• Δωρεάν παράδοση για παραγγελίες άνω των 30 ευρώ

Τεχνολογία επαγγελματικών πλυντηρίων

Στόχος της Miele Professional είναι η μέγιστη απλούστευση της καθημερινής φροντίδας του ιματισμού. Για αυτό αναπτύξαμε πρωτοποριακές και πρακτικές λύσεις, όπως ο πατενταρισμένος κυψελωτός κάδος της Miele και το σύστημα στεγνώματος PerfectDry . Η καινοτομία και η ποιότητα Miele αντικατοπτρίζονται στο «εταιρικό ρητό» μας Immer Besser (Πάντα καλύτερα), εδώ και περισσότερα από 100 χρόνια.

Επαγγελματικά πλυντήρια ρούχων

Πρωτοποριακά και στιβαρά επαγγελματικά συστήματα, καθώς και προγράμματα με ειδικές εφαρμογές για απαιτήσεις που υπερβαίνουν αυτές ενός νοικοκυριού. Οι πολύ σύντομοι χρόνοι εκτέλεσης προγραμμάτων εγγυώνται ταχύτατη διεκπεραίωση.

Επαγγελματικά στεγνωτήρια

Τα επαγγελματικά στεγνωτήρια αποτελούν την τέλεια λύση για επαγγελματικές απαιτήσεις που υπερβαίνουν αυτές ενός νοικοκυριού. Εξαιρετικά σύντομη διάρκεια προγραμμάτων και κορυφαίο επίπεδο φροντίδας ιματισμού για ταχύτατη διεκπεραίωση.

Επαγγελματικά σιδερωτήρια

Τα επαγγελματικά σιδερωτήρια Miele συνδυάζονται τέλεια με όλα τα μηχανήματα που χρησιμοποιούνται στη διαδικασία πλύσης. Είναι συνώνυμο των πρωτοποριακών χαρακτηριστικών, της υπεύθυνης χρήσης φυσικών πόρων και της τέλειας εργονομίας και αξιοπιστίας που προσφέρεται από μια κορυφαία εταιρεία.

Επαγγελματικά συστήματα σιδερώματος με ατμό 

Το σιδέρωμα γίνεται απόλαυση: Το σύστημα σιδερώματος με ατμό από τη Miele χαρίζει τέλειο φινίρισμα στα ρούχα.

    • Διατηρούμε το δικαίωμα πραγματοποίησης τεχνικών αλλαγών. Δεν φέρουμε ευθύνη για την ακρίβεια των παρεχόμενων πληροφοριών.