεστε περισσότερο χώρο; Πέντε συσκευές μπορούν να τοποθετηθούν συμμετρικά σε σχήμα Τ. Έτσι, έχετε πολύ χώρο στο πλάι και πάνω από τις συσκευές για τα ντουλάπια της κουζίνας σας. 

Σχεδιασμός πύργου 

Άψογη κάθετη διάταξη. Συμβατικός φούρνος, φούρνος ατμού ή συνδυαστική συσκευή: ο κατακόρυφος σχεδιασμός προσφέρει μια αποτελεσματική διαρρύθμιση των συσκευών σας και εξασφαλίζει την εύκολη χρήση.

Σχεδιασμός CubiQ

Ένας συγκεντρωτικός συνδυασμός. Παρέχει τον καλύτερο έλεγχο: η διάταξη σε τετράγωνο συγκεντρώνει το πάθος σας για τη μαγειρική σε ένα σημείο – και διασφαλίζει ότι ο χειρισμός των συσκευών σας γίνεται στο κατάλληλο ύψος. 

Τα χαρακτηριστικά εξαρτώνται από το μοντέλο. Οι εικόνες αποτελούν μόνο παραδείγματα και εξυπηρετούν επεξηγηματικούς σκοπούς

    • Διατηρούμε το δικαίωμα πραγματοποίησης τεχνικών αλλαγών. Δεν φέρουμε ευθύνη για την ακρίβεια των παρεχόμενων πληροφοριών.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας