• Δωρεάν παράδοση για παραγγελίες άνω των 30 ευρώ

Επαγγελματικά σιδερωτήρια

Τα επαγγελματικά σιδερωτήρια Miele συνδυάζονται τέλεια με όλα τα μηχανήματα που χρησιμοποιούνται στη διαδικασία πλύσης. Είναι συνώνυμο των πρωτοποριακών χαρακτηριστικών, της υπεύθυνης χρήσης φυσικών πόρων και της τέλειας εργονομίας και αξιοπιστίας που προσφέρεται από μια κορυφαία εταιρεία.

Στιβαρό και ανθεκτικό

Ποιότητα στην οποία μπορείτε να βασίζεστε

Η κούραση της καθημερινότητας απαιτεί προϊόντα στα οποία μπορείτε να βασίζεστε πάντα, 100%. Για να εγγυηθούμε αυτή την αξιοπιστία, όλα τα προϊόντα Miele Professional υπόκεινται σε εξαντλητικούς ελέγχους ποιότητας και εξαιρετικά αυστηρή τελική επιθεώρηση.

Μεταβείτε στα προϊόντα

Ασφάλεια λειτουργίας

Συμμορφώνεται με την οδηγία για τα μηχανήματα

Η ευρωπαϊκή οδηγία για τα μηχανήματα (2006/42/EΚ) καθορίζει ευρείς κανονισμούς ασφαλείας για τις επαγγελματικές συσκευές. Στόχος της νομοθεσίας είναι η προστασία των χειριστών μηχανημάτων κατά την καθημερινή τους εργασία. Όλα τα μηχανήματα Miele Professional συμμορφώνονται πλήρως με τις απαιτήσεις αυτής της σημαντικής οδηγίας.

Μεταβείτε στα προϊόντα

Πρακτικές λύσεις

Η σωστή επιλογή για κάθε απαίτηση

Διαφορετικές απαιτήσεις για τη φροντίδα των ρούχων απαιτούν ειδικές λύσεις για να επιτευχθεί το καλύτερο αποτέλεσμα. Μοντέρνα διασύνδεση χρήστη, προσωπικά προγράμματα και καινοτόμα μηχανήματα έχουν ως αποτέλεσμα την εξοικονόμηση χρόνου και την αποφυγή λαθών. Η Miele Professional προσφέρει ειδικές λύσεις για κάθε πελάτη σε ξενοδοχεία, εστιατόρια, μονάδες φροντίδας ηλικιωμένων, κλινικές, συνεργεία καθαρισμού, καθαριστήρια, κατοικίες, φοιτητικές εστίες και πολλά άλλα μέρη. Όλα τα πλυντήρια ρούχων, στεγνωτήρια και σιδερωτήρια μπορούν να συντονιστούν τέλεια μεταξύ τους σε επίπεδο απόδοσης και χωρητικότητας – για ολοκληρωμένα και τέλεια αποτελέσματα.

Μεταβείτε στα προϊόντα
    • Διατηρούμε το δικαίωμα πραγματοποίησης τεχνικών αλλαγών. Δεν φέρουμε ευθύνη για την ακρίβεια των παρεχόμενων πληροφοριών.