• Δωρεάν παράδοση για παραγγελίες άνω των 30 ευρώ

Ηλεκτρικές σκούπες

Με ή χωρίς σακούλα – ή προτιμάτε τη σκούπα ρομπότ; Το μοντέλο που είναι κατάλληλο για σας εξαρτάται από τους χώρους σας και τις προσωπικές σας προτιμήσεις. Ανακαλύψτε τώρα τη σειρά οικιακών συσκευών φροντίδας δαπέδου μας.

Ασύρματες ηλεκτρικές σκούπες στικ

Οι ασύρματες ηλεκτρικές σκούπες στικ μπορούν να ενεργοποιηθούν σε χρόνο μηδέν. Παρέχουν μέγιστη ευελιξία, καθώς δεν χρειάζεται να είναι συνδεδεμένες στην πρίζα. Χάρη στην αντικαταστάσιμη μπαταρία μπορείτε να καθαρίσετε ακόμα και μεγάλες επιφάνειες μεμιάς.

Κυλινδρικές ηλεκτρικές σκούπες δαπέδου με σακούλα

Οι κυλινδρικές ηλεκτρικές σκούπες με σακούλα συνδυάζουν εξαιρετική απόδοση καθαρισμού με μοναδική άνεση χρήσης και άριστη ποιότητα Miele. Εξασφαλίζουν επίσης εξαιρετική υγιεινή, καθώς κατά την αλλαγή της σακούλας δεν διαφεύγει ούτε κόκκος σκόνης.

Ηλεκτρικές σκούπες δαπέδου χωρίς σακούλα

Η υγιεινή έχει σημασία, πάντα! Κυλινδρικές ηλεκτρικές σκούπες δαπέδου χωρίς σακούλα για κορυφαίο επίπεδο υγιεινής χάρη στο πρωτοποριακό σύστημα διαχωρισμού σκόνης. Μοναδική άνεση για τον χρήστη και εξαιρετικές επιδόσεις καθαρισμού. Κορυφαία ποιότητα που συνδυάζεται με οικονομία: φίλτρα εξαερισμού που δεν χρειάζονται συντήρηση.

Ηλεκτρικές σκούπες ρομπότ

Οι σκούπες ρομπότ κάνουν τη ζωή σας πιο εύκολη καθαρίζοντας το σπίτι σας εντελώς αυτόματα. Είναι ακριβείς και αξιόπιστες: ο συνδυασμός καμερών, αισθητήρων, ηλεκτρονικών και λογισμικού εξασφαλίζει ότι μπορείτε να τις εμπιστευτείτε απόλυτα.

    • Διατηρούμε το δικαίωμα πραγματοποίησης τεχνικών αλλαγών. Δεν φέρουμε ευθύνη για την ακρίβεια των παρεχόμενων πληροφοριών.