• Δωρεάν παράδοση για παραγγελίες άνω των 30 ευρώ

Ασύρματες ηλεκτρικές σκούπες στικ

Οι ασύρματες ηλεκτρικές σκούπες στικ μπορούν να ενεργοποιηθούν σε χρόνο μηδέν. Παρέχουν μέγιστη ευελιξία, καθώς δεν χρειάζεται να είναι συνδεδεμένες στην πρίζα. Χάρη στην αντικαταστάσιμη μπαταρία μπορείτε να καθαρίσετε ακόμα και μεγάλες επιφάνειες μεμιάς.

Το εκπληκτικό σύστημα διαμόρφωσης της ηλεκτρικής σκούπας Triflex HX1 και HX2 της Miele προσαρμόζεται για να ανταποκρίνεται άψογα στις ανάγκες σας. Έτσι, μπορείτε να απολαμβάνετε απόλυτη ευελιξία κατά το σκούπισμα. 

Μεταβείτε στα προϊόντα

Η μπαταρία ιόντων λιθίου της Miele Triflex είναι εξοπλισμένη με επτά κυψέλες υψηλής απόδοσης για ισχύ και αξιοπιστία. Δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τη Varta – τον ειδικό στην τεχνολογία μπαταριών. 

Μεταβείτε στα προϊόντα

Η πιο ισχυρή ηλεκτρική σκούπα της Miele*

Η ηλεκτρική σκούπα Triflex HX2 της Miele σημειώνει εξαιρετικά αποτελέσματα καθαρισμού με τον συνδυασμό του μοτέρ Digital Efficiency και της τεχνολογίας Vortex. 

Μεταβείτε στα προϊόντα

Εμφάνιση περισσότερων

Κλείσιμο

Έξυπνη συσκευή μεγάλου πλάτους με δυνατό φωτισμό

Η ηλεκτρική βούρτσα μεγάλου πλάτους καθαρίζει μεγαλύτερη επιφάνεια σε λιγότερο χρόνο με τη βέλτιστη απόδοση.

Μεταβείτε στα προϊόντα

Εμφάνιση περισσότερων

Κλείσιμο

    • 1.Απόδοση καθαρισμού σε σύγκριση με την κυλινδρική ηλεκτρική σκούπα Miele Complete C3 (SGEF3) με βούρτσα turbo STB 305-3 (αφαιρεί τη σκόνη από τα χαλιά και από το σκληρό δάπεδο με εσοχές, αφαιρεί τις κλωστές από τα χαλιά). Σύμφωνα με το πρότυπο IEC 62885-2. 
    • Διατηρούμε το δικαίωμα πραγματοποίησης τεχνικών αλλαγών. Δεν φέρουμε ευθύνη για την ακρίβεια των παρεχόμενων πληροφοριών.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας