• Δωρεάν παράδοση για παραγγελίες άνω των 30 ευρώ

Απορροφητήρες

Αναντικατάστατος: Ο απορροφητήρας είναι ένα βασικό εξάρτημα της κουζίνας σας, καθώς διασφαλίζει καλή ποιότητα αέρα και φιλτράρει το λίπος και τις οσμές. Επιπλέον, έχει όμορφη εμφάνιση – με τη μεγάλη γκάμα σχεδίων και μοντέλων που διατίθενται, είστε βέβαιοι ότι θα βρείτε τον σωστό ανάλογα με τις ανάγκες και την κουζίνα σας.

Επιτοίχιοι απορροφητήρες και απορροφητήρες οροφής

Η Miele προσφέρει διάφορα τυπικά σχέδια απορροφητήρων που σας παρέχουν ελευθερία επιλογών σε στυλ και λειτουργικότητα για την κουζίνα σας. Διαθέτουν λιτό σχεδιασμό που ξεχωρίζει, και άριστη κατασκευή. Επιτοίχιοι ή επάνω από νησίδα κουζίνας, αυτοί οι απορροφητήρες είναι σίγουρο ότι θα τραβήξουν όλα τα βλέμματα.

Απορροφητήρες οροφής

Οι απορροφητήρες οροφής Miele είναι κατάλληλοι για διακριτική τοποθέτηση πάνω από επιφάνειες μαγειρέματος. Είναι ιδανικοί για κουζίνες με πάσο, καθώς προσφέρουν ανεμπόδιστη θέα στο σαλόνι.

Εντοιχιζόμενοι απορροφητήρες

Οι λεπτοί, ελεύθεροι και συρταρωτοί απορροφητήρες Miele είναι κατάλληλοι για κλασική τοποθέτηση μέσα στα ντουλάπια της κουζίνας και κάτω από αυτά. Οι απορροφητήρες προσφέρουν απόλυτη σχεδιαστική ελευθερία. Είναι ιδανικοί για προσαρμοσμένες λύσεις, για παράδειγμα, τοποθέτηση σε καμινάδα από τούβλο που είναι χαρακτηριστικό των κουζινών ρουστίκ.

Όρθια συστήματα εξαέρωσης

Ο απορροφητήρας πάγκου Miele ενσωματώνεται στον πάγκο εργασίας, είναι σχεδόν αόρατος και δεν εμποδίζει την ορατότητα. Εφόσον απαιτείται, μπορεί να επεκταθεί αυτόματα πέραν του ντουλαπιού και στην τέλεια θέση εξαγωγής. Οι διαφορές στο ύψος της οροφής ή στις κεκλιμένες οροφές δεν αποτελούν πλέον πρόβλημα.

    • Διατηρούμε το δικαίωμα πραγματοποίησης τεχνικών αλλαγών. Δεν φέρουμε ευθύνη για την ακρίβεια των παρεχόμενων πληροφοριών.