• Δωρεάν παράδοση για παραγγελίες άνω των 30 ευρώ

Εντοιχιζόμενοι απορροφητήρες

Οι λεπτοί, ελεύθεροι και συρταρωτοί απορροφητήρες Miele είναι κατάλληλοι για κλασική τοποθέτηση μέσα στα ντουλάπια της κουζίνας και κάτω από αυτά. Οι απορροφητήρες προσφέρουν απόλυτη σχεδιαστική ελευθερία. Είναι ιδανικοί για προσαρμοσμένες λύσεις, για παράδειγμα, τοποθέτηση σε καμινάδα από τούβλο που είναι χαρακτηριστικό των κουζινών ρουστίκ.

Εντοιχιζόμενοι απορροφητήρες

Η σωστή λύση για κάθε τύπο εγκατάστασης

Οι εντοιχιζόμενοι απορροφητήρες Miele περιλαμβάνουν απορροφητήρες λεπτούς, ελεύθερους, εξαγωγής και συρταρωτούς. Οι απορροφητήρες αυτής της κατηγορίας είναι κατάλληλοι για τοποθέτηση κάτω από ντουλάπι ή μέσα σε ντουλάπι και προσφέρονται με λειτουργία ανακύκλωσης αέρα ή εξαγωγής.

Μεταβείτε στα προϊόντα

Εμφάνιση περισσότερων

Κλείσιμο

Πλάτη συσκευών

Πόσο πλάτος πρέπει να έχει ο απορροφητήρας;

Πόσο πλάτος πρέπει να έχει ο απορροφητήρας; Αυτό εξαρτάται κυρίως από το πλάτος της εστίας, αλλά και από το μέγεθος της κουζίνας σας. Είναι σημαντικό ο απορροφητήρας να είναι ελαφρώς πιο πλατύς από την εστία που βρίσκεται κάτω του. Μόνο τότε μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι θα απορροφώνται όλοι οι υδρατμοί και ότι ο απορροφητήρας σας θα αξιοποιείται στο έπακρο. Αν δεν υπάρχει αρκετός χώρος, ο απορροφητήρας θα πρέπει να έχει τουλάχιστον ίδιο πλάτος με την εστία.

Μεταβείτε στα προϊόντα

Εμφάνιση περισσότερων

Κλείσιμο

Τρόποι λειτουργίας

Η σωστή λειτουργία για κάθε διαρρύθμιση

Η έξυπνη τεχνολογία διασφαλίζει άριστο κλίμα στον χώρο - σε κάθε διαρρύθμιση κουζίνας.

Μεταβείτε στα προϊόντα

Εμφάνιση περισσότερων

Κλείσιμο

Κινητοί απορροφητήρες Miele

Η ιδανική θέση για κάθε τύπο εργασίας

Άριστη εργονομία, πολύ αποδοτική εξαγωγή και τέλεια ενσωμάτωση στην κουζίνα - τεχνολογία από τη Miele. Απλά εκθαμβωτικός.

Μεταβείτε στα προϊόντα

Εμφάνιση περισσότερων

Κλείσιμο

    • Διατηρούμε το δικαίωμα πραγματοποίησης τεχνικών αλλαγών. Δεν φέρουμε ευθύνη για την ακρίβεια των παρεχόμενων πληροφοριών.